- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Allah aşkına şunu şuraya yazacak kadar cahil olmazsın.Bir bak bakalım uyuşturucu kullanmakla ticaretini yapmak(evde yetiştirmek mesela) arasındaki ceza farkına.Sadece kocan değil sen de yanarsın.Hem de ne yanma!Bana çok normal bişey diyor eşim kabul ettirmeye çalışıyor sigara gibi diyor, illa evde ağacını besleyim balkonda diyor. Sinirden ve onun bu düşüncelerini öğrenmekten midem bulandı. Eşime tüm güvenim gitti. Tanıdığım adam bu değildi çok üzgünüm.
Allah aşkına şunu şuraya yazacak kadar cahil olmazsın.Bir bak bakalım uyuşturucu kullanmakla ticaretini yapmak(evde yetiştirmek mesela) arasındaki ceza farkına.Sadece kocan değil sen de yanarsın.Hem de ne yanma!
Algıda seçicilik kullanıcı adınızı esrar esrar diye okudum :)
Hay ağzınızı öpeyim ben de bunları yazacaktim.Sizin gibi kadinlara cok sinir oluyorum. Tertemiz kocalarinizi ya arkadaslari ya bi baskasi yoldan cikariyor zaten hep, yoksa esleriniz melekler degil mi? Yok diliyle kandiriyormus bilmem ne yahu 15 yasinda degilsiniz. Ben 15 yasindayken arkadaslarim kullaniyordu bazi seyler ama o zamanlar bile agzima surmus degildim hala degilim. Esinizin zorla agzina sokmadiysa kimsenin kimseye bisey yaptirdigi yok.
Zaten icmeye karsi degilmis esiniz ee ortamini buluncada icmeye baslamis iste bu kadar net. Esinizin bunu icmesi de 1 defalik bisey degildir emin olun. Sizin yakaladiginiz 1 defadir.
Demekki annesinin önceden haberi vardı.o kadar günahdan bahseden annesi gereken tepkiyi vermedi ya . Ağzıyla kuş tutsa gözümdeki o doğrucu iyimser günah sevap ayrımı yapan dinine düşkün kadın bu görüntüsüne ulaşamaz artık.insanlar çok değişik artık.
Eşinin 1 kez içtiğine emin misin? Bana sürekli içiyor gibi geldi.Bana çok normal bişey diyor eşim kabul ettirmeye çalışıyor sigara gibi diyor, illa evde ağacını besleyim balkonda diyor. Sinirden ve onun bu düşüncelerini öğrenmekten midem bulandı. Eşime tüm güvenim gitti. Tanıdığım adam bu değildi çok üzgünüm.
umarım ailenizin yanına gitmişsinizdir.iyi geceler kızlar.. direk konuya giriyorum.. önceki msjlarımı okuyan az çok biliyor eşimle problemlerimi.. bugün ise akşama kadar yattı sabsha kadar oturuyor, hergün aynı.. pazar günlerini nirbirimize ayırıyoruz.. ama ben akşama kadar yatacağını bildiğim için başka bir arkadaşımlada plan yapmıştım çok bunalmıştım evde.bir ara uyandırıp bu planımdan bahsettim, işk seninle biraz dışarı çıkarız akşamda arkadaşımla buluşacağım diye, hayır beraber vakit geçirelim bugün iptal et dedi ve vurdu kafayı yattı. Ben iptal ettim. Bekliyorum uyanmasını. Kalkabildi saat 6 da.güya balık yemeğe gidecektim, e bebek e gidecektik, sonrada dükkanımız var kafe tarzı oraya geçecektik. Tam arabaya bindik tel çaldı diğer dükkandan aradılar oraya gitmek durumunda kaldık bekledim yarımsaat arabada geldi bugün onları iptal edelim kafe olan dükkanımıza gidelim dedi orda bişeyler yeriz dedi tamam dedi. Gittik oyurduk. Annesigil kardeşleriyle gekdi oturuyorduk muhabbet gilan hoş vakit geçirirken bi kıvranmaya başladı hafi soğuk hava eve bırakıyım sizi felan demeler.. ben huylandım tabi gitmicem dedim anladım dedim. Amcasının oğlu geldi bi müddet sonra kendisi gibi serseri tarzı 2 arkadaşıyla özel çay filan yaptırmış gelmeden arayıp bide. Onu