GECE GELEN ARAMA VE TELASLA YATAKDAN KALKMA

Esin neden reddetti ki?Kocanızın telinden arasaydiniz keske. Hatta esiniz ses verip konussaymıs ne bileyim. İnşallah buyuk bir yanilgidir.
Allah kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin.

herzaman derim eğer boşanmaya niyetiniz varsa kocanızın bu yaptıklarını araştırın.
belli ki kocanız bi haltlar karıştırıyor,bunu anlamamak için salak olmak lazım. eee öğrenirseniz iki bağırıp trip atacaksanız değmez, çünkü bu tip erkekler de bi sonra ki aşama daha kötü oluyor nasılsa affediyor deyip daha beter oluyorlar.iyice düşünün öyle
karar verin

Konu sahibi bana kocanın hareketleri şüpheli geldi. İstese o kadının numarasını sizin yanınızda kendi telefonundan arayabilirdi.Sizi resmen bir bahane bulup savuşturmuş.Bunun ustaca bir aldatma olmadığı ne malum.Siz zaten kadınla konuşup eşimi aramışınız gece demişsiniz bu kadının sana bağırıp kapattıktan sonra kocanı arayıp karın beni aradı arıyoda napmam lazım demediği ne malum. Kocanında benim evde olduğum saatlerde karım seni ararsa at bir bahane savuştur başından böylece bana seni ispatlayamaz ben seni kendi telefonumdan aramadığım sürece diğer gelen aramaları savuştur yakalanmayalım demediği ne malum. Kocanın kendi telefonundan senin yanında kadını araması lazımdı.

Çünkü kocan senin yanında kendi telefonundan kadını aramış olsa belki kadın o heyecanla efendim aşkım diyerek açacak telefonu ve herşey ortaya çıkcak kocanın yanında sende oturduğun için kadının dediğini sende duycan haliyle. Kocanın kadını kendi telefonundan senin yanında aramaması şüpheli. Ayrıca kocanı bu kadar uzmanca araştırırken kadının numarasını neden gelen aramalardan yanlış görüp kendi telefonuna yanlış kaydedesin ki. Kocan kendi telefonunun aramalarından belki kendi sildi gecmis numarayı ya da telefon otomatik silsede buna güvenerek yanlış görmüşün bahanesini önceden ayarladı kafasında ve sen bakınca nasılsa numara gözükmeyince hemen hazır cevap verdi yanlış görmüşündür diye şüpheli bence.

egerki birseyler karistiriyorsa er yada gec ortaya cikicagi kanaatindeyim. Ve onu affetmiycegimi cok iyi biliyor.Evlenirkende ihanet siddet buyuk sorunlar olmadigi surece sonuna kadar ama bunlarfan birisi olursa herked yoluna diye konustum. Bugunde imasini yaptim bosanmanin. Sayet varsa aldatma asla affetmem. Bu konuyu daha fazla uzatip bu belirsizlikle kendimi yipratmak istemiyorum. Eminimki hic birsey gizli kalmaz.

Esinizin bulundugu ortam bu tip seylere meyilli gibi. Nasil desem, ben yerinizde olsam arkadaslarina dikkat etmesini soylerdim. Cezaevine girmis cikmis biri esimjn arkadasi da olsa telefonunu kullandirtmasi. Ne bileyim. Yani yanlis anlamayin, sadece dikkatli olun. Afedersiniz arkadasinin kirigi bile olsa, arkadasinda gorurse kendi de dusunur belki. Bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyleyeyim sözu cok dogru. Insan arkadasina benziyor giderek. Insallah hepimiz yaniliriz da esinizde bir yanlis gormezsiniz. Aldatilmak bir kadinin karsilasabilecegi en aci durum. Bunu yasamanizi hic istemem. Agzinizin tadi bol olsun ailecek.

inşallah herşey bir yanlış anlamadan ibarettir eğer değilse eşiniz hiç sandığınız kadar amatör değil

Ya bence numarayi alip takip etmelere, beklemeye hiç gerek yok. Sen ne gördüğünü ne kkonuştuğunu biliyorsun. Adam basbaya yalan söylemiş. Bebeğin iyileşene kadar bekle sonra yolver gitsin aklı başınaanca gelir

Esimin telefonundan o numarayi ariycam ve dahada uzerine dusmuycem.
Evet bence de öyle yapın ama eşinizin hiç beklemediği bir anda eşinizin yanında aniden arayın kadını ve kadının ne şekilde konuşarak açtığına bakın, aralarında birşey var mı yok mu ortaya çıkmış olur. Eğer eşinizin telefonunu efendim aşkım diyerek falan açarsa eşiniz daha fazla saklayamaz.İnşallah ben yanılıyorumdur.Ama eşinizin telefonundan eşinizin yanında arayın bence ve hemen alo demeyin kadının ilk kelimesini dinleyip öyle cevap verin.Sizin sesinizi duyarsa tanımıyo gibi konuşur unutmayın

Şüphe ne kötü bi duygu. Yine burada görmüştüm,telefon görüşmelerini kaydeden bir program vardı esin anlamazsa bi dene bence

Konu Sahibi bu olayın sonucunu mahkemeye tasimayacaksaniz kurcalamayin
Ha ben bi yakalayim donuna kadar almazsam namerdim diyorsaniz inine cinine kadar araştırın
Çünkü öğrenip hala devam ederseniz sade ve sadece siz zarar göreceksiniz altını çiziyorum..

dogru tespit yaptiniz. Etrafindaki insanlar cok degisik insanlar. Burda dogmus Burda buyumus. Cok kezz tartisma yasadik arkadaslari konusunda ama maalesef vazgecemiyor arkadaslarindan. Cunku onlar onun cocukluk arkadasiymis. Cezaevinden cikan arkadasina resmen esim bakiyor 6 tane abisi var oysaki. Harcligini esim veriyor. Dukkanda aksama kadar yeyip iciyir bedavaya. Ve ben bu insanla gorusmesini istemedigimi defalrca kez soyledimmm. Oda arkadasi yeni hapisten ciktigi icin onun yaninda olmasi gerektigini
Yardimci olmasini gerektigini soyledi. Ve bi sure sonra onunla baglantisini kesicegini soyledi

Allah yuzunuze gulsun insallah. Umarim keser o arkadasi ile gorusmeyi. Acaba anne babasiyla konussaniz esinizin onlarin sozunu dinler de gorusmez belki? Ya da uzaklasabilseniz oralardan?

Nasil bi program
Canim program var evet adida ACR DIE HATTA sifre koyabiliosn bi tek sen acabilmen icinbenm esimde ikimizedeyuklems bi sorun icin deil ama ikimzde birbirimzn sifresini bilioruz ayrica isom bulmak icin falan bi suru program var. Umarim kotu bsey yapmamistr allah yardimcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…