Gece gece

Ayağınızı yorganiniza göre uzatın. Bosverin kimin evi kimin esyasi nasil.bu sekilde cok mutsuz olunur.Once saglik deyip şükredin.Kocanizi da sakın ezmeyin bu konuda çalışıp destek olup guzel bir ev tutabilirsiniz.

Hayır hanımlar kıskanmadım. Kendisi ben her yerden otururum diyip, hep lükse yerlere bakıyor.Sonra kv insanların yanında benim kızım ev ayrımı yapmaz öyle her evde otururuz deyip duruyor

Siz ona sataşmışsınız, o size sataşmış.
Asıl siz ona ne demek istediniz? Bence oturup önce kendi sözünüzü ölçüp biçin.
Arada bir kıyaslama durumu olduğu aşikar. Bu sizi hayat boyu çok yorar, bırakın kendi yaşamınızla ailenizle mutlu olun.

Selam bayanlar,
Kv ile altlıüstlüyüz.Bekar görümcem var evlenecek ev arıyor hep lüks yerlere bakıyor.bizim evimizde gecekondu 3katlı.Neyse görümcemin nişanlısıda bekçi gece evde olmayacak.Bize yakın ev bakıyorlar.bende burda bi site var ordan bakın dedim.Yok ya falan yaptı.(dediğim yer eski ama bize yakındı) dün bi ev bakmışlar baya güzel. Bende dedim ki insan oradaki evleri görünce kendi evi güzel gelmiyor. (Benim evim baya küçük bizimde taşınma niyetimiz var çocuk olunca yetmiyor)Yok benim için ev önemli değil neresi olursa olsun dedi. Onlar lafta dedim bende.Lafla yürüyor bu işler dedi ne demek istediğini anlayamadım??
Bence siz haksızsınız. Sonuçta evlencek onun hayatı onla eşinin vermesi gereken bir karar bu. Demekki eşinin maddi gücü varki ona göre ev bakıyor o da

Hayır hanımlar kıskanmadım. Kendisi ben her yerden otururum diyip, hep lükse yerlere bakıyor.Sonra kv insanların yanında benim kızım ev ayrımı yapmaz öyle her evde otururuz deyip duruyor
Keyfi ve kahyası

Ya bana söylediğiniz art niyetli gelmedi içinizi bilemem ama. Sonuçta evi görünxe yaşadığınız yerin gözünüze çirkin geldiğinizi söylemişsiniz. Bilemedim. Bir daha düğün ile alakalı şeylere karışmayın.

Kız "benim için önemli değil" demiş. Alttan alttan kıza laf sokmuşsunuz "lafta öyle" diye. Biri bana böyle bi şey söylesene kendimi yalancılıkla itham ediliyormuş gibi hissederdim.

Savunmanız da ayrı komik. Kv kızıyla övünüyomuş falan. Ee övünsün size ne zararı var. Kalbinizi haset duygulardan korumaya çalışın. En çok siz zarar görürsünüz.

aman ne karisiyosun Allah askina? ister saraya baksin ister satoya..ben guzele guzel demem, guzel benim olmayinca :D

Ben her yerde otururum dedigi icin karsilayabilecegi standartlarin altinda oturmasi gerekmiyor yalniz. Oldu isterseniz parkta cadir kursun madem her yerde otururum diyormus.

Görümcenin baktığı evler belliki size göre lüks. Yoksa o sitelerde oturan daha bir sürü insan var, onlara göre normal demek ki. Onların lüksüyle sizin lüksünüz bir değil. O yüzden görümce nerede olsa otururum diyor ama lüks sitelere bakıyor demeyin sanki boğaza nazır, araplara komşu villalara bakıyorlarmış gibi.
Ayrıca her evin geliri farklı, geliri dağıtımı farklı. Onlar öyle tercih etmişler. Evi çok beğendiyseniz ne kadar güzel bir evin olacak güle güle otur demek çok zor değil. İçinizden öyle bir eve taşınmak geliyorsa da umarım bende bir gün böyle bir siteye taşınırım der geçersiniz.

keske aıle ıclerınde boyle luzumsuz gergınlıklerı ateslemesek degıl mı konu sahıbı ?
ıcınızde uzuntuler hayaller kaldıysa bunu baskasını rahatsız ederek gidermeyın

Selam bayanlar,
Kv ile altlıüstlüyüz.Bekar görümcem var evlenecek ev arıyor hep lüks yerlere bakıyor.bizim evimizde gecekondu 3katlı.Neyse görümcemin nişanlısıda bekçi gece evde olmayacak.Bize yakın ev bakıyorlar.bende burda bi site var ordan bakın dedim.Yok ya falan yaptı.(dediğim yer eski ama bize yakındı) dün bi ev bakmışlar baya güzel. Bende dedim ki insan oradaki evleri görünce kendi evi güzel gelmiyor. (Benim evim baya küçük bizimde taşınma niyetimiz var çocuk olunca yetmiyor)Yok benim için ev önemli değil neresi olursa olsun dedi. Onlar lafta dedim bende.Lafla yürüyor bu işler dedi ne demek istediğini anlayamadım??
Neden kafanıza takıyorsunuz ki, bırakın ister gecekonduda otursun ister villada boşverin
Aslında siz kötü birşey dememişsiniz ama içten içe kıyaslama yapmışsınız anladığım kadarıyla, insan eşiyle mutlu olduktan sonra neresi olursa olsun, rabbim kimseye muhtaç ettirmesin

Back
X