- 28 Mayıs 2010
- 21
- 20
- 288
- Konu Sahibi HayaLvisaL
-
Aradim gece 1 de aranan numari ve bi kadin cikti . özel nunaradan aradim. Dedim siz kimsiniz bagirarak asil sen kimsin dedi bende esimi aramissiniz dedim bagirarak birseyler geveledi ve kapatti sonra kendi numaramdan aradim dedim esimi gece aramissiniz bagirdi cagirdi ben cocuklu evli bi kadinim cok tersleyerek konustu suratima kapattii. Elim ayagim buz kesti resmennn.dondumm kaldim. Aglasam aglayamiyorumm sanki dondum kaldim. Kayinvalidemle yasiyorum kadina hissettirmemeye calisiyorum ama hicc iyi degilim. Yazik kadin duysa kalp krizi gecirir.acaba lohusayken falan benimi aldatti. Ne dusuncegimi ne yapcagimi bilmiyorum. Ayriyeten gece 2 de arayan numara acmiyor telefonu birazdan kayinvalidemin telefonundan ariycam kimmis bakalim.
Kayinvalidemden aradim ve acmiyor 2 de arayan numara. Birde gece deniycem bakalim.
Cevap vermiyosunuz ama cidden niye arıyorsunuz? Amacınız ne?
Yani bir kadın açtı telefonu diyelim ee ne yapacaksınız?
Aldatiliyorsam sayet bosanicammm.
Aynen. Benim de aklıma şu geldi. Acaba işte bir sorun varda sana mi yansitmak istemiyor. Bebekte kuvozde ya... Bir de sorunlarla canın sıkılmasın istiyordur belki. Ama bu işin peşini birakma derim. Ne olur ne olmazO numarayı arasana
Belki de senin kuruntularından ibarettir canım biz kadınlar hep şüphe içindeyiz. sadece bir gece mi oldu bu yoksa arada gece arıyorlar mı dediğine göre telefonu felan ortada diyorsun.Sana nasıl davranıyor mesela bugünlerde, aldatan erkekler suçluluk hissinden eşine çok iyi davranır mesela.
Belki elemanının bi sıkıntısı vardı yardım istedi söylenmiyecek birşeydi ya da senin kızabileceğin birşey de olabilir.Gece 2 de arayan numara dondu simdi actim yasli olgun bi erkek sesi rasgele bi bayan ismi soyledim yanlis olmus dedi kapatti sanirim o numara gercekten elemanin numarasi ama neden ortaya kadar telas yapmısti madem gercekten elemani ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?