• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece kâbus gibi!

Ben çok çektim bu hamamböceklerinden. Evi ilaçlatmak çözüm olmuyor bazı zamanlar maalesef. Bizim burdakiler bide kanatlıydı. Bende evi ilaçlatmıştım ama dışarıdan uçarak geliyorlardı. İğrenç böcekler kabusum olmuştu o yaz. Evi ilaçlattıktan sonra akşam işten geldim her taraf cesetleriyle kaynıyordu. Havada çok sıcak. Aradan zaman geçti bende sıcaktan salonda yerde yatıyordum. Bir ara boynum kaşındı uyandım uyku sersemi o sırada kedilerimden biri yanıma zıpladı ağzına bir şey alıp kaçtı. O ne diye bir baktım hamamböceği. Allahım kedi yakalamasa ağzıma bile girerdi o pis böcek. Benim bildiğim hamamböcekleri zehirlemezde ısırığına annemler gece yanığı yapar derler.
Gitsin başka yerde yaşasın ne işi varsa evde. :) Bir de beni görünce kaçtı kaçtı aklıma bile gelmeyecek bir yere girdi. Oraya nasıl sığdı onu da anlamadım..

Çok kötü ya. Nefret ediyorum böceklerden. Tamam eko sistem için gerekliler de bizim evde işi ne? Gitsin doğada yapsın görevini.

Bir de gelmiş seni ısırmış. Küçükken köyde kara böcek tarafından ısırılmıştım.

Geçen gece de bir tanesiyle burun buruna geldim. Sabah ezanında uyandım sahuru kaçırmışız kalktım eşime su getirmeye mutfağa gittim. Dönüşte yatak odasının kapısının önünde gördüm. Mutfağa giderken görmemişim. Beni görünce ayakkabılığın altına kaçtı.
Oradan çıkaramam diye yattım. Ama uyuyamadım tabi huylandım.
Kalktım karanlıkta dikkatli şekilde ilacı aldım. Işığı kapatınca hemen meydana çıkmış. İlacı boşalttım resmen üstüne. 😠
Ama sonra da uyuyamadım ya daha varsa ya yumurtladıysa diye off ya.
Ben de mi ilaçlatsam acaba var mıdır devamı?
Gece çıkıyorlar uyanıklar ya! Köklerini kurutamıyoruz.. Bir iğrençler bir iğrençler of! Gece kabusum oldular resmen ya. Ben de onu gördükten sonra sabaha kadar uyuyamadım. Gözümü kırpmadım ya.

O da bir çözüm tabi. Kedileri falan çok severim de kuş balık dışında kedi köpek gibi aşırı tüylü hayvan besleyemem ben.
Jakomun tüyü kepeği yetiyor da artıyor bana. :1:

En iyisi raid in tablet yemlerinden alıp koymak. İlaçlatmak çare değilmiş öyle diyorlar.
Kesin çözümü bilen varsa makbule geçecek ya.

ayy en nefret ettiğim yaratık o böcektir.. öyle huylandım ki şimdi resmen gözüm yerlerde :( en çok nerelerden çıkar bu hayvan.. önlem alalım bari :43: bu arada eczaneye gidip bi sorun ilacı falan varsa sürün elinize..
Gece zaten korkudan uyuyamadım. Isırdı zehirler diye. Mune sağ olsun sakinleştirdi önlem olsun diye tarif verdi sürdüm o an. Takıntı haline getirme böcekleri aman..

canim sokaktaki kanalizasyonlardan cikiyorlar gece ve pencerelerden girip turuyorlar.biz tum apartmani ilaclattik ama hastanelerde kullanolan dezenfekte ilaciyla hemde insanlara zarari yok.ilaclamadan sonra evde oturabiliyosun.sonra

Benim kedim var uçan kaçan hiçbir şey kaçamıyor kendisinden. Tavsiye ederim. Kedi bakamam derseniz de ilaçlatın isterseniz ama kedi kadar kesin çözüm olur mu bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kedim var uçan kaçan hiçbir şey kaçamıyor kendisinden. Tavsiye ederim. Kedi bakamam derseniz de ilaçlatın isterseniz ama kedi kadar kesin çözüm olur mu bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maalesef sağlık problemleri nedeniyle besleyemeyiz. :/

Aa bizde var o dezenfektandan. :))

onu pispisa doldurup mutfak dolaplarinin ic menteselerine kapi menteselerine hali kenarlarini her tarafina perde alt tabanina yatak odasi dahil tum odalar dolap ustleri buzdolabi gibi beyaz esya arkalarina ve tuvalet ve bnyo ya sikiyosunuz bocekler surekli cikiyo ortaya oldurmiceksiniz ve bi hafta paspas falan yapmicaksiniz ilaccimiz oyle dedi ve 1 tane bile yokbir senedir :)

onu pispisa doldurup mutfak dolaplarinin ic menteselerine kapi menteselerine hali kenarlarini her tarafina perde alt tabanina yatak odasi dahil tum odalar dolap ustleri buzdolabi gibi beyaz esya arkalarina ve tuvalet ve bnyo ya sikiyosunuz bocekler surekli cikiyo ortaya oldurmiceksiniz ve bi hafta paspas falan yapmicaksiniz ilaccimiz oyle dedi ve 1 tane bile yokbir senedir :)
Çok teşekkürler ya. Bu bilgi çok işe yarayacak bence hem o dezenfektan zararsız. :)

