Gece gece çok canım sıkıldı

gıcık ve şımarık davranan sensin bence

Kusura bakma ama bence senin hic derdin yok kendine dert ariyorsun gibi geldi bana cunku bunlar gayet normal seyler. Ben ortada hicbir problem goremedim.....

nişanlının yerinde olsam sana tekmeyi basmıştım çoktan, bu ne ya bide evlencekmi senle bu adam vah yazık başı yandı adamcagızın.

Sesini duymak varken mesaj almayı da atmayı da sevmem hiç. Ayrıca yemeği de burnundan getirmişsiniz,herkes yazmış zaten ama ben en çok mesaj yazmanıza,cevap istemenize takıldım.

Yahu adam yemek yiyor yani tabi aşkım yemeğini konuşuruz demek çok mu zor Allah aşkına insan sevdiğinin yemeğini yemesini ister önce konuşsa yemeği soğuyacak nedir bu kadar önemli olan memleket meselesi mi zaten ne kadar sürecek ki yemek yemesi bekleyemiyorsunuz adam sen yiyor olsan ben yazmazdım demiş yani sorun etmezdim demek istemiş olay çıkarmak istiyorsunuz sanırım.

Ben sözlüme yemek yerken hadi uğraşamıcam senle kapat yemeğim soğuyo derim genelde oda güler tamam der kapatır Oda yemek yerken rica eder yemeğini bitirince de geri arar. İnsanız hepimiz zaten iş güç koşuşturmayla geçiyor artık günler bir rahat yemek yemek istemiş çok mu? hem niye sizi olan sevgisini böyle küçücük bir olaya bağlıyosunuz ilerde evlenirseniz ne badireler atlatırsınız yemek yerken mesajlaşmak da neymiş :) Takılmayın bence böyle şeylere karşılıklı sevginin mutluluğun tadını çıkarın :)

Derdiniz yokta kendinize dert mi arıyosunuz siz? Kusura bakmayın ama bu kadr büyütüp dert edecek bişey yok ortada kaldıki siz şimdiden bu konuyu bile bu kadar abartıp kendinize dert haline getirirseniz evlenince ne yapacaksınız, merak ettim doğrusu

nişanlınızı bu kadar bunaltmanız çok kötü. adam acıkmıştır belki hali kalmamıştır. yemek yiyorum demiş siz hala uzatmışsınız.

açıkçası ben olsam msjınıza cvb bile vermezdim. yemek çok mu önemli demeyin bence önemli. sizi evlenince merak ettim yazık adama.

düşüncesizlik etmişsin yemek yüyorum yazdığında afiyet olsun canım bitince konuşuruz diyecektin

e bırak adamı yesin yemeğini sonra konuşursunuz ne var ki bunda.
Seninle yazışacak diye buz gibi yemeğimi yesin?

Ne öyle bigbigbig sürekli mesaj...Bi relax olun yahu..Bana bunu yapsalar inadıma cevaplamam ve karşımdakinden irrite olurum(ki olmuşluğum var).. Biraz cool olun, tüketmeyin bazı değerleri..

Yani ben olsaydım onun düşüncesiz olduğunu ina etmezdim cevap verirdim sadece o resmen şikayet etti ona alındım galiba bide geri adım atmadı inadına sinir oldum

İyi de adam aç ve yemek yiyor. Senin afiyet olsun yazıp aramasını beklemen daha doğru olmaz mıydı?

Siz nisanlisiniz yakinda evleneceksiniz insaallah.Nisanliniz size samimi davranmis, kesinlikle fazla alinganlik gostermissiniz.

Sen yazmaktan bahsetmişsin, benimki yemek yerken yanındayım yüzüme bakmıyor öyle gömülüyor yemeğe, midesine çok düşkündür.
Gereksiz yere üzerine gitmişsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…