- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.
Var mı aynı derdi olan?
Ben Hollanda evliyim 32 yaşındayımKimler hangi şehir yaş kaç medeni haller nrdir
AnlıyorumHayir ama uyuyamiyorum.bu gece hic uyumadim mesela sinirlerim bozuldu yatakta donup durmaktan
Ben Hollanda'dayım :)KK buluşması filan düzenleyip aynı dertten muzdarip aynı ilde ki kişilerle görüşebilirsiniz bence :)
Evet işte sorun güvenebilmek.Boşverin arkadaşı, dostu filan, hepsi boş. Benim onlarca arkadaşım var sanırdım. En yakın arkadaşım gidip sırrımı en söylenmeyecek insana açtı mesela. Ya da iki yıldır doğum günümü evde akşama kadar dizi izleyip ağlayarak geçiriyorum. Annem var ama evde kutlama filan havası olmuyor, pastayı bile al gel kutlayalım diyor. İnsan kendi mumunu kendi mi alır? Geçen sene çok ihtiyacım varken kimse umursamadı. Sonradan ah şöyle, vah böyle, seni seviyoruz, hep yanındayız bilmem ne. Dedim bu yıl farklı olur fakat yine aynı. Herkesin önceliği farklı tabii... Ne güzel eşiniz var, çocuk da olursa ne ala. En iyi dostunuz ailenizdir.
Bilmiyorum ne oldugunu sabah kadar donup duruyorum bir kac uyusamda dislerimi sikmaktan cene kaslarimin agrisina uyaniyorum.Anlıyorum
Acaba gizli stres mi var?
Kafanı bilinçaltında kurcalayan bir şey/şeyler
Bilmiyorum ne oldugunu sabah kadar donup duruyorum bir kac uyusamda dislerimi sikmaktan cene kaslarimin agrisina uyaniyorum.Anlıyorum
Acaba gizli stres mi var?
Kafanı bilinçaltında kurcalayan bir şey/şeyler
Bilmiyorum ne oldugunu sabah kadar donup duruyorum bir kac uyusamda dislerimi sikmaktan cene kaslarimin agrisina uyaniyorum.
Ne yapsam olmuyor antidepresanda octim bitki caylarida uykum var fakat yataga girsigim anda dagiliyor.
Sabaha kadar kendi odamda,salonda,oturma odasinda yatak degisip duruyorum acaba diger odada uyurmuyum diye cok zor bir durum
Dogru insan olmayınca varsın yanlızlık olsun.Bende sabah kalktığımda elimi yüzümü cizik görüyorum artik kendimle savaşıyorum galiba bu arada ankaradanim yaş 35 bekarım iki nişanlılık gecirdim su an kimse yok
:/ evet zor uzaklarda olmakDoğup büyüdüğüm yerden onlarca kilometre ötedeyim, çok iyi anlıyorum :)
yaz buraya gitsin:)Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.
Var mı aynı derdi olan?
Evet zaten buraya yazabilecegini bilmek iyi geliyor.yaz buraya gitsin:)
valla dertleşecek dostu olanlar da dertleşemiyorki
insanlar iki gün sonra sıkılıyor artık kimsenin dert dinleyecek hali kalmamış:)
yaz buraya o yüzden
Hollandanın neresinde kalıyorsunBen Hollanda'dayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?