Gece gece sinirlerim bozuldu

İnşallah, kendisini engelledim bunları yazarken sarhosta olabilir ,bazen alkol kullandığı oluyordu , bir hareket yada bakışını fark etmedim , 2011 den beri tanışıyoruz , eskiden samimiydik, sık sık mesajla konuşuyorduk ,ama ben kendisine kanka diye tabir ederdim eskiden oda aynı şekilde kanka diyordu , çoğunlukla eski eşimi anlatıyordum onada soruyordum gördün mü bugün onu diye,bunlara rağmen ona ilgim olduğunu nereden çıkardı bilmiyorum , belki de o zaman ki samimiyetimi yanlış anladı.

Boşandıktan sonra ben de çok yaşadım hâlâ niyeyse senin gibi sok oluyorum neyin ozbguveni geliyor bunlara anlamıyorum

N
Ya sizin bi yamuğunuz yoksa mesajlaşmada kim neyi niye yanlış anlasın yapmayın Allah aşkına.
Nasıl korkmam adam bana diyor ki sen bana açılamadın ,bende sana açılamadim ikimizde neyin ne olduğunu biliyoruz , bende ona öyle birşey yok ben hep ....yi seviyordum dedim bana cevap olarak diyorsuunn yazmış bunu oradan birine anlatsa ona inanırlar , evet şuan ki mesajda benden yana bişey yok Ama o eskiden aramızda gizli kalmış bastırılmış bir aşk varmış gibi konuşuyor .

E o öyle konuşsun sizden yana bi şey yokmuş bu dediğiniz gibiyse.

Daha önce fark etmediğiniz bir aşk falan yok. Şerefsiz mikrop “seviyorum” diye zarf atmış şansını denemiş. Amaç, sizden ona bir ekmek çıkar mı, arada bi gönlünü yapar mı?
İlan-ı aşk böyle mi mi olur, “seviyorum. Olmaz mı, hee tamam.”
Düpedüz şansını denemiş. Gönül eylemeye yer aramış.
Arkadaşının eski eşinden faydalanmaya çalışan insanın kalitesi de bellidir zaten. Hiç eliniz ayağınız titremesin.
Çok eskiden nasıldı bilmiyorum ama bu Türk erkeklerine bişeyler oldu. Rus erkekleri çok saygısız, kaba, ayıdır ya bizimkiler sanırım onları geçti.
“Canım kocam, evliliğim iyi, mutluluğu buldum.” diyorsun, arka planda kocanın döndürdüğü dolaba bak.
Kimse yanındakinden emin olmasın. Karısı da 2. evliliğimde mutluluğu buldum diyordur yazık ya.

Mesajları o pislik adamın eşine gönder. Sonrada eski eşine gönder de ki arkadaş diye tanıştırdigin adam senden boşanır boşanmaz bana yavsadi böyle bir pislikle mi muatap ettin beni? Yesinler birbirilerini...

Karisina atsa sikinti, adam diyo ki ne sen bana, ne ben sana acilamadik, onu biri okusa der ki bunlar karsilikli asikmis.
+1
Bana kızacaksınız belki ama atma hiçbir şey diyorum konu sahibine. Tamam kadın dayanışması vs. ama bunca senelik hayatımda bir şeyi net öğrendim. Önce özünü düşüneceksin. Eğer daha farklı bir toplumumuz olsaydı, tabi ki at derdim düşünmeden. Ama şu anki ortam öyle bir ortam değil. Konu sahibi de zarar görür. Kadın sen de kuyruk salladın, beni boşatmak için atıyorsun vs. der mi? Valla der. Kemalim yapmazcı zihniyet düşündüğünüzden çok daha yaygın. Kemalinin yapacağını bile bile sırf hırsından, neden ona bakmış diye öfkesinden bile zarar verebilir.
O yüzden kendini düşün ve yoluna bak diyorum. Hiç ilişmemek en doğrusu.
Adam seri sadakatsiz bence. Öyle uzun zamandır aşık falan olduğu da yok. Boşanınca sizi hedef olarak görmüş o kadar. Sizden istediği tepkiyi alamayınca bir başka hedefe yönelir. Önünde sonunda da yakalanır zaten, şaşmaz hiç.

Evliler zamparalıkta bekarlardan daha fena artık. Date uygulamalarında bile adamlar evli olduğu halde kabak gibi fotoğraflarını koyup, profillerine de evli olduklarını ama farklı heyecanlar yaşamak istediklerini yazmışlar.

Evli kadınlara tavsiyem bir date uygulaması indirin bakın bakalım eşiniz oralarda var mı yok mu?

Benim de başıma şöyle bir olay gelmişti. Eski çalıştığım işyerinde bir adam vardı, öğle yemeklerinde öküz gibi bakardı bana, ben de acayip rahatsız olurdum. Yemeklerde ona sırtımı dönük oturmaya çalışırdım. Bu bakmalar falan baya bir uzun sürdü. Ama adamla herhangi bir sohbetimiz falan olmadı. Sonra ben o firmadan ayrılıp başka bir şirkette işe başladım.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra bu salak beni facebooktan bulmuş. Mesaj attı bana, işte nasılsın? Ayrılmışsın işten cart curt. Baktım bana arkadaşlık teklif etti. Ben şok tabi.

Adamın face hesabında da herkese açık fotoğrafları var. Adam yeni evlenmiş, düğün fotoğrafları falan var. Ben de ee evli halinle mi benle görüşmek istiyosun dedim. Benim açımdan problem olmaz dedi ya şaka gibi.

ortalık baya karışmış sinir bozucu bi durum gerçekten. Ben olsam bir daha muhatap olmam her yerden silerim

3 günlük dünya içimde tutamıcam şimdi karına yolluyorum konuşmaları derdim ben olsam. Ne iğrenç insanlar ya bi de sizi de katmış işin içine aptal herif.

İçmiş olabilir başka açıklaması yok bence çok çirkin bir durum.. Engelleyin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…