Çok teşekkürler ya. Bu bilgi çok işe yarayacak bence hem o dezenfektan zararsız. :)

onemli degil canim ilaclattigimiz adam dedi encok o menteselerin icine yumurta birakiyorlarmis ve esyalarin oynatmadan sikin arkalarina dedi cunku cok akilli hayvanlar hemen yuvalari degistiriyorlar dedi biz bulasik makinesinin motorunu oldugu yerde yumurta bulduk kactane en son bu ilac care oldu valla oh miss simdi

Arkadaşım seninki yine iyi yürüyenmiş bir de uçan hamamböcekleri var bu ara bizim mahalleye dadandılar 3 oldu giriyor evin içine :5:

bir de uçuyor yani düşün amerikan hamam böceği deniyormuş yalnız da yaşıyorum nasıl öldürdüm bir ben bir Allah biliyor ya :50: :18:

ahaha tipe bak ben de bahçede bulmuştum ama pıtı pıtı kaçmıştı çok şeker :52:
Bizimki pıstı kaldi korkudan cok tatliydi ya:) hala devam ediyo kedi mamalarini asirmaya

Yalnız şu gece gece fare kovalama cesaretini tebrik etmeden geçemeyeceğim. :60:
Kirpiye bir şey mi dedin boynunu bükmüş küstürdün mü bıdığı? :))

Ne bileyim hic kedi kadar fare görmedim ama sopayla kovalarim diye bodoslama indim:)

Ama kirpiyi teshis edene kadar biraz tirstim cok karanlikti. Ay dedim bu nee ! Fare degil cunku kuyrugu yok bi de fare harekerli olur coktan kacmasi lazim. Kostebek sandim. Annem gelinciktir o elleme sakin intikam alir dedi :))) nasil ya dedim, gelincige zarar verirsen unutmaz evini bulup bi sekilde oraya girip iceriyi talan edermis:)) sonra aldim telefonu isigi actim bu pirsikla karsilastim

O degil de sen nasil oldun? Yok dimi elinde bi sey

Son düzenleyen: Moderatör:
canim sokaktaki kanalizasyonlardan cikiyorlar gece ve pencerelerden girip turuyorlar.biz tum apartmani ilaclattik ama hastanelerde kullanolan dezenfekte ilaciyla hemde insanlara zarari yok.ilaclamadan sonra evde oturabiliyosun.sonra

Aa bizde var o dezenfektandan. :))

Bizim oyle bir sorunumuz yok simdilik fakat bir tane gormustum temizledim gitti.
artmasindan korktum sizin konuyu gorunce.

Su dezenfektanin adini burda veya ozelden yazabilir misiniz? Bikac tane daha gorursem artmadan onlem alirim.

Bizimki pıstı kaldi korkudan cok tatliydi ya:) hala devam ediyo kedi mamalarini asirmaya

Ne bileyim hic kedi kadar fare görmedim ama sopayla kovalarim diye bodoslama indim:)

Ama kirpiyi teshis edene kadar biraz tirstim cok karanlikti. Ay dedim bu nee ! Fare degil cunku kuyrugu yok bi de fare harekerli olur coktan kacmasi lazim. Kostebek sandim. Annem gelinciktir o elleme sakin intikam alir dedi :))) nasil ya dedim, gelincige zarar verirsen unutmaz evini bulup bi sekilde oraya girip iceriyi talan edermis:)) sonra aldim telefonu isigi actim bu pirsikla karsilastim

O degil de sen nasil oldun? Yok dimi elinde bi sey
Aa ne öyleyse ne kadar garip, sen en iyisi gelincik gördüğünde cesaretini bir kenara bırak ve kaç. Çok şükür iyiyim canım ya biraz tahriş etmiş işte krem sürüyorum. Zaten bıraktığı yüzeysel hasar değil hani zehirler mikrop kaparım bunun gibi şeyler endişe etmeme sebep oldu. :)

Bizim oyle bir sorunumuz yok simdilik fakat bir tane gormustum temizledim gitti.
artmasindan korktum sizin konuyu gorunce.

Su dezenfektanin adini burda veya ozelden yazabilir misiniz? Bikac tane daha gorursem artmadan onlem alirim.
Umuyorum bir daha gelmezler. Eğer arkadaşın yazdığı dezenfektan ile benim düşündüğüm aynı ise yazarım tabi. Maalesef tam bilgim olmadığı için seni de yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Arkadaşım seninki yine iyi yürüyenmiş bir de uçan hamamböcekleri var bu ara bizim mahalleye dadandılar 3 oldu giriyor evin içine :5:

bir de uçuyor yani düşün amerikan hamam böceği deniyormuş yalnız da yaşıyorum nasıl öldürdüm bir ben bir Allah biliyor ya :50: :18:
Böceğin ismindeki coolluğa bir de görüntüsündeki meymenetsizliğe bak sen ya.. Ne iğrenç hayvanlar. Uçanı da kaçanı da ay uzak olsun evlerimizden.

Merhaba..

Gece gece başıma gelenler hiç hoş değil. Gece elimin üzerinde bir ağrı hissettim ama uyku halinde olduğum için rüya görüyorum sandım. Rüyamda elimin üzeri ağrıyordu. Sonra ciddi ciddi çok ağrımaya başlayınca uykudan uyandım. Nerden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Adını söylemek istemiyorum hamamböceği siyah iğrenç bir şey! Off.. Bir de orayı resmen tahriş etmiş ısırmaktan. Zehirler mi? Bir bilginiz yorumunuz var mı acaba sağlık açısından?
Tüylerim diken diken oldu :18:zehirliyeceğini sanmıyorum ama yarattığı korku bambaşkadır eminim , uzaktan görsem dahi kötü oluyorum ben:17:

Back
X