Gece gece uyandıgım ses

Allahım kımlere guvenecegız artık yanına yattıgın adama guvenemıyorsun kı

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştirsin. İnşallah komşunun da başına bir sey gelmemiştir
Off zaten kendı evımden baska yerde yatıyorum dıye huzursuzum hepten uykum kaçtı,ınsallah herkes ayrı odalarda yatıp uyumustur ya

Allahım korusun ya insanların gozu nasıl bu kadar dönebiliyor aklım almıyor nasıl bir manyaklıktır bu

Kavga edilmiş küsülüp ayrı odalarda yatılmıştır. Siz yine de yarın bi hoşgeldinize gidin bence içiniz rahat eder
Hosgeldini ayak ustu tanıstıgımızda konusmustuk canım birazdan bı tatlı yapıp butun apartmana dagıtma bahanesiyle tıklatayım diyorum kapılarını adamın araba yok evin onunde gece gıtmıs muhtemelen

Ses hala yok valla en ufak tıkırtı duysam rahatlıcam
Ben numaradan gider kapiyi calardim yada polisi arar durumu bildirirdim kavga gürültü koptu sonra sesler aniden kesildi cit yok ciddi bir sey oldugundan şüpheleniyorum lutfen bir ekip sadece kontrol icin gelsin derdim

Hosgeldini ayak ustu tanıstıgımızda konusmustuk canım birazdan bı tatlı yapıp butun apartmana dagıtma bahanesiyle tıklatayım diyorum kapılarını adamın araba yok evin onunde gece gıtmıs muhtemelen
Hem dertleşmiş olur yalnız hissetmez kendini aile içi huzursuzlukta insan kendine arkadaş arıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…