görünce elim ayağım titriyor sinirlerim geliyor.adamın yüzüne tükürmek istiyorum. Resmen erkeğin o.. afedersiniz ama. Önceki kınumda bahsetmiştim 2 3 ay önce eşime esrar içirdi diye eşimi etkiliyor yanından ayrılmıyor hergün bizim dükkanda arıyor sürekli nerdesin dükkandamısın gel diye.bu esrar mevzusundan sonra iğrendim ondan zaten daha öncede dayıdının oğlunu esrara alıştırıp intihar etti çocuk öldü. Kadın kız her ayağı var diye bahsediyorlardı. Benim kocama musallat olunca anladım bunu. Ben sinşrlenmeye agresif konuşmaya bunun burada ne işi var burda görmüyeceğim bunu demedim mi dedim eşime. Yok sus felsn azarlamaya çalışmalar beni. Annesi ne oluyor dedi. Dedim söylenmeyecek bişey anne. Sonra kendi hemen söyledi annedine biz onunla bişey içtikte ondan beri sinir okuyor böyle diye.anneside inanmıyorum sen yapmazsın öyle bişey diyorr ama biliyor gibi hiç böyle şaşırmış büyük tepki vermedi. Kardeşi yenge sinirlenme abiminde içinde olmasa kimse kimseye zorla bişey yaptırmaz diyor, beni niye kandıramıyor diyor.. evet eşiminde içinde varmış ama bu adam herkesi kandıran alttan girio ğstten çıkıp etkileyen nir sdam diliyle milleti kullanma meraklısı..eşim sonra öocuk üşüyor felan diye kalktım eve bıraktı. Arabada bana kızmalar bu konuyu halletmedik mi o nişey yapmadı ben yaptım ben istedim kullandım sen böyle yaptıkça yine kullanırım karışamazsın söylemleri artık yetti.eve geldik dedim seninle artık konışmuyacağım. Emin misin yalvarırsın konuş diye bak son kararın mı dedi. Eminim konışma benle dedim.yarında biletimi alıp gidicem silemin yanına dedim. Senin yanlışlarını doğru fiye bana kabullendiremezsin kabul etmicem dedim. Bugün gidip içecem yine dedi. Tamam dedi dönmüceksen çocuğumu bırak git yada döneceksen çocuğumla git dedi çıktı gitti. Kızlar kendimden çok taviz verdim. Taviz tAvizi doğurur vermicem. Benim için yanlış olan bişeyi sineye çekip kabullenmicem. Yuvam yıkılıyor daha 6 aylık bebeğim ne acı..
gitmenizden başka yolunuz kalmamışO kadar doğrucu kendime susuyorum.. gördüm ki dükkanda çalışan genç üniversite öğrencilerine bile içirdiğini bu adamın biliyorum. Zayen bu adam için bunlları sattığını söylüyorlardı.hatta bugün kendimi zor tuttum o çocuğu kenara çekip tehdit etmemek için. Bu adamın etrafında dört dönüyorlar abi abi diye.. bunu buraya almayın bununda yanında görmücem sizi aklınızı başınıza alın kız arkadaşlarınıza ailelerinize söylerim demek istedim bugün diyemedim. Eşime yetiştirirler diye.
Adınıza çok üzüldüm.eşim bi ara böyle saçma sapan kişilerle takılıp alkol almaya başladı dediğiniz gibi neredeyse boşanacaktık.yani hiç öyle eve zil zurna sarhoş gelmedi hatta içince melek olanlardan ama ben asla asla kabul etmedim ve çok şükür artık ne öyle ortamlara giriyor nede alkol alıyor.hele ki eşinizin içtiği şey asla kabul edilemez birşey.tavrınız net olsun.gerekirse aile büyüklerine söyleyin.ama bu yolda giderse emin ol yuvan yıkılır.o kişilerle görüştüğü sürece aynı yolda gider.önce o ortamı bırakmalı.Bana çok normal bişey diyor eşim kabul ettirmeye çalışıyor sigara gibi diyor, illa evde ağacını besleyim balkonda diyor. Sinirden ve onun bu düşüncelerini öğrenmekten midem bulandı. Eşime tüm güvenim gitti. Tanıdığım adam bu değildi çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?