- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Yok matkapla del olmadı. Verdiğim akla bakDuvarı yumrukla
Şuan durum ne ?Sesten rahatsız oldugum ıcın acmadım konuyu hanımlar adam kadına bırsey yaptıysa diye panıge kapıldım
Ses hala yok valla en ufak tıkırtı duysam rahatlıcamŞuan durum ne ?
Kadının daha sesini duymadım suan tıkırtılar vs duyuyorum ama herhangi bir konusma sesi duymadımÜzerime gelme dedikten sonra hiç sesi gelmedi mi kadının?
İnşallah bir sıkıntı yokturKadının daha sesini duymadım suan tıkırtılar vs duyuyorum ama herhangi bir konusma sesi duymadım
Umarım tek temennim o yonde kadının sesini duysam rahatlıcamİnşallah bir sıkıntı yoktur
Tamam işte geçip gitmiştir. Bir şey yoktur diye düşünüyorum.Ses hala yok valla en ufak tıkırtı duysam rahatlıcam
UmarımTamam işte geçip gitmiştir. Bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Off ıcım cekıldı suanAllah korusun bugün yine kadın cinayeti haberleri duyduk. Ama bir sey yapmış olsa kadın çığlık falan atmaz miydi? Polis çağıracak bir durum var mı bilemedim dinlemeye devam edin kadinin sesi gelecek mi diye
Valla ortalık manyak kaynıyor. Bugun bir kadin oturduğu sitede evinin onunde bir ceset görüyor, daha demin dinledim haberini. Kocası olacak pislik sitenin ortasında çekip vurmuş. Düşünsene evinin balkonunun önünde kadin ceseti. Sanki böcek öldürür gibi öldürmüş şerefsiz. Allah korusun her sey olurOff ıcım cekıldı suan
Kavga edilmiş küsülüp ayrı odalarda yatılmıştır. Siz yine de yarın bi hoşgeldinize gidin bence içiniz rahat ederIyı geceler herkese
15 dk once ust komsumun esıyle kavga seslerine uyandım. Aksamdan beri bir hareketlilik vardı güm güm esya dusme sesleri geliyordu az once uyandığımda da esıyle kavga seslerini duydum kadın uzerıme gelme diye bagırısını duydum ve bir patırtı kuturdu oldu ve suan sesler kesildi. Kulaklarımı tıkayıp uykuma devam mi etmeli yoksa napmalı bilemedim. ust katıma yeni tasındı sayılırlar 1 kac sefer gormuslugum var kendilerini. Normalde varlıkları yoklukları pek anşasılmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?