Gece gece şok oldum!

İçinizi döktüğünüzde yanıt alabildiniz mi?
Karşı cins arkadaşlıklarımda çok ve iyi anlaşıyoruz. Hem cinslerimle muhabbetlerim genelde aynı olurken erkekler gündem,ekonomi vs hakkında daha çok bilgi sahibi oluyor. Kız arkadaşları da seviyemizden dolayı problem etmiyor.

Söylesem faydası olmaz bu davranışın üzerine.
Bir hafta boyunca çevresinin takıldığı mekanlardan bir kaç paylaşım yapsam birine olmasa diğerine mutlaka cevap yazar.

Hayır alamadım yanıt. Bu da beni şaşırttı açıkçası. Cevap bile vermedi yani. İlginçti gerçekten. Artık aklından ne geçti hiç bi fikrim yok. Demekki sadece bana göre yakın arkadaşmışız. Kendisi gerçek bi dost kaybetti yani ben üzülmem o üzülsün. 2 sene oldu zaten ya ilk başlarda cidden üzüldüm ama sonra geçti. Evet erkeklerle olan arkadaşlıklar da kıskançlık vs olmuyor. Ayrıca erkeklerin muhabbbetleri bazen daha komik oluyor bence yani eğlenceli.

Bence hiç bir şey söylemeyin. İletişimi kesin.

Ben de pandemide kısıtlı sayıda davetlinin katıldığı bir nikah töreni ile evlendim. Ama sevdiklerimi tek tek arayıp sağlık koşulları sebebiyle davet edemediğimi izah ettim.

İyi de son 1 yıldır hiç görüşmemişsiniz ki. Ve o 1 yılda hayatında değişiklikler olmuştur. Mesela evlilik teklifi aldığını biliyor muydunuz? Düğün hazırlıklarından haberdar mıydınız? Yani aktif bir görüşme halinde değilmişsiniz bu nasıl yakın arkadaşlık? 2018-2019 yılında kafede gezmeniz bir şey ifade etmez benim de o yıllarda çok yakın olup hala sosyal medyamda ekli olan, ara ara mesajlaştığım ama aktif olarak görüşmediğim arkadaşlarım var ve düğünlerine çağırmasalar garipsemem açıkçası.

üstteki yorumla benzer olacak ama düğün hazırlığında olduğunu bilmiyor muydunuz? sonuöta çok yakın arkadaşım diyorsunuz. demek ki o bir senede sizden kopmuş zaten

Son bir yıldır görüşmedik demedim yüzyüze görüşemedik dedim. Pandemiden dolayı. İrtibat halindeydik.

üstteki yorumla benzer olacak ama düğün hazırlığında olduğunu bilmiyor muydunuz? sonuöta çok yakın arkadaşım diyorsunuz. demek ki o bir senede sizden kopmuş zaten
İsteme söz nişan kına evlilik teklifi bunlar olmadan evlendi. En son martta konustuk herhangi bir evlilik planı yoktu.

Ya o zaman aklima tek bi neden gelio bu kiz seni yillarca kıskanmış ve icten ice kurtulmak istemis. Ya da birinden senle ilgili bisey duydu ve inandi. Ya da zır deli yani. Her türlü üzülmene degecek bisey degil ama çok ilginç bi yandan.

Ben hic tepki vermezdim, arayip sormazdim ama ararsa da hicbir sey yokmus gibi konusurdum (dugun konusunu hic acmadan). Herhangi bir sey soylerseniz, tepki verirseniz egosu daha fazla buyuyecek

İsteme söz nişan kına evlilik teklifi bunlar olmadan evlendi. En son martta konustuk herhangi bir evlilik planı yoktu.
Bana kızmayın ama en son martta konuşmuşsunuz ve haziran ayındayız. 2.5 3 aydır konuşmadığınız biri nasıl yakın arkadaşınız oluyor ki? Ben yakın dediklerimle en az 2-3 günde bir konuşurum en azından whatsapptan. Bir de diyelim ki söz,nişan, kına olmadı. En azından isteme,evlilik teklifi muhakkak olmuştur. Düğünden bir gün önce evlenmeye karar verecek halleri yok ki. Hele ki nüfuslu insanlarsa aileler için bile olsa bir isteme-düğün telaşesi olur yani. 3 ay önce konuştuğunda sizden saklamış büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Yakınlık kavramına nasıl baktığımıza bağlı aslında.
Benim için yakın kavramı sık iletişimden ziyade kaliteli iletişim. Zaten evdeyiz. Sürekli e sen ne yaptın oturuyorum e sen ne yaptın bende oturuyorum aynı deyip geçiliyor. Hal böyle olunca kopukluk yaşandı. Çok fazla sayıda yakın arkadaşım var 2-3 günde biri ile konuşsam işlerimi yürütecek vaktim kalmaz kendime.

Evet demek ki onun için durum farklı herkesin bakış açısı aynı olmayabiliyor. Nişan,söz,kına olmasa bile isteme-evlilik teklifi olmuştur diye düşünüyorum en azından ailelerin gönlü olsun diye birtakım hazırlıklar yapılmıştır. Düğünden bir gün önce evlenmeye karar vermediklerine göre. Bence 2-3 ay önce konuştuğunuzda durumları sizden saklamış olabilir

İsteme ve evlenme teklifi olmadı.(Storyden muhakkak paylaşırdı karakteri gereği.)Dünden sonra bugün daha sağlıklı düşününce artık kendisini umursama kararı aldım bende teşekkür ederim yorum için.

İçinde ne varsa söyle aman boșver görmemezlikten gelipte kafana takilmasindan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…