Üzgünlüğümden dolayı alıngan olup fazla tepki göstermiş olabilirim kusura bakma.Ya neye aliniosun ki hangi kelimeyle daha iyi ifade edebilirdim :) bilmeden kalbini mi kırdın ki? Böyle hafif oluo işte onun gözünden olani yansitmak icin öyle diyorum. Illa yaptın diye degil biseyi yanlis anladi belki ama vardir bi nedeni kimse nedensiz böyle bisey yapmaz senin aklina sahiden bisey gelmio mu?
Saçma bir cevap vereceğine o kadar eminim ki. Sinirimi daha da yükseltmek istemiyorum. Pandemi,kişi sayısı vs derse 150/200 kişiyi gördüm storyde diyemem.Valla mesaj atardım direk, "beni davet etmemiş olmanın özel bir sebebi var mı, çok merak ettim" diye
Kendi samimiyetimden eminim ama artık onunkinden değil. Son bir yıldır birbirimizin yüzünü görmediğimiz için nikaha davet etmeye tenezzül etmemiş birisi saçma sapan bir yanıt vererek canımı daha da sıkabilir bu nedenle aramadan aramayı düşünmüyorum. Son zamanlardaki paylaşımlarından daha üst ekonomik düzeyde çevresi olan insanlardan oluşuyordu. (Sevgilisinin işi dolayısıyla cemiyetten kişiler ile sıklıkla paylaşımlarda bulundu.) Ortamını değiştirerek yeni bir sayfa açmış olabilir sanırım kendisine. Önceden vefalı idi ama para ve gücü hep sever bunları dengede tutardı. Şirazesi kaymış olabilir sanırım. Sakinleştikçe taşlar yerine oturmaya başladı.En azından instagramdan engelleyip silmemiş sizi o kadarını yapmamışÇok tuhaf davranışı arkadaşınızın gerçekten ama eğer aranızdaki samimiyetten eminseniz bence mutlaka açık açık konuşun belki bilmediğiniz aranızda yanlış anlaşılan, aktarılan bi durum olmuştur.
Bende hayat standartlarını yükseltirken artık aynı ortamlarda bulunamayacağımızı düşünerek iletişimini kestiği kanaatine vardım. Teşekkür ederim yorumunuz için.Sizi sadece dert yastığı olarak görmüş.
Yanında her istediğinde bulabileceği, istediği zaman ulaşabileceği kankamatik gibi olmuşsunuz onun gözünde sanki.
Maalesef bazısı böyle.
Ne yazıkki siz onun hayat standartına ! uymuyorsunuzdur.
Böyle görüştüğü birini niye cagirmasin yoksa.
Ya da son zamanlarda sizden arayıp sormanizi bekledi.
İstediği ilgiyi göremeyince de bahaneyle uzaklaştı.
Birçok ihtimal olabilir tabi.
Ama tek bir sonuç var sizi hayatında istemiyor.
Bosverin takmayın.
Ya çok teşekkür ederim güzel dileğiniz ayri hatırlamanız ayri mutlu etti beni❤ gebelik var çok şükür ama bir iki sıkıntım var insallah kucağıma almak nasip olur.Konu dışı ama sizin hamile takviminizi gördüğüme çok ama çok sevindim. Yıllar önceki konularınızdan tanıyorum. (benimde tedavi sonucu oldu) Sizi tanımıyorum ama o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu sağlıkla gelsin kuzunuz
İyi de size güzel güzel açıklama yapmış arkadaşınız ,böyle acıklama yapılsa zaten konu sahibi de kırılmazdı bence.Beni de en yakın arkadaşım Nişanina cagirmadi, hatta tarihi öğrenince bilet alacaktım açık açık ev nişanı olacagini, virüsten cekindiklerini, sayıyı az tutanaklarını söyledi, gelme dedi.
Ben de gitmedim:)
Şimdi nikahı var,özellikle davet etti erken gel kuaföre çekime de gel diye,
Ben de uzak sehirde olmasına rağmen gideceğim:)
Yani sana sonsuz empati yapabilirim,aynısı benim başıma geldi . Hiç de alınmadım, gücenmedim. Gönül de koymadım, ki tekrar gidiyorum:))
Yani insanların stresini anlamak lazım.
Lütfen bir düşünsene;
Millet şu pandemide evleniyor,devamlı salonları-kaporalari iptal oluyor, nikah yapsa bile insanların 'biz evden çıkamıyoruz sizin yüzünden,lanet olsun size' beddualarina tanık oluyorlar, düğün sektörü batmış, ayakta kalabilmek için her şeye fahiş zam yapılmış, altın iki sene öncekinden 3x zamlanmis,ailesi bunca yıl taktığını pandemi bahanesiyle geri alamayacak, gelinlik provasina, ev tutmaya, hali almaya bile sokağa çıkma yasaklari yüzünden gidemiyorlar... zaten evlilik hazırlığı stresli bir sey,bir de bu pandemide zehir oluyor hesapta 'en Mutlu günleri' olması gereken günler.
Bu hengamede yani millet değil arkadaşını,kardeşini bile düşünemez bence detaylı detaylı.
Belki de arkadaşınızın aklına bile gelmediniz.
Yani hayat bu. Kendimizi bu kadar da onemsemeye , 'beni nasıl cagirmaz' diye dellenmeye gerek yok.
Düğüne çağırılmadim diye üzülme,altınım bana kaldı diye sevin:))
Bir gün yine yüzyüze gelirseniz o zaman sorarsın neden cagirmadigini,o da bulur bir bahane
aaaaYa çok teşekkür ederim güzel dileğiniz ayri hatırlamanız ayri mutlu etti beni❤ gebelik var çok şükür ama bir iki sıkıntım var insallah kucağıma almak nasip olur.
İnşalllah denk geliriz.Acaba özel mı yapıldı.1. düzey akrabalık bağı ve eşrafı mi davet edildi..
Böyle bir durum yoksa şayet ben de sormazdim.Olurda bir yerlerde denk gelirseniz kendisi suçluluğun vermiş olduğu telaşla anlatır zaten.
teşekkür ederimmSonuçta samimi iseniz araması davetli kısırlamadı var ama seni yanımda isterdim vs demesi gerekirdi
Lakin bu süreçte hiç görüşmemişsiniz yani nikah öncesi de muhabbet olmamış ki şu tarihte nikah olacak, yasak çıktı, oldu olmadı süreçlerinde yokmuşsunuz
Evlilik öncesinde kadınlara bir güncelleme geliyor eskileri değil de tüm hayatı o sirecevdahil olanlardanım gibi davranıyor sonra o güncellemenin süresi doluyor ( bazı oyunlarda Paskalya vs geliyor ya öyle) her şey eskiye dönüyor ama o arada kırdığı eski arkadaşlarla ilişki tekrar tamir olamıyor
Boş verin geçmişe değil geleceğe bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?