- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Haaa anladım evet o başlıgı bende görmüştüm malum yazım hatası :)yok ya oyle degil. genel olarak komik anlar,yazismalar,sohbetler ,espri vs. gecenlerde oldu bi tane. otomatik duzeltmeyle. 4aylik hamile koca vardi mesela :) cok gulmustum ona. vardir KK uyelerinde anlaticak tonla hikayebunu bi dusunup absurt bi konu acmak lazim :)
Aynısı bende var...Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.
Var mı aynı derdi olan?
Evet işte oluyor bu istek..Burada dostlarım olmasa sanırım daha kötü olurdum. Hiç değilse burada yalnız değilim. Ama insan yine de yüzünü görebildiği oturup iki kahve içebildiği bir dosta ihtiyaç duyuyor.
aynnilte kafa dengim yokDertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.
Var mı aynı derdi olan?
Bende zor buluyorum kafa dengi,banada çok yaklaşmiyorlar,belki bende pek yaklaşmadıgım için :/aynnilte kafa dengim yok
bende öyleyim eski arkadaslardan da koptum iş yerindede dedikoducu degisik tipler dost olmak istemiyorum . bir derdim olunca eakiden anneme anlatırdım simdi anlatmıyorum içimde kalıyorBende zor buluyorum kafa dengi,banada çok yaklaşmiyorlar,belki bende pek yaklaşmadıgım için :/
bende öyleyim eski arkadaslardan da koptum iş yerindede dedikoducu degisik tipler dost olmak istemiyorum . bir derdim olunca eakiden anneme anlatırdım simdi anlatmıyorum içimde kalıyor
Sebebini biliyormusun?Ay beni de uyku tutmadi ama ben uyuyamiyorum kafayi yiyyecegim uykusuzluktan:/
Evet... Çok takıp duygusal oldugum için herkes ile arkadaşlık edemiyorum.Sebebi takıntılar dusunceler
Hayir ama uyuyamiyorum.bu gece hic uyumadim mesela sinirlerim bozuldu yatakta donup durmaktanSebebini biliyormusun?
iyiki kk var en azından biraz rahatlatıyorBenimde derdim içimde/burada kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?