- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi HayaLvisaL
-
Eşini mi aradı seni mi anlamadımGece 2 de arayan numara dondu simdi actim yasli olgun bi erkek sesi rasgele bi bayan ismi soyledim yanlis olmus dedi kapatti sanirim o numara gercekten elemanin numarasi ama neden ortaya kadar telas yapmısti madem gercekten elemani ariyor
İş ile ilgili bir sıkıntısı olabilir. Hemen kötüye yormayın. Bi dönem benim de eşim tuvalete bile telefonla girer oldu. Fazlaca gergindi üstelik. Ben de siz gibi düşündüm ama bir baktım ki önceki ortağı ile görüşmüş. Tehditler, küfürler savurmuş adi adam. Bizi binlerce lira zarara uğrattı, paramızı vermedi, 28bin lira için 1 sene bekletti. Hala alacağımız bir 6 bin daha var. Ben üzülmeyim diye gizlemiş benden. Her zaman arkasında çirkin şeyler olmayabilir. Erkekler çoğu kez iş sorunlarını anlatmak istemezler.Gece 2 de arayan numara dondu simdi actim yasli olgun bi erkek sesi rasgele bi bayan ismi soyledim yanlis olmus dedi kapatti sanirim o numara gercekten elemanin numarasi ama neden ortaya kadar telas yapmısti madem gercekten elemani ariyor
BeniEşini mi aradı seni mi anlamadım
Peki ya o kadinnİş ile ilgili bir sıkıntısı olabilir. Hemen kötüye yormayın. Bi dönem benim de eşim tuvalete bile telefonla girer oldu. Fazlaca gergindi üstelik. Ben de siz gibi düşündüm ama bir baktım ki önceki ortağı ile görüşmüş. Tehditler, küfürler savurmuş adi adam. Bizi binlerce lira zarara uğrattı, paramızı vermedi, 28bin lira için 1 sene bekletti. Hala alacağımız bir 6 bin daha var. Ben üzülmeyim diye gizlemiş benden. Her zaman arkasında çirkin şeyler olmayabilir. Erkekler çoğu kez iş sorunlarını anlatmak istemezler.
Kadın mı var? Ben orayı okumadım sanırım.P
Peki ya o kadinn
Baska bi numara var ve o numarayi aradigimda bi kadin cikti ve beni azarladi. Degisik bi konusma sekli vardi. Telefonu acis sekli bile agresifceydi.Kadın mı var? Ben orayı okumadım sanırım.
azarladı derken ?Baska bi numara var ve o numarayi aradigimda bi kadin cikti ve beni azarladi. Degisik bi konusma sekli vardi. Telefonu acis sekli bile agresifceydi.
Bebegim kuvozden çıktı enfeksiyondan dolayı yatti.saolunsen bebeğini düşün gerisini sonra düşünürüz
bebek neden küvezde çok geçmüş olsun
Celiskili cevaplarindan dolayi oyle yaptim ama uzerinden baya bi zaman gecti ve bugune kadar ona bu konuyu acmamistimöyle yada böyle siz araştırmalarınız bence gizli yapın,telefonmu geldi sorguya çekmeyin adamı konun en başındaki sorgularınızı okuyunca bana bile gına geldi yani,birşey yoksa bile bu şekilde adamı sorguya tutarak zaten yanlışa itersiniz,bence sakin olun telefonunu saklamıyormuş ,size karşı davranışlarıda değişmemiş eee yavaş yavaş takip edin birşeyi olsa zaten çıkacaktır eninde sonunda ortaya fevri davranıyorsunuz bence,
AminnnnGeçmiş olsun kardeşim , sakın eşini işkillendirme ,bebeğine odaklan eşinde " seninle ilgilenmiyorum ama her an ensendeyim " izlenimi bırak ,Allah bu evli erkekleri baştan çıkaranların cezasını versin , baştan çıkanların da İnşallah
Konustuk bugun diger numaradan cikan kadini soyledim.ara bakiyim kimmis dedi. Bende ben arayinca azarliyor senin telefonundan arayalim dedim. Ben 30 yasinda adamim beni liseli gibi sacma sapan seylerle ugrastirma dedi.ben aradim kadini acmadi sonra tekrar o aradi ve dediki bagirdiysam size ozur dilerim ben coluklu cocuklu kadinim ben esinixi tanımıyorum nerde oturyosun dedim soyledigi yer bize cok uzak ayni sehirde bile degiliz. Ama ne kadar inanabilirim ki bu söyledigine. Esimde telefonumdan numarayi yanlis almissindir dedi. Tamam tekrar bakalim o zaman dedim. En asagikara indik arama kaydinin sabah aldigim numaralar silinmis. Cunku arama yaptıkca eski kayitlar otomatik siliniyor. Dahada ustelemedim.konuyu tekrar acacagina unutmus gibi yapip kocani takibe al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?