• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Ben gece hayatını severim şu an pek gidemesem de severim. Ama evime bağlı kedi gibi insanım mesela :KK70:
Eşim desen o da sever barı gece hayatını, arkadaşlarıyla içmeyi falan. Hatta arkadaşlarıyla on çay içeceklerine birer bira atıp dönerler. Ama ağzından bırak küfür salak sözünü duyamazsın. İnanılmaz sakin bir insandır sabırlı bir insandır.
Alt katta muhafazakar bi amca yaşıyor karısını döver arada dövmese de bağırtısı küfür eksik olmaz. Bizim bir buçuk yılda ses yükselttiğimiz yok.
Alkolik değilse, pavyona gidip o çirkin yerlere ve kadınlar apara yedirmiyorsa sadece arkadaşıyla bara gitmesi onu kötü biri yapmaz emin ol.

Al benden de o kadar. Benim eşimin de ağzından bir kötü söz çıkmış değildir şimdiye kadar. Bırak beni karıncayı incitmekten korkan bir adamdır. Gece hayatımız var, alkol almayı seviyoruz diye kötü insanlar değiliz.

Olabilirde olmayabilirde bilinmez...ama yuzde 70i cer cop...

Ben gece hayatını severim şu an pek gidemesem de severim. Ama evime bağlı kedi gibi insanım mesela :KK70:
Eşim desen o da sever barı gece hayatını, arkadaşlarıyla içmeyi falan. Hatta arkadaşlarıyla on çay içeceklerine birer bira atıp dönerler. Ama ağzından bırak küfür salak sözünü duyamazsın. İnanılmaz sakin bir insandır sabırlı bir insandır.
Alt katta muhafazakar bi amca yaşıyor karısını döver arada dövmese de bağırtısı küfür eksik olmaz. Bizim bir buçuk yılda ses yükselttiğimiz yok.
Alkolik değilse, pavyona gidip o çirkin yerlere ve kadınlar apara yedirmiyorsa sadece arkadaşıyla bara gitmesi onu kötü biri yapmaz emin ol.

Al benden de o kadar. Benim eşimin de ağzından bir kötü söz çıkmış değildir şimdiye kadar. Bırak beni karıncayı incitmekten korkan bir adamdır. Gece hayatımız var, alkol almayı seviyoruz diye kötü insanlar değiliz.

Ben de baba versiyonunu yazayım malum beyim yok :D

Babamın boşandıktan sonra gece hayatı vardı arkadaşlarıyla. Güzel de gezerlerdi. Bugüne kadar bir fiske bile vurmadı, maddi manevi her zaman yanımda oldu. Her zaman arkamdadır, arkadaş gibiyizdir. Asla "kötü baba" diyemem, hatta eminim forumdaki birçok babadan daha iyi bir babadır. Hata da yapsam, istemediği şeyleri de yapsam destektir.

Öyle genelleme bir soru olmuş ki ... sağlıklı bir sonuç çıkmaz .

Adam her gece barda pavyonda ... içip içip evin yolunu bulamıyor dahi olsa ... iyi bir eş ve aile babası olabilir evlenince .

Bunun tam aksi de mümkün .

Risk her evlilikte var .

Ha sen dersen bu hayatı seviyor , evlenince de devam edecek ... bu da bana uymaz . O zaman bize sorma bile yani .

Ben de baba versiyonunu yazayım malum beyim yok :KK70:

Babamın boşandıktan sonra gece hayatı vardı arkadaşlarıyla. Güzel de gezerlerdi. Bugüne kadar bir fiske bile vurmadı, maddi manevi her zaman yanımda oldu. Her zaman arkamdadır, arkadaş gibiyizdir. Asla "kötü baba" diyemem, hatta eminim forumdaki birçok babadan daha iyi bir babadır. Hata da yapsam, istemediği şeyleri de yapsam destektir.

Aile versiyonumda da manzara benzer. Ailece kadin erkek iceriz dugunlerimiz de alkollu olur ben de daha bir fiske yemedim ki ne hatalarim ne edepsizliklerim oldu ergenlikte.
Alkol alan bara giden insan kotudur genellemesi beni inanilmaz sinirlendiriyor ve uzuyor

Ben de baba versiyonunu yazayım malum beyim yok :KK70:

Baba deyince edecek iki çift lafım var.
Alkolik bir babanın evladıyım. Ciddi anlamda alkolik, amatemde defalarca tedavi görmüş bir baba. Dünyanın en süper babasıdır bence. Çocukken saçlarına tokatlar takıp kuaförcülük oynadığım, beni her hafta istisnasız lunaparka götüren, genç kızlığımda erkek arkadaşımla tanışan, şimdi eşimle karşısına oturup kadeh tokuşturduğum adam. Ne bir fiske vurduğuna, ne bize annemize kötü davrandığına ne de ağzından kötü bir kelime çıktığına şahit oldum hayatım boyunca.

