- 27 Kasım 2014
- 120
- 200
- 23
- 35
- Konu Sahibi HayaLvisaL
-
herzaman derim eğer boşanmaya niyetiniz varsa kocanızın bu yaptıklarını araştırın.Konustuk bugun diger numaradan cikan kadini soyledim.ara bakiyim kimmis dedi. Bende ben arayinca azarliyor senin telefonundan arayalim dedim. Ben 30 yasinda adamim beni liseli gibi sacma sapan seylerle ugrastirma dedi.ben aradim kadini acmadi sonra tekrar o aradi ve dediki bagirdiysam size ozur dilerim ben coluklu cocuklu kadinim ben esinixi tanımıyorum nerde oturyosun dedim soyledigi yer bize cok uzak ayni sehirde bile degiliz. Ama ne kadar inanabilirim ki bu söyledigine. Esimde telefonumdan numarayi yanlis almissindir dedi. Tamam tekrar bakalim o zaman dedim. En asagikara indik arama kaydinin sabah aldigim numaralar silinmis. Cunku arama yaptıkca eski kayitlar otomatik siliniyor. Dahada ustelemedim.
Konu sahibi bana kocanın hareketleri şüpheli geldi. İstese o kadının numarasını sizin yanınızda kendi telefonundan arayabilirdi.Sizi resmen bir bahane bulup savuşturmuş.Bunun ustaca bir aldatma olmadığı ne malum.Siz zaten kadınla konuşup eşimi aramışınız gece demişsiniz bu kadının sana bağırıp kapattıktan sonra kocanı arayıp karın beni aradı arıyoda napmam lazım demediği ne malum. Kocanında benim evde olduğum saatlerde karım seni ararsa at bir bahane savuştur başından böylece bana seni ispatlayamaz ben seni kendi telefonumdan aramadığım sürece diğer gelen aramaları savuştur yakalanmayalım demediği ne malum. Kocanın kendi telefonundan senin yanında kadını araması lazımdı.Konustuk bugun diger numaradan cikan kadini soyledim.ara bakiyim kimmis dedi. Bende ben arayinca azarliyor senin telefonundan arayalim dedim. Ben 30 yasinda adamim beni liseli gibi sacma sapan seylerle ugrastirma dedi.ben aradim kadini acmadi sonra tekrar o aradi ve dediki bagirdiysam size ozur dilerim ben coluklu cocuklu kadinim ben esinixi tanımıyorum nerde oturyosun dedim soyledigi yer bize cok uzak ayni sehirde bile degiliz. Ama ne kadar inanabilirim ki bu söyledigine. Esimde telefonumdan numarayi yanlis almissindir dedi. Tamam tekrar bakalim o zaman dedim. En asagikara indik arama kaydinin sabah aldigim numaralar silinmis. Cunku arama yaptıkca eski kayitlar otomatik siliniyor. Dahada ustelemedim.
AminnEsin neden reddetti ki?Kocanızın telinden arasaydiniz keske. Hatta esiniz ses verip konussaymıs ne bileyim. İnşallah buyuk bir yanilgidir.
Allah kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin.
Esinizin bulundugu ortam bu tip seylere meyilli gibi. Nasil desem, ben yerinizde olsam arkadaslarina dikkat etmesini soylerdim. Cezaevine girmis cikmis biri esimjn arkadasi da olsa telefonunu kullandirtmasi. Ne bileyim. Yani yanlis anlamayin, sadece dikkatli olun. Afedersiniz arkadasinin kirigi bile olsa, arkadasinda gorurse kendi de dusunur belki. Bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyleyeyim sözu cok dogru. Insan arkadasina benziyor giderek. Insallah hepimiz yaniliriz da esinizde bir yanlis gormezsiniz. Aldatilmak bir kadinin karsilasabilecegi en aci durum. Bunu yasamanizi hic istemem. Agzinizin tadi bol olsun ailecek.Ya bunun cezaevinden yeni cikan bi arkadasi var ve telefonunu kullaniyor surekli esiminn kendi bi telefon edinmedi henuz. Yoksa boyle yaparak kendimimi kandirmaya calisiyorum eve geldiginden normal bi sekilde telefonunu alip bakiyomus gibi yapicam yaninda ve yabanci gördugum numaralari yanimda arattircam yoksa biraz daha mi acik vermesini beklemeliyim.
