GECE GELEN ARAMA VE TELASLA YATAKDAN KALKMA

özel numaradan aramak yerine bence bir büfeden bakkaldan ya da herhangi bir ankesörlü telefondan 0212 vs şeklinde bir numaradan arayın ki açsınlar.
şahsen ben özel numara aramalarını hiçbir halukarda açmıyorum..ki sizin ilk aramanızı da açmamışlar.

Cok kotu bi durum. Biseyler var belli ve ben kendimi kandirmaya calisiyorum surekli.hicte supheli hareketleri yok ama ya gece gec gelir arada sirada oda dk basi ararim rahatsiz ederim sureklide acar telefonumu.telefonuda evde surekli ortaliktadir sifresini bilirim istedigim zaman bakabilirim.facebook hesabi ve tweettr hesabi benim telefonumdada açık. Kendim kullanmadigim icin onun hesaplarini kullaniyorum. Bebegim olmadsn once habersiz bi sekilde surekli dukkana giderdim ve calisiyor bi sekilde gorurdum hep. Sadece bi kac arkadasi var gorusmesini istemedigim. Mumkun mertebe onlar aradiginda falan benim yanimda konusmamaya calisir sinirleniyorum diye

Bir ilişkisi olsa telefonu kapatır ya da sessize alır o saatte ve kadınlarda pek o saatte aramazlar yani. Hem elemanı işletiyorsa aramış olabilir. Hemen kötüye yormayın ama takipte kalın çaktırmadan numarayı alın arayın falan.

Zaten hic yalan soyleyemez soylese bile hemen ortaya cikar cunki soyledigi yalanlari unutur genelde.hep ne sakladiysa ortaya çıktı genelde.buda oyle olucak biliyorum ama cok sıkıştırmadim bu sefer ustune gitsem anlatirdi belki. Ama zorlamadim. Sanmiyorum ki cok ustaca boyle bi isi yurutsun. Oyle bi karakteri yok cunku ne zaman gizli hi is cevirse eline yuzune bulastirir.bu iside oyle yapti keza. Gece erennn yaziyordu sabah elemangrbzabi degistirmissin dedigimde gulmeye başladıi hemen bu konusmalarda hastane bahcesinde gectigi icin usteleyemedim. Daha farkli sorunlarim vardi. Ama tekrardan kafama takilmaya basladi 3 gundur

Şüphelenmekte çok haklısınız.
Telaşı bana pek normal gelmez. Yani gece telefon çaldığında bir şey saklamasa yada yalan söylemese sıradan bir şekilde açardı telefonu. Bu kadar saklamazdı sonrasında da.

Aradim gece 1 de aranan numari ve bi kadin cikti . özel nunaradan aradim. Dedim siz kimsiniz bagirarak asil sen kimsin dedi bende esimi aramissiniz dedim bagirarak birseyler geveledi ve kapatti sonra kendi numaramdan aradim dedim esimi gece aramissiniz bagirdi cagirdi ben cocuklu evli bi kadinim cok tersleyerek konustu suratima kapattii. Elim ayagim buz kesti resmennn.dondumm kaldim. Aglasam aglayamiyorumm sanki dondum kaldim. Kayinvalidemle yasiyorum kadina hissettirmemeye calisiyorum ama hicc iyi degilim. Yazik kadin duysa kalp krizi gecirir.acaba lohusayken falan benimi aldatti. Ne dusuncegimi ne yapcagimi bilmiyorum. Ayriyeten gece 2 de arayan numara acmiyor telefonu birazdan kayinvalidemin telefonundan ariycam kimmis bakalim.

E ispatlamışsınız işte. Elin kadını açmış telefonu. Niye hala ısrarla arıyorsunuz o numarayı? O numaradan da bir kadın çıkınca ne yapacaksınız? Amacınız ve planınız ne?
Bir şeyler netleşti şimdi ne yapacaksınız?
Yani boşanmayacaksanız bence kadınları falan aramayın, ne diyebilirsiniz ki onlara? Kocanız asıl suçlu. Kocanızı affedecekseniz de onları arayıp kendinizi zor duruma düşürmeyin.
Planınız ayrılmamaksa kurcalamayın daha fazla...

Ya bunun cezaevinden yeni cikan bi arkadasi var ve telefonunu kullaniyor surekli esiminn kendi bi telefon edinmedi henuz. Yoksa boyle yaparak kendimimi kandirmaya calisiyorum eve geldiginden normal bi sekilde telefonunu alip bakiyomus gibi yapicam yaninda ve yabanci gördugum numaralari yanimda arattircam yoksa biraz daha mi acik vermesini beklemeliyim.

Aldatiliyorsam sayet bosanicammm.

Tebrikler doğru bir karar. Ama kadınları aradığınızda size evet demezler yada eşinize sorduğunuzda evet aldattım elbette demeyecek ki.
Asıl soru gecenin bir yarısı bu kadınlar niye eşinizi arıyor ve eşiniz sizce niye telaşlandı. Hapisteki arkadaşı olsa size bunu söylerdi. Sakladığı bir şey var ki telaşlanıyor.

O numarayı arasana
Aynen. Benim de aklıma şu geldi. Acaba işte bir sorun varda sana mi yansitmak istemiyor. Bebekte kuvozde ya... Bir de sorunlarla canın sıkılmasın istiyordur belki. Ama bu işin peşini birakma derim. Ne olur ne olmaz

Nasıl kanitlayabilirim ben bu aldatma işini. Yazisma falan hic yok. Tahminimce aldattiysa bile surekli gorustugu biri degil gunu birlik birseydir. Bunu kanitlamasi dahada zor degil mi

Belki de senin kuruntularından ibarettir canım biz kadınlar hep şüphe içindeyiz. sadece bir gece mi oldu bu yoksa arada gece arıyorlar mı dediğine göre telefonu felan ortada diyorsun.Sana nasıl davranıyor mesela bugünlerde, aldatan erkekler suçluluk hissinden eşine çok iyi davranır mesela.

Gece 2 de arayan numara dondu simdi actim yasli olgun bi erkek sesi rasgele bi bayan ismi soyledim yanlis olmus dedi kapatti sanirim o numara gercekten elemanin numarasi ama neden ortaya kadar telas yapmısti madem gercekten elemani ariyor

Davranis seklinde bi degisiklik yok. Asiri ilgili biri olmasada ilgilenir benimle ve hareketlerinde bi degisme yok Hep boyleydi ne ilgiyi kesti nede fazla uzerime dusuyor. Gayet normal davranislari.

Gece 2 de arayan numara dondu simdi actim yasli olgun bi erkek sesi rasgele bi bayan ismi soyledim yanlis olmus dedi kapatti sanirim o numara gercekten elemanin numarasi ama neden ortaya kadar telas yapmısti madem gercekten elemani ariyor
Belki elemanının bi sıkıntısı vardı yardım istedi söylenmiyecek birşeydi ya da senin kızabileceğin birşey de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…