- 2 Haziran 2019
- 1.029
- 2.965
- 133
Bunların hiçbiri olmadan, en azından bir isteme olayı olmadan evlenmesi garip. Belkide söz nişan hepsi oldu ama sizden gizledi. Evlendiğini gizleyen bunları da gizlerİsteme söz nişan kına evlilik teklifi bunlar olmadan evlendi. En son martta konustuk herhangi bir evlilik planı yoktu.
Yapı ve karakter olarak sosyal medyadan bunları paylaşacak bir kişi. Beni gizlese farklı ortak arkadaşlarımız görürdü. Olmadığına eminim. Aramayı düşünmüyorum bende teeşekkür ederim yorumunuz için.Bunların hiçbiri olmadan, en azından bir isteme olayı olmadan evlenmesi garip. Belkide söz nişan hepsi oldu ama sizden gizledi. Evlendiğini gizleyen bunları da gizler
Ben olsam kesinlikle aramam, o arayınca da açmam, iletişimi tamamen keserim.
İsteme söz nişan kına evlilik teklifi bunlar olmadan evlendi. En son martta konustuk herhangi bir evlilik planı yoktu.
Karşılıklı sorumluluklar altına girdiğin arkadaşın böyle yaptıysa sil gitsin hayatından birgün karşılaşınca “herşey hızlı olmuş nikahta hızlıymış yada benden gizlemişsin story lerini ancak nikahı gördüm biliyormusun aslında şaşmadım insanların hep ikinci bi yüzü vardır aslında “ der geçerdim16 yasımdan tanıştığım ilk başlarda pek yakın olmadığım fakat büyüdükçe birbirimizi kendimize yakın hissettikçe dosta yakın arkadaşlık kurduğum 12 senelik arkadaşımın nikah storyleri ile gece gece şok oldum. Şaşırdım,kahkaha attım sinirim bozuldu en son ağlayacak noktaya kadar geldi durum tabi ki de ağlamadım. Birbirimizin en özel konularını bilip, saat kaç olursa olsun buluşup dertleşir eğlenir ve karşılıklı olarak külfetli sorumluluklar altına girerdik bazen birbirimiz için. Tek kopukluğumuz pandemi dönemi oldu onda da bir kaç defa konuştuk görüşemedik.
Birbirimizi kıracak üzecek en ufak bir diyalog geçmedi aramızda. Kişi kısıtlaması olduğunu düşünmüyorum bir hotelde yapılmışve hayli kalabalık görünüyordu.İstenmediğim veya düşünülmediğim gayet belli bilincindeyim bunun. Empati yapacak olursanız bu arkadaşınıza nasıl bir tavır sergilerdiniz? ( Olay çok taze ve şokta olduğum için mantıklı düşünemiyor veya doğru aktaramamış olabilirim lütfen kusura bakmayın.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?