Tekrar ozel numaradan ariycam o numaralari. Ayrica tam bakamadim telefona simdi cumaya gitti sonra eve gelicek tahminimce o zaman whatsappina bakicam kim var kim yok. Hep bakiyorum aslinda ama gozumede birsey carpmadi simdiye kadar
Evet bence de öyle yapın ama eşinizin hiç beklemediği bir anda eşinizin yanında aniden arayın kadını ve kadının ne şekilde konuşarak açtığına bakın, aralarında birşey var mı yok mu ortaya çıkmış olur. Eğer eşinizin telefonunu efendim aşkım diyerek falan açarsa eşiniz daha fazla saklayamaz.İnşallah ben yanılıyorumdur.Ama eşinizin telefonundan eşinizin yanında arayın bence ve hemen alo demeyin kadının ilk kelimesini dinleyip öyle cevap verin.Sizin sesinizi duyarsa tanımıyo gibi konuşur unutmayınEsimin telefonundan o numarayi ariycam ve dahada uzerine dusmuycem.
Esinizin bulundugu ortam bu tip seylere meyilli gibi. Nasil desem, ben yerinizde olsam arkadaslarina dikkat etmesini soylerdim. Cezaevine girmis cikmis biri esimjn arkadasi da olsa telefonunu kullandirtmasi. Ne bileyim. Yani yanlis anlamayin, sadece dikkatli olun. Afedersiniz arkadasinin kirigi bile olsa, arkadasinda gorurse kendi de dusunur belki. Bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyleyeyim sözu cok dogru. Insan arkadasina benziyor giderek. Insallah hepimiz yaniliriz da esinizde bir yanlis gormezsiniz. Aldatilmak bir kadinin karsilasabilecegi en aci durum. Bunu yasamanizi hic istemem. Agzinizin tadi bol olsun ailecek.[/QUOTE
dogru tespit yaptiniz. Etrafindaki insanlar cok degisik insanlar. Burda dogmus Burda buyumus. Cok kezz tartisma yasadik arkadaslari konusunda ama maalesef vazgecemiyor arkadaslarindan. Cunku onlar onun cocukluk arkadasiymis. Cezaevinden cikan arkadasina resmen esim bakiyor 6 tane abisi var oysaki. Harcligini esim veriyor. Dukkanda aksama kadar yeyip iciyir bedavaya. Ve ben bu insanla gorusmesini istemedigimi defalrca kez soyledimmm. Oda arkadasi yeni hapisten ciktigi icin onun yaninda olmasi gerektiginiEsinizin bulundugu ortam bu tip seylere meyilli gibi. Nasil desem, ben yerinizde olsam arkadaslarina dikkat etmesini soylerdim. Cezaevine girmis cikmis biri esimjn arkadasi da olsa telefonunu kullandirtmasi. Ne bileyim. Yani yanlis anlamayin, sadece dikkatli olun. Afedersiniz arkadasinin kirigi bile olsa, arkadasinda gorurse kendi de dusunur belki. Bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyleyeyim sözu cok dogru. Insan arkadasina benziyor giderek. Insallah hepimiz yaniliriz da esinizde bir yanlis gormezsiniz. Aldatilmak bir kadinin karsilasabilecegi en aci durum. Bunu yasamanizi hic istemem. Agzinizin tadi bol olsun ailecek.
Allah yuzunuze gulsun insallah. Umarim keser o arkadasi ile gorusmeyi. Acaba anne babasiyla konussaniz esinizin onlarin sozunu dinler de gorusmez belki? Ya da uzaklasabilseniz oralardan?dogru tespit yaptiniz. Etrafindaki insanlar cok degisik insanlar. Burda dogmus Burda buyumus. Cok kezz tartisma yasadik arkadaslari konusunda ama maalesef vazgecemiyor arkadaslarindan. Cunku onlar onun cocukluk arkadasiymis. Cezaevinden cikan arkadasina resmen esim bakiyor 6 tane abisi var oysaki. Harcligini esim veriyor. Dukkanda aksama kadar yeyip iciyir bedavaya. Ve ben bu insanla gorusmesini istemedigimi defalrca kez soyledimmm. Oda arkadasi yeni hapisten ciktigi icin onun yaninda olmasi gerektigini
Yardimci olmasini gerektigini soyledi. Ve bi sure sonra onunla baglantisini kesicegini soyledi
Canim program var evet adida ACR DIE HATTA sifre koyabiliosn bi tek sen acabilmen icinbenm esimde ikimizedeyuklems bi sorun icin deil ama ikimzde birbirimzn sifresini bilioruz ayrica isom bulmak icin falan bi suru program var. Umarim kotu bsey yapmamistr allah yardimcn olsnNasil bi program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?