Aile versiyonumda da manzara benzer. Ailece kadin erkek iceriz dugunlerimiz de alkollu olur ben de daha bir fiske yemedim ki ne hatalarim ne edepsizliklerim oldu ergenlikte.
Alkol alan bara giden insan kotudur genellemesi beni inanilmaz sinirlendiriyor ve uzuyor

Alkol almayan, gece evden çıkmayanları da biliyoruz neyse ki.

Hayır zoruma giden babasından dayak yiyen insanların bizim babalarımıza "iyi baba olmaz" demesi.

Neyse, herkesin kendi bileceği iş.

Hayır zoruma giden babasından dayak yiyen insanların bizim babalarımıza "iyi baba olmaz" demesi.

Valla ben ileride cocuk yaparsam bu rakici biraci kocamdan cok da sahane baba olur.
Alkol aliyor ama kadin haklarini da dibine kadar savunan kendine feminist diyen bir adam. Cok iyi bir dinleyicidir. Kizini ileride sevgilisi olursa hot zot demez evlere kitlemez namus mevzusu etmez. Sahip cikar korur kollar namus demeden.
Ben de o bahsedilen namus abidesi adamlara degismem ailemizdeki hicnbir icki icen bara giden erkegi.

Uyumlu değilsiniz olmaz diyeni anlarım da alkol alan gece hayatı olan adamdan koca, baba olmaz diyenin ağzına tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.

Valla ben ileride cocuk yaparsam bu rakici biraci kocamdan cok da sahane baba olur.
Alkol aliyor ama kadin haklarini da dibine kadar savunan kendine feminist diyen bir adam. Cok iyi bir dinleyicidir. Kizini ileride sevgilisi olursa hot zot demez evlere kitlemez namus mevzusu etmez. Sahip cikar korur kollar namus demeden.
Ben de o bahsedilen namus abidesi adamlara degismem ailemizdeki hicnbir icki icen bara giden erkegi.
Herkesin iyisi var kötüsü var.

Aylık maaşını barda meyhanede yiyen, sevgilisini karısını aldatan, içip içip taşkınlık yapan, evini ailesini ihmal eden, çocuğunu döven yok mudur? Var tabii ki. Hangimiz yok diyebiliriz?

Ama gece hayatı, içkisi olmayıp karısını dayaktan perişan eden, kendi çocuğunu taciz eden, eve kuruş bırakmayan, kavga ederken evi kırıp döken yok mu? O da var.

Yani ne bara gidip içki içen erkek fiks kötü koca-kötü baba, ne gece hayatı olmayan iyi koca-iyi baba.

Hepsi olabilir. Önemli olan kişilerin uyumlu olması.

Bilmem.Guven vermez bana.Icebilir ama kadinlarla resim cekinme pesinde olmayi basit ve itici bulurdum sanirim.

Herkesin iyisi var kötüsü var.

Aylık maaşını barda meyhanede yiyen, sevgilisini karısını aldatan, içip içip taşkınlık yapan, evini ailesini ihmal eden, çocuğunu döven yok mudur? Var tabii ki. Hangimiz yok diyebiliriz?

Ama gece hayatı, içkisi olmayıp karısını dayaktan perişan eden, kendi çocuğunu taciz eden, eve kuruş bırakmayan, kavga ederken evi kırıp döken yok mu? O da var.

Yani ne bara gidip içki içen erkek fiks kötü koca-kötü baba, ne gece hayatı olmayan iyi koca-iyi baba.

Hepsi olabilir. Önemli olan kişilerin uyumlu olması.

Aynen öyle
Önemli olan adamın nasıl bir adam olduğu zaten. Etiketine bakmadan içine baksak insanların daha doğru olur. Ama biz genelde muhafazakarsa mükemmel koca harika baba içiyosa da dayakçı manyak koca diye etiketlliyoruz bu durumda çok canımı sıkıyor zaten benim

• Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen
  • iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?

kuzenim evlenene dek her hafta sonu loca tutardi. evlendi gozbebegi gibi bakiyor cocuklarina, her yere de esiyle gidiyor.
imkani dahilinde eglenmeyi seven bir adam ile, pavyon ve kadin meraklisi olmayi karsilastirmayiniz.

Bara gitmesi neden iyi bir koca ve baba olmasına engel olsun ki?
Ben de genç kızken üniversite Zaman'ında haftada bir iki haftada bir çıkardım, içkimi de içer eğlenir gelirdim ama evimi de çok severdim ve eşim de bilir hep söylerim hiç saklamadım saklama gereği duymadım neticede ortada bi yanlış yok
Şimdi evleneli 4 yıl olacak neredeyse, 2,5 yaşında da bir kızım var evlendim evleneli be dışarı çıktım ne böyle bir istediğim oldu heeee arada geliyor eşime diyorum fasıla vs gidesim var diye ama sonra unutuyorum
Gidebilirim de bu eşime ve kızıma bağlılığıma etkilemez
İkinci soruna gelirsek de iyi bir işi olan adamın iyi bir eş ve baba olacağının garantisi de yok
Bu iki kritere bakarak karar vermek çok da sağlıklı olmaz

Benm için bara gitmesi olmaması için yeterli bir sebep.
Yani bu soruya herkes farklı cevap verir sen kendi cevabını kendin bulacaksın.

Back
X