- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Kendini arkadassiz hissetme, biz variz.
Evet kadınlar galiba daha çok ihtiyac duyuyor bir hemcinsi ile dertleşip/gülmeyiBenimde yok yalnızlıktan olcek gibiyim
yanaş canim. aranan kan benimDertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.
Var mı aynı derdi olan?
:) bak bu iyiydiyanaş canim. aranan kan benim
arkadas edinme isini birakali 3 yil oldu geciyo bile. kardeslerim var. oturup sohbet edebiliyorum. eşim var beyninin etini yiyorum bideeeeee KK vaaarr :):) bak bu iyiydi
arkadas edinme isini birakali 3 yil oldu geciyo bile. kardeslerim var. oturup sohbet edebiliyorum. eşim var beyninin etini yiyorum bideeeeee KK vaaarr :)
yalnizlik cekmiyorumda insan tabi konusacak birini istiyo. dertlesmek pek adetim degildir kimseyle. esimle dertlesir kapatirim konuyu. bide burda canim sıkılınca veya bilgi edinmek icin konu aciyorum. asosyalligin en dibini yasamakla mesgul bi kullaniciyim ama az insan cok huzur benligime islemis
olayi cozsem ne faydaSen olayı çözmüş gibisin desene
Bende sık sık buradayımolayi cozsem ne faydabak yine burdayim. dert kosesinde tur bindirdim yine
Yani anormal degilim ben.Ben arkadas sevmiyrm nedense
Mesafeliyimdir
Annem ve esim arkadasim bnm
Bir muddet sonra itiici gelir bana herkes
Yalnizligi seviyrm
Evet cnm kesinlikle:)Yani anormal degilim ben.
İlla birileri ile arkadaşlık kurmak şart degil/asosyallik degil
yeni yakin guzel bi konu acilsa,biraz gulsek dimi?Bende sık sık buradayım
:) bunu bilmek iyi geldi bak şimdi.Evet cnm kesinlikle:)
Yani bazen oluyor sahte konular yada abartılı hikayeleryeni yakin guzel bi konu acilsa,biraz gulsek dimi?
Evet, sonra arkasindan konusmalar, cikarci tavirlar, kiskancliklar neler neler :):) bunu bilmek iyi geldi bak şimdi.
Ya zorla olmaz ki,olacaksada candan bir arkadaş olmalı
yok ya oyle degil. genel olarak komik anlar,yazismalar,sohbetler ,espri vs. gecenlerde oldu bi tane. otomatik duzeltmeyle. 4aylik hamile koca vardi mesela :) cok gulmustum ona. vardir KK uyelerinde anlaticak tonla hikayeYani bazen oluyor sahte konular yada abartılı hikayeler
aynen . kimse kimseyi tanimiyo. isimlerimiz bile gercek degil. kodadi resmen :) en guzeli bu aslindaEvet, sonra arkasindan konusmalar, cikarci tavirlar, kiskancliklar neler neler :)
Dertlesmek icin burasi iyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?