• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

• Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen
  • iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
HAYATTA OLmaz cUNKU HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ CANM

öyle tabii
hem ne tepki alırsınız, inancınıza kadar sorgulanırsınız eminim :KK43:
bence de ayıp yani inanın anlayamıyorum bar denince ne akıllara geliyor
ben kız kıza bile gittim giderim de ve bu zamana kadar şükürler olsun başıma bişe gelmedi
genç kızken tanışmak isteyenler ileri götürüp asılanlar olurdu ama tavrımı net koyduğum için ötesi gelmezdi rahat rahat eğlenirdim

Ben üniversiteden beri giderim yanima gelen dahi olmadı
Kız kıza giderdim bir de hep.
Çok eğlenir çok güler sonra da dönerdik eğlence bitince
Tek bir kötü şey yaşamadım da.
Barda laf atan olmadı ama sokakta çok oldu o zaman sokaklar asıl bataklık bu mantıkla.

Denemeden bilinmez :eğlence:
Denemeden bilinmez sözü yanlış bence bu elbise degilki al giy olmadı küçük. Geldi beğenmedi değiştirsin bu adam eş olacak baba olacak o çocuk o zaman neler taşıyacak bunu düşünmesi lazım bence aile konumu çok farklı bence 1000 kere düşünülüp eskilerimi ağır basıyor yoksa artilarimi ona göre karar verilmeli

Ne niyetle gittiği önemli. Tek gecelik ilişkiler bulurum mantığıyla da gidiyor olabilir, arkadaşlarıyla beraber eğlenmeye de gidiyor olabilir.İkisi arasında uçurum var

öyle tabii
hem ne tepki alırsınız, inancınıza kadar sorgulanırsınız eminim :KK43:
bence de ayıp yani inanın anlayamıyorum bar denince ne akıllara geliyor
ben kız kıza bile gittim giderim de ve bu zamana kadar şükürler olsun başıma bişe gelmedi
genç kızken tanışmak isteyenler ileri götürüp asılanlar olurdu ama tavrımı net koyduğum için ötesi gelmezdi rahat rahat eğlenirdim
Gideceğiniz yeri doğru seçtikten ve kendinizi bildikten sonra öyle şer yuvası falan olmuyor.
Gidip ara sokakta izbe bir yerde takılıp, kendinizi kaybedene kadar içerseniz tabii ki bir sürü şey olur.

Bazen gerçekten insanlar lafının gideceği yeri bilmiyor, boşverin.

Bar derken pavyon türü mü şu konsların olduğu yer
eğer öyleyse aman aman diyorum...

1-adamın işi o ise bazen gerektirdiği bazı şeyleri yapacak,fotoğraf çektirmek gibi mesela.ama pavyon gibi yerlerse bilemiyorum orada durumlar daha garip.

2-eğer ağzı ile içmeyi başarabiliyorsa alkol alan birinden neden koca olmasın? adam sapık değil,manyak değil.

3-eğer onun mesleğinin gerektirdiği bu durumları ilerde sorun olarak yansıtacaksan,kıskançlıklar yapacaksan bence zaten hiç başlamayın daha iyi.

Babam bara gitmezdi,alkol hiç kullanmazdı;iyi bir baba ama iyi bir eş olamadı,annemi aldattı....
İlk eşimle bara da gittik alkol de alırdı,Avrupa da doğmuş büyümüş biriydi, ama zihniyeti kadın köle zihniyetiydi,başka sebepten boşandık ....
Şimdi ki eşimde arada alkol kullanır,arkadaşlarıyla sık olmasa da gider ama zihniyeti çok farklı anlayacağınız bara gitme alkol kullanma gibi durumlar evliliğinizde, mutsuzluk olacağı anlamına gelmez,mutluluk olacağının da garantisi değildir.Zihniyeti önemlidir.....

Sanki gece hayati olmayan alkol almayan adamdan cok iyi eş olur baba olur muş gibi yazanlar var.
Burda bile aldatılan kadının ilk cümlesi "5 vakitt namazindaydi kafasini yerden kaldirmazdi ne oldu boyle ? " oluyor.
Benim yakindan tanıdığım var adamin cafe&bar tarzi mekani var ve evli cocuguda var. Ksrisiyla cok guzel isletiyorlar mekani.
Bir insanın önemli olan niyetidir.

Ben üniversiteden beri giderim yanima gelen dahi olmadı
Kız kıza giderdim bir de hep.
Çok eğlenir çok güler sonra da dönerdik eğlence bitince
Tek bir kötü şey yaşamadım da.
Barda laf atan olmadı ama sokakta çok oldu o zaman sokaklar asıl bataklık bu mantıkla.
orası öyle
sokaklar asıl pislik yuvası
ne oluyorsa dışarı adım attığında oluyor
yoksa dediğiniz gibi barda en çok başınıza gelecek şey birinin size asılması olabilir ki o da en nezih kafelerde bile olabiliyor
bar kötüdür tü kaka demek oraya giden insanı asla baba/anne eş olamaz diye yargılamak ne kadar yanlış :KK20:
neyse inşallah bir gün sadece kişiliğine bakarak insanları tanımaya çalışmayı öğreniriz

taşlar hazır mı biraz sonra taşlanacağım çünkü :KK53:

burada evinden çıkmayan,içkisi yok,gece hayatı yok hatta muhafazakar denilen adamların da ne haltlar yediğini okuduk.hatta dün bile vardı böyle bir adamın konusu.

yani diyeceğim o ki,iyi koca ve baba olmanın içki içmekle,bara gitmekle ya da tam tersi muhafazakar olmakla ilgisi yok.bu tamamen kişi ile alakalı bir durum.

Gideceğiniz yeri doğru seçtikten ve kendinizi bildikten sonra öyle şer yuvası falan olmuyor.
Gidip ara sokakta izbe bir yerde takılıp, kendinizi kaybedene kadar içerseniz tabii ki bir sürü şey olur.

aynen öyle
sonuçta gittiğin mekan kadar içindeki niyette önemli amacın sadece eğlenmek vakit geçirmekse hiç de pislik yuvası falan değil oralar
ama yok o kadar önyargılıyız ki
bara gidiyor içki içiyorsa kesin kötüdür ondan bi halt olmaz çok afedersiniz ama

aynen öyle
sonuçta gittiğin mekan kadar içindeki niyette önemli amacın sadece eğlenmek vakit geçirmekse hiç de pislik yuvası falan değil oralar
bara gidiyor içki içiyorsa kesin kötüdür ondan bi halt olmaz çok afedersiniz ama

aynen öyle

taşlar hazır mı biraz sonra taşlanacağım çünkü :KK53:

burada evinden çıkmayan,içkisi yok,gece hayatı yok hatta muhafazakar denilen adamların da ne haltlar yediğini okuduk.hatta dün bile vardı böyle bir adamın konusu.

yani diyeceğim o ki,iyi koca ve baba olmanın içki içmekle,bara gitmekle ya da tam tersi muhafazakar olmakla ilgisi yok.bu tamamen kişi ile alakalı bir durum.

Cevremde alkol almayan erkek yok vallahi hepsi bara da gider. Ama buradaki konulari yaşatan yok karısına ben ömrümde dayak yiyen kadını konyada komsudan duyuyorum ilk kez ne hikmetse
Hatta rahmetli halamin eşinin şekeri var yine de içiyor. Bugüne kadar ne karısını aldatti ne dovdu hatta kanser oldugunda bebek gibi baktı karısına şimdi de çocuklarının başında yemeklerini yapan bir emekli adam oldu
İnsanları sadece dilindeki muhafazakar sozle ölçenler çok hata yapar sonra gelir burada dