Gece gece

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam bayanlar,
Kv ile altlıüstlüyüz.Bekar görümcem var evlenecek ev arıyor hep lüks yerlere bakıyor.bizim evimizde gecekondu 3katlı.Neyse görümcemin nişanlısıda bekçi gece evde olmayacak.Bize yakın ev bakıyorlar.bende burda bi site var ordan bakın dedim.Yok ya falan yaptı.(dediğim yer eski ama bize yakındı) dün bi ev bakmışlar baya güzel. Bende dedim ki insan oradaki evleri görünce kendi evi güzel gelmiyor. (Benim evim baya küçük bizimde taşınma niyetimiz var çocuk olunca yetmiyor)Yok benim için ev önemli değil neresi olursa olsun dedi. Onlar lafta dedim bende.Lafla yürüyor bu işler dedi ne demek istediğini anlayamadım??

anlamadim ki sen de kendi kocana konus daha iyi eve cikarsin mi demek istemis?

ne lafla olucak her sey parayla oluyor bos yapmis.

edit:soylemeden gecemedim siz de cok fenasiniz bence o daha iyi evde oturacak diye kadini laflarinizla rahatsiz etmenizin geregi yok.

Sanırım Sizinle bu konuyu konuşmak istememiş.olaya yaklaşımınızı beğenmemiş. Bir anlama gelmeyen cümle kurmuş. Konuşmayı bitirmek için.

Gorumce ev bakacağım tavsiye vereceğim en son insan bile degıl, olamaz da.
Siz hem bu derece ilgilenip hemde soyledıgıne kafayı takmıssınız.
Baska isiniz mı yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…