Gece gelen temizlik isteği..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Hiç halim yok hiç birşey yapmadan uyuyacağım dedediğim anda mutfakta az işim oluyor mesela bi başlıyorum buzdolabı içi temizleme ,ocak silme ,banyo yıkama tarzı işler yapmaya.. Etraf toplama toz alma filan .. Geceleri hep oluyor.. Hiç olan var mı nedir bu çözemedim

Hiç halim yok hiç birşey yapmadan uyuyacağım dedediğim anda mutfakta az işim oluyor mesela bi başlıyorum buzdolabı içi temizleme ,ocak silme ,banyo yıkama tarzı işler yapmaya.. Etraf toplama toz alma filan .. Geceleri hep oluyor.. Hiç olan var mı nedir bu çözemedim
AYnı ben sabah hiçbir iş yapmayı sevmiyorum gece kendimi daha zinde hissediyorum temizlik ütü hep gece yaparım sadece ev için değil saç , kitap okuma,manikür hep gece gece resmen bütün algılarım açılıyor

Ben de öyleyim. Gündüz ufaktan toplar otururum. Akşam karanlık çökünce müziği açar temizliğe girişirim :)

Gece insanlarındaki tipik durum. :olamaz:
Tüm gün oyalanabilirken, geceleri zapt olmaz bir bir şeyleri düzenleme, temizleme, çizme, ayıklama, yerleştirme, tasarlama, boyama, yıkama istemi... Şu an bir yandan buralara yorum yağdırırken, bir yandan evi süzüp kafamda liste yapıyorum misal. Sonra listedeki şıklardan birini yapıp uyuyacağım.

Ilgincmiş. Bana günün hicbir saati temizlik istegi gelmiyor. :D Ama kendimle uğraşmak, makyaj yapmak, manikur, kıl tüy, maske gibi bakim, dolaptaki kiyafetlerimi deneyip giyip kombin fikirleri cikartmak gibi seyleri bende gecenin köründe yaparim oyle bi istek oluyor bazen.

Ne olur gece yapmayin su temizlik isini. Yan komsumun mutfagiyla benim yatak odam ayni duvar. Gece 4 lere kadar cesme sesi, dolap tikirtilari geliyor. Gecenin sessizliginde sesler dahada cok geliyor. Uykudan uyaniyorum cogu zaman cesme sesine

Anormal birşey genelleşince normal olan anormal oluyor
Normalde gündüz çalışır gece dinlenir insanlar:))))

Anormal birşey genelleşince normal olan anormal oluyor
Normalde gündüz çalışır gece dinlenir insanlar:))))

Benim gece kafam daha güzel çalışıyor ve daha güzel çalıştığını hissedince insanın harcayası gelmiyor. Sabah yapamayacağım matematik işlemi, gece çözer atarım misal. Anormallik mi bu? :)

Sınavları gece 1den sonra yapsaydı bu düzen, kraldım kraaal diye de ekleyeyim salkfafba :D
Anormallik galiba :D

Ne olur gece yapmayin su temizlik isini. Yan komsumun mutfagiyla benim yatak odam ayni duvar. Gece 4 lere kadar cesme sesi, dolap tikirtilari geliyor. Gecenin sessizliginde sesler dahada cok geliyor. Uykudan uyaniyorum cogu zaman cesme sesine

Yok ben gündüz yapıyorum zaten tüm işleri gece sadece mutfak tezgahı ocak silme lavabo ovma işleri bi ağır basıyo nedense

Benim gece kafam daha güzel çalışıyor ve daha güzel çalıştığını hissedince insanın harcayası gelmiyor. Sabah yapamayacağım matematik işlemi, gece çözer atarım misal. Anormallik mi bu? :)
Olabilir :))
Gece gece ne matematiği insanlar gündüz gözüyle bile matematiği pekte sempatik bulmazken :63:

Olabilir :))
Gece gece ne matematiği insanlar gündüz gözüyle bile matematiği pekte sempatik bulmazken :63:

Okurken sınavlara çalışma sistemim "Son gece sabahlamak" olduğu için, aklımda kalmış. Sabah kafamın almadığı, gece olunca sular seller olurdu. Üni.yi son gecelerle bitirdim ben hey gidi hey... :KK70:
Cidden gece zehir gibi olurum, gündüz aptallaşırım, konuşmam bile değişir.
Burada yorum yapma tarzıma da yansıyordur gece-gündüz farkım Geodal.
Yapı mıdır, küçükken yarasa saldırısına mı uğradım, baykuş mu ısırdı bilmiyorum. :)

Lazın aklı gece 12 den sonra çalışır derler ya, bende tamda öyleyim.:olamaz:

Gece hele ki eşim işteyse, çamaşır katlamaktan başlar, sırasıyla ütü, banyo wc yıkama, çamaşır asma, bulaşıkları ve mutfağı toplama, toz alıp evi süpürüp silme ve yarının yemeklerini pişirme gibi işleri yaparım. Ki ertesi güne hem iş kalmasın, hemde eşimin vardiyası yüzünden uykusu seslerle bölünmesin diye.

Fakat, apartman ya da sitede otursam, bu işleri yapmazdım.:KK53::KK53:

Okurken sınavlara çalışma sistemim "Son gece sabahlamak" olduğu için, aklımda kalmış. Sabah kafamın almadığı, gece olunca sular seller olurdu. Üni.yi son gecelerle bitirdim ben hey gidi hey... :KK70:
Cidden gece zehir gibi olurum, gündüz aptallaşırım, konuşmam bile değişir.
Burada yorum yapma tarzıma da yansıyordur gece-gündüz farkım Geodal.
Yapı mıdır, küçükken yarasa saldırısına mı uğradım, baykuş mu ısırdı bilmiyorum. :)
Senin gündüz halinide biliyorum :KK66:
Yorumlara bakınca burada herkes gececi :KK53:saat itibariye anşılacağı üzere
yabancıladım kendimi

Senin gündüz halinide biliyorum :KK66:
Yorumlara bakınca burada herkes gececi :KK53:saat itibariye anşılacağı üzere
yabancıladım kendimi

Sen de gececisin hadi itiraf et. Bak saat kaç olmuş yumuşacık yastıklarımız hasretle bizleri bekler... Ama buradayız. :KK53:
Gizli gececisin sen ben anladım :D

Lazın aklı gece 12 den sonra çalışır derler ya, bende tamda öyleyim.:olamaz:

Gece hele ki eşim işteyse, çamaşır katlamaktan başlar, sırasıyla ütü, banyo wc yıkama, çamaşır asma, bulaşıkları ve mutfağı toplama, toz alıp evi süpürüp silme ve yarının yemeklerini pişirme gibi işleri yaparım. Ki ertesi güne hem iş kalmasın, hemde eşimin vardiyası yüzünden uykusu seslerle bölünmesin diye.

Fakat, apartman ya da sitede otursam, bu işleri yapmazdım.:KK53::KK53:
Allasen yasminim işin gücün yok mu bebeğim gecenin körü temizlik mı olur gözü mu sevem gel bana da yap bir gece üstteki teyzenin sesi yatak odamda şuan sanırım.kiz kardeşlerini topladı hayır yaşlılar erken yatar derler bu kadın saatin farkında mı değil ne gel bi el at bu işe en guclusunden süpürge bilem alırım sana:KK70:

Turkuaz bacım sende yat uyu gözünü sevem ya ne işi gücü :KK70: Bende gunduz gelse sendeki kadar istek vallahi tek bir toz zerresi kalmaz evde ama gelmiyor:KK70:

Back
X