- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Allahım kımlere guvenecegız artık yanına yattıgın adama guvenemıyorsun kıValla ortalık manyak kaynıyor. Bugun bir kadin oturduğu sitede evinin onunde bir ceset görüyor, daha demin dinledim haberini. Kocası olacak pislik sitenin ortasında çekip vurmuş. Düşünsene evinin balkonunun önünde kadin ceseti. Sanki böcek öldürür gibi öldürmüş şerefsiz. Allah korusun her sey olur
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştirsin. İnşallah komşunun da başına bir sey gelmemiştirAllahım kımlere guvenecegız artık yanına yattıgın adama guvenemıyorsun kı
Off zaten kendı evımden baska yerde yatıyorum dıye huzursuzum hepten uykum kaçtı,ınsallah herkes ayrı odalarda yatıp uyumustur yaAllah herkesi iyi insanlarla karşılaştirsin. İnşallah komşunun da başına bir sey gelmemiştir
Cok haklısınız malesef boyle bir durumun ıcındeyızÜlkeye bak, kadınların aklına böyle bir durumda ilk kadının öldürülme ihtimali geliyor. Vahşi ormanda yaşıyor gibiyiz .
Allahım korusun ya insanların gozu nasıl bu kadar dönebiliyor aklım almıyor nasıl bir manyaklıktır buValla ortalık manyak kaynıyor. Bugun bir kadin oturduğu sitede evinin onunde bir ceset görüyor, daha demin dinledim haberini. Kocası olacak pislik sitenin ortasında çekip vurmuş. Düşünsene evinin balkonunun önünde kadin ceseti. Sanki böcek öldürür gibi öldürmüş şerefsiz. Allah korusun her sey olur
Hosgeldini ayak ustu tanıstıgımızda konusmustuk canım birazdan bı tatlı yapıp butun apartmana dagıtma bahanesiyle tıklatayım diyorum kapılarını adamın araba yok evin onunde gece gıtmıs muhtemelenKavga edilmiş küsülüp ayrı odalarda yatılmıştır. Siz yine de yarın bi hoşgeldinize gidin bence içiniz rahat eder
Ben numaradan gider kapiyi calardim yada polisi arar durumu bildirirdim kavga gürültü koptu sonra sesler aniden kesildi cit yok ciddi bir sey oldugundan şüpheleniyorum lutfen bir ekip sadece kontrol icin gelsin derdimSes hala yok valla en ufak tıkırtı duysam rahatlıcam
Hem dertleşmiş olur yalnız hissetmez kendini aile içi huzursuzlukta insan kendine arkadaş arıyo..Hosgeldini ayak ustu tanıstıgımızda konusmustuk canım birazdan bı tatlı yapıp butun apartmana dagıtma bahanesiyle tıklatayım diyorum kapılarını adamın araba yok evin onunde gece gıtmıs muhtemelen
Dünya sizin gibi insanların hatırına dönüyorKadını az once gordum cok sukur kızlar balkonda camasir asıyordu içim nasıl rahatladı anlatamam
Dunden sonra her daim tetıkteyım valladevam ederse ses polisi ara
Umarım canım oyle olur pandemı de tasındılar pek ıclı duslı olamadıkHem dertleşmiş olur yalnız hissetmez kendini aile içi huzursuzlukta insan kendine arkadaş arıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?