- 17 Ağustos 2011
- 24.429
- 153.735
- 798
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
o kadar günahdan bahseden annesi gereken tepkiyi vermedi ya . Ağzıyla kuş tutsa gözümdeki o doğrucu iyimser günah sevap ayrımı yapan dinine düşkün kadın bu görüntüsüne ulaşamaz artık.insanlar çok değişik artık.Allah islah etsin. Bilmiyorum önceki konularınızı ama konu madde bağımlılığına kadar giderse çok üzücü olur sonuçları. Gerçekten çok üzülüyorum. Bu pis illet okadar içimize girdiki. Birçok ailenin içinde bir kişide duyuluyor en az. Aile zaten çok önemli. O annenin demesi gerek bu çocuk daha önce bizin ailemizden birinin sonunu getirdi ne işin var böyle bir pislikle diye. Bunu demeyen ailenin düzeninde zaten sorun var demek oluyor. Sen ne düşünüyorsun şimdi. Eşin ile ilgili yani. Boşanma düşünüyorsan nedenini açık açık belirt. Anlamıyorun bu erkekleri gerçekten mutlu huzurlu yuvaları neden batıyor bunlara.
Sadece bana dediği bana inat yaptırıyorsun ben çok inadım diyor. Benle inatlaşıyorsun diyor. Bu konunun inadımı olur ya.
İst da oturmuyorum. Psikatriste gidiyoruz zaten ama çok düzensiz gidiyor benim zorlamamla gitmeler. İlaç kullanıyor sürekli ama dr bu olayı bilmiyor. Uzun zamandırda gitmiyor. Dr psikologda öneriyor kesin ama o gitmiyor asla psikoloğa..Istanbulda oturuyorsanız amateme götürüp tedavi ettirin
Aman diyeyim sakın, bu zararlı şeyleri yetiştirmek falan bildiğin uyuşturu ticaretine girer, inanılmaz ağır cezaları var, yakacaksa kendi başını yaksın seni bulaştırmasın. Yazık küçücük çocuğu var, adamın gittiği yola heveslendiği şeylere bak. Ayrıca arkadaşının yaptığı da o zararlı maddeyi temin etmek, bu da para almasa dahi başkasına temin ettiği için ticaret suçunu oluşturur. Eşinizin içinde olmasa kullanmaz ancak böyle zehir taciri bir adamla arkadaşlığı kimse onaylamaz, konuda çok haklısınız. Bu adamı ihbar etseniz keşke de aklı başına gelse, başka canlar yakmasa.Bana çok normal bişey diyor eşim kabul ettirmeye çalışıyor sigara gibi diyor, illa evde ağacını besleyim balkonda diyor. Sinirden ve onun bu düşüncelerini öğrenmekten midem bulandı. Eşime tüm güvenim gitti. Tanıdığım adam bu değildi çok üzgünüm.
O çıkar yolu bulmak için o kadar savaştımki onu kazanmak için. Ama bu defa yenildim. O beni kazanmaya çalışsın artık. İçime yediremiyorum..Tedaviyi de kabul etmez ki böyle biri .. anne de benim oğluşum yapmaz der .. iyi düşünün bu gece , sinirle hareket etmeyin belki kendinizce başka bir çıkar yol bulursunuz
Aynen bencede.siz eşinizi değil o çocuğu şikayet edin o girdikten sonra birbirlerini görmezler böylece .
Ben bu kanıya varana kadar çok güvendiğim dağ yıkıldı. Ama konuşmasına bakarak kimsenin iyimi kötümü olduğunu anlayamazsın. Olaylar ve kişiler karşısında hatta kişilerin yüzüne verdiği tepkileri görene kadar kimseye iyi insan kötü insan dememek gerek. Malesef kv nizde aynı şekilde sözde doğrucu imiş. Benim oğlum allah korusun böyle biriyle konuşuyor görüşüyor olsa gelinimin arkasında dururum. Bir anne babanın kaç yaşında olursa olsun çocuğunun gözünü açması gerekir.o kadar günahdan bahseden annesi gereken tepkiyi vermedi ya . Ağzıyla kuş tutsa gözümdeki o doğrucu iyimser günah sevap ayrımı yapan dinine düşkün kadın bu görüntüsüne ulaşamaz artık.insanlar çok değişik artık.
