Gece gece sinirden delirdim..

Allah aşkına şunu şuraya yazacak kadar cahil olmazsın.Bir bak bakalım uyuşturucu kullanmakla ticaretini yapmak(evde yetiştirmek mesela) arasındaki ceza farkına.Sadece kocan değil sen de yanarsın.Hem de ne yanma!

Aynen katılıyorum .. bırak yetiştirsin , tam şikayet etmelik olur !!

Hadi bunu yaptı izin verdi farzedelim polis sormazmi sen neden izin verdin diye suça ortaklık etmekten kadıncağız gümbürtüye gider.

Allah aşkına şunu şuraya yazacak kadar cahil olmazsın.Bir bak bakalım uyuşturucu kullanmakla ticaretini yapmak(evde yetiştirmek mesela) arasındaki ceza farkına.Sadece kocan değil sen de yanarsın.Hem de ne yanma!

Avukattınız sanırım... bu şekilde kullanıcı olarak ceza almayacak. Ama evde yetiştirmeye başlarsa kadın da gider ihbar eder, rızam dışında evde yetiştiriyor diye.
Sonrası boşanma davası, çocuğun velayeti ve devlet gözetiminde görüşme, olarak sonuçlanır diye umuyorum.
Ortada çivisi çıkan bir durum var, cafe dedikleri yerde muhtemelen alışveriş oluyor zaten.. sadece ispatı Yok. İhbar edilse polise bir gün kontrol edilir, sonrası Yok...

Nie riskle atasiniz ki kendinizi. Esiniz su an zevk icin kullanicak, daha sonra yasamini surdurebilmek icin krizleri son bulmasi icin.

Zaten o evrelere geldiginde gozu cocukmu gorucek sizce? O yuzden sikayetle fln ugrasmayip davanizi acin sizede zarari dokunmadan. Ben ilk yazdiginizda bi defa kullandi ve onlarla gorusmesini istemiorum diince daha masum dusunmustum.

Kaç kurtul bu adamdan. inadina yapiyorum demeler tamamen bahane. Bu adamdan hersey beklenir. Hayatin kararmadan bu adamla yollarini ayirmalisin.

Evde ağacını yetiştirmekten bahsediyorsa bir kerelik bişey değildir.Kocan soytarı gibi.Yaşı 20lerin başı sandım 36 yaşında kazık kadar adammış.Şu yaptıklarına bak.Ordaki genç müşteri ve çalışanların da günahına girdiklerine eminim o diğer kötü adamla beraber.

Boşan demeyi sevmem ama artarak devam eder bu iş.Yol yakınken kurtul şu adamdan.Çocuğun büyüdükçe anlar , işte o çok acı olur.Çocuklar her şeyi anlıyor , biz fark edemesek de.Allah yardımcın olsun.

Sizin gibi kadinlara cok sinir oluyorum. Tertemiz kocalarinizi ya arkadaslari ya bi baskasi yoldan cikariyor zaten hep, yoksa esleriniz melekler degil mi? Yok diliyle kandiriyormus bilmem ne yahu 15 yasinda degilsiniz. Ben 15 yasindayken arkadaslarim kullaniyordu bazi seyler ama o zamanlar bile agzima surmus degildim hala degilim. Esinizin zorla agzina sokmadiysa kimsenin kimseye bisey yaptirdigi yok.
Zaten icmeye karsi degilmis esiniz ee ortamini buluncada icmeye baslamis iste bu kadar net. Esinizin bunu icmesi de 1 defalik bisey degildir emin olun. Sizin yakaladiginiz 1 defadir.

Hay ağzınızı öpeyim ben de bunları yazacaktim.
Ayrıca üye keşke arkadaşınızla buluşsaydınız gününüz daha güzel geçerdi.

Esrar içen adamın bebeğin yanında ne işi var ya? Klinik olur, hapis olur da evde işi olamaz. Arsız bide çocuğu bırak demiş. Ek gıda da onada bir iki çektirsin bari. Geri adım atarsanız bi daha rest çekmeyin zaten. Bile bile de çocuğunuzu tehlikeye atmış olacaksınız.

Umarım bu konu ihbar kabul edilir. Evde ağacınımı yetiştiriyim ne demek ya??! Şikayet edersen o pis kuzen temin etmekten ceza yer. Şikayet et!

Erkek gibi arkasinda dur be bari yaptiginin "sen boyle yaparsan icicem" , "senin yuzunden aha gene icicem" . Salak ya ..yaptigi en pis seyin sorumlulugnu bile sana yikiyor..sensin suclusu sen icirtmissin yani ona gore . Bu mu baba olucak?

Eşinin 1 kez içtiğine emin misin? Bana sürekli içiyor gibi geldi.

bebeğinizi uyuşturucu kullanan biriyle aynı evde mi tutuyorsunuz? hala gitsem mi diye soruyor musunuz?
eşin bir kere bulaşmış o ortama, halinden de çok memnun.
uyuşturucuyu senden de bebeğinden de çok seviyor ki uyuşturucuyu bırakmak yerine sizi gözden çıkarabiliyor.
bir dakika durmayın.

Adam bağımlı olmuş, hala şans ver diyenlere şaşıyorum.

T Trizomi13-15 eşinizden ümidi kesin ve ayrılın.
Bebeğiniz daha 6 aylık. Baba figürü yok. O yüzden zorlanmazsınız.

Baba evine gidince o akrabasıyla beraber şikayet edin, cafede uyuşturucu ticareti yaptıkları için.

umarım ailenizin yanına gitmişsinizdir.

gitmenizden başka yolunuz kalmamış
aileniz biliyor mu bu olayı
gerçi biliyorlarlarsa babanız anneniz göndermez diye düşünüyorum

Adınıza çok üzüldüm.eşim bi ara böyle saçma sapan kişilerle takılıp alkol almaya başladı dediğiniz gibi neredeyse boşanacaktık.yani hiç öyle eve zil zurna sarhoş gelmedi hatta içince melek olanlardan ama ben asla asla kabul etmedim ve çok şükür artık ne öyle ortamlara giriyor nede alkol alıyor.hele ki eşinizin içtiği şey asla kabul edilemez birşey.tavrınız net olsun.gerekirse aile büyüklerine söyleyin.ama bu yolda giderse emin ol yuvan yıkılır.o kişilerle görüştüğü sürece aynı yolda gider.önce o ortamı bırakmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…