Gece gece

Istedıgımı yaptırırım sen sus demıs :)

Görümce meali,sen sus gelin çok konuşma en iyi ev benim olmalı demiş:))

fisss anam gor olaydim. se niye.karisiyon ki brkciler iyi para kazaniyor bu arada:)

Sizin eski bir evde oturmanız görümcenizin suçu değil niye bu süreçte insanın moralini bozmaya çalışıyorsunuz ki? Bu şeyler anda laftaymış olabilir nerede oturursam oturayım diyip en lüks yerlerden ev bakabilir, size lüks gelen belki onların maddi durumuna göre çokta normal bir yerdir? Evlilik döneminde zaten hassas olan bir insana karşı tavrınız hiç hoş değil. Ayrıca annesi tabiki de kızını övebilir eminim ki sizin ailenizde sizi övüyordur.
Ayrıca görümceniz bence ‘lafla oluyor bu işler’ diyorsa yapmak istediğinizi ve duygularınızı anlıyor demektir. Lütfen bu süreçte sessiz kalın ve kendi evinizle ilgilenin. Sonuçta silah zoruyla orada oturmuyorsunuzdur gayet bebeği beklemeden de başka bir eve taşınabilirsiniz. Tabi amaç görümcenin evinden daha güzel bir ev bulmak değilse..

şimdi siz demişsiniz ki oralar güzel bizimki kötü insan özeniyor

o da size demiş ki ya boş ver ev önemli değil ben eşimle her yerde otururum huzur önemli sevgi önemli vs vs demiş

siz de yok bu dediğin lafta kalır sen kötü yerde oturmazsın lüks yer istiyorsun baksana demişsiniz

o da olur mu bu tarz konularda ağzın laf yapacak bak ben nişanlıma böyle deyip yine de iyi evlere bakıyorum önemli olan seninle aynı çatı altında olmak vs diyorum ama sen bu konuda eşini ikna etmeye çalışmadın demiş

aslında uzatan sizsiniz

bizim evler kötü insan ona özeniyor deyince o size nispet yapmamış aksine ev önemli değil vs deyip teselli vermiş

Ne kastetmişse iyi kastetmiş. “Size ne nasıl ev bakarsam bakarım ister en lüksüne bakarım ister en kötüsüne sen ne karışıyorsun sana mı kaldı” diyememiş öyle demiş. Bence karışmayın, her şeye atlayan, bir şeyler öneren, haddi olmayan şeylere burnunu sokan insanlardan olmayın. Kendinizce iyilik yapmak istemiş olabilirsiniz ama yapmayın. Ayrıca artık lütfen lütfen gelinle/görümceyle/ kardeşle/ elitiyle kendinizi kıyaslamayın hanımlar, herkesin kendi hayatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…