Bu yenilmek değil , karşındaki yeniliyor saçma salak durumlAra .. eşşek (!) kadar adam , neyin inadı ? Daha 6 aylık bebeğiniz var , değil esrar içmek balkon da bile sigara içip bebeğin yanına gelmemesi lazım !O çıkar yolu bulmak için o kadar savaştımki onu kazanmak için. Ama bu defa yenildim. O beni kazanmaya çalışsın artık. İçime yediremiyorum..
O kadar doğrucu kendime susuyorum.. gördüm ki dükkanda çalışan genç üniversite öğrencilerine bile içirdiğini bu adamın biliyorum. Zayen bu adam için bunlları sattığını söylüyorlardı.hatta bugün kendimi zor tuttum o çocuğu kenara çekip tehdit etmemek için. Bu adamın etrafında dört dönüyorlar abi abi diye.. bunu buraya almayın bununda yanında görmücem sizi aklınızı başınıza alın kız arkadaşlarınıza ailelerinize söylerim demek istedim bugün diyemedim. Eşime yetiştirirler diye.Aman diyeyim sakın, bu zararlı şeyleri yetiştirmek falan bildiğin uyuşturu ticaretine girer, inanılmaz ağır cezaları var, yakacaksa kendi başını yaksın seni bulaştırmasın. Yazık küçücük çocuğu var, adamın gittiği yola heveslendiği şeylere bak. Ayrıca arkadaşının yaptığı da o zararlı maddeyi temin etmek, bu da para almasa dahi başkasına temin ettiği için ticaret suçunu oluşturur. Eşinizin içinde olmasa kullanmaz ancak böyle zehir taciri bir adamla arkadaşlığı kimse onaylamaz, konuda çok haklısınız. Bu adamı ihbar etseniz keşke de aklı başına gelse, başka canlar yakmasa.
İst da oturmuyorum. Psikatriste gidiyoruz zaten ama çok düzensiz gidiyor benim zorlamamla gitmeler. İlaç kullanıyor sürekli ama dr bu olayı bilmiyor. Uzun zamandırda gitmiyor. Dr psikologda öneriyor kesin ama o gitmiyor asla psikoloğa..
Ooooo.. adam ortamı kurmuş .. “köle” (!) si var bir sürü ..O kadar doğrucu kendime susuyorum.. gördüm ki dükkanda çalışan genç üniversite öğrencilerine bile içirdiğini bu adamın biliyorum. Zayen bu adam için bunlları sattığını söylüyorlardı.hatta bugün kendimi zor tuttum o çocuğu kenara çekip tehdit etmemek için. Bu adamın etrafında dört dönüyorlar abi abi diye.. bunu buraya almayın bununda yanında görmücem sizi aklınızı başınıza alın kız arkadaşlarınıza ailelerinize söylerim demek istedim bugün diyemedim. Eşime yetiştirirler diye.
Hemen şikâyet et eşiniBana çok normal bişey diyor eşim kabul ettirmeye çalışıyor sigara gibi diyor, illa evde ağacını besleyim balkonda diyor. Sinirden ve onun bu düşüncelerini öğrenmekten midem bulandı. Eşime tüm güvenim gitti. Tanıdığım adam bu değildi çok üzgünüm.
Aynen katılıyorum .. bırak yetiştirsin , tam şikayet etmelik olur !!!Eşinin evde yetiştirmesine izin ver.
Sonrada polise ihbar et. Yetiştirmesi suçtur en azından diye düşünüyorum.
Ardından da boşanma davası.
Esrarkeş bir adamla evli kalmak istemiyorum.
Ve çocuğumu devlet gözetiminde görmesini talep ediyorum dersin.
Aile de manyak...
O cafe dediğiniz yere bu adam girip çıkıyorsa orad satıyordur da... buna göz yummak suç degil mi? Cafenin sahiplerinin biliyor olması suça ortaklık olmuyor mu? Bence gidin bir avukatla görüşün.
Bu arada bu adamdan bir cacık olmaz. Bugün boşanmazsanız yarın daha büyük darbe alarak boşanacaksınız. Hazır her şeyi lehinize çevirebilecek sansınız var, kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?