Gece gece sinirlerim bozuldu

Ne sen bana acilabildin derken, ozguvenine tükürürdüm sen kim kopeksin de sana ne var da acilayim der misin geri baglanip benim icin
Keşke bu söylediğiniz aklıma gelseydi,yok öyle birşey ben hep eski eşimi seviyordum dedim ,oda sen öyle diyorsan öyledir dedi engelledim sonra

Valla karısına atardım hemen o an. Ulan insanlar kudurmuş resmen
Karısına anlatsa belki biraz uğraştırıp hiç olmamış gibi hayatına devam edecek.

Geçen gün KK da açılan konuda komşu kızı gidip anlatmıştı kadına.
O da şu an birilerini bekliyor
Konu sahibi engelleyin muhattap olmayın hiç

Adam gece gece ekşın yaşamak istemiş belliki ..mesajları karıma gönderirmi acaba korkusuda yok pislik herifte..

En yakınlarımız bunları yapıyorsa gerçekten pes valla. Dünya iyice kötüleşiyor

Ya sizin bi yamuğunuz yoksa mesajlaşmada kim neyi niye yanlış anlasın yapmayın Allah aşkına.

Heeee doğru öyle düşünebilirler tabi
Allah korusun , zaten eski kayınvalide bana iftiralar attı hep, büyücü dedi eşi uyurken başkasınla mesajlasiyor dedi , ama bnm Allah şahidim hiç birini yapmadım, oğlunu ayırmak istedi benden fiziksel rahatsızlığım var diye iş yapamıyor , bulaşık makinesine tabak bile dizemiyor demişti hepsi yalan ,Evet hastayım bazı işlerde zorlanıyorum ama o kadar değil işimi , yemeğimi yapabiliyorum ben .

En yakınlarımız bunları yapıyorsa gerçekten pes valla. Dünya iyice kötüleşiyor

Şerefsizlik dizboyu kardeşlerim. Bununla evleneyim güveneyim, bununla arkadaşım güveneyim demek artık olmuyor.

Alsın oğlunu tepe tepe kullansın şimdi
Şu kendini bi b*k zanneden erkeklerden de , oğlunu bulunmaz narin hint kumaşı sanan analarından da gına geldi artıık

bence siz o mahalleden ve o cevreden komple uzaklasin hic birine cevap vermeyin muhattap olmayin
Uzağım ben zaten onlardan aramızda 2 saatlik mesafe herkesi sildim ben bir ,bu arkadaş kalmıştı eşiyle resimlerini falan atıyordu hiç beklemedigim birşey yaptı.

Dünyası başına yıkılasıca deyyus hangi kafayı yaşıyo acaba

Bu kişinin daha once sacma sapan hareketini, bakişini vs yakalamadiniz mi hiç? Adam deli gibi kendi kafasinda kurmuş "ne ben sana, ne sen bana" diyerek...
Kendi kendine sizin de hisleriniz oldugunu dusunmuş biri illa ki belli ederdi. Degişik valla çok korkarim boyle seylerden umarim bu deliligi devam ettirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…