Gece gece uyandıgım ses

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Iyı geceler herkese
15 dk once ust komsumun esıyle kavga seslerine uyandım. Aksamdan beri bir hareketlilik vardı güm güm esya dusme sesleri geliyordu az once uyandığımda da esıyle kavga seslerini duydum kadın uzerıme gelme diye bagırısını duydum ve bir patırtı kuturdu oldu ve suan sesler kesildi. Kulaklarımı tıkayıp uykuma devam mi etmeli yoksa napmalı bilemedim. ust katıma yeni tasındı sayılırlar 1 kac sefer gormuslugum var kendilerini. Normalde varlıkları yoklukları pek anşasılmiyordu

Allah korusun bugün yine kadın cinayeti haberleri duyduk. Ama bir sey yapmış olsa kadın çığlık falan atmaz miydi? Polis çağıracak bir durum var mı bilemedim dinlemeye devam edin kadinin sesi gelecek mi diye
Off ıcım cekıldı suan

Off ıcım cekıldı suan
Valla ortalık manyak kaynıyor. Bugun bir kadin oturduğu sitede evinin onunde bir ceset görüyor, daha demin dinledim haberini. Kocası olacak pislik sitenin ortasında çekip vurmuş. Düşünsene evinin balkonunun önünde kadin ceseti. Sanki böcek öldürür gibi öldürmüş şerefsiz. Allah korusun her sey olur

Kavga edilmiş küsülüp ayrı odalarda yatılmıştır. Siz yine de yarın bi hoşgeldinize gidin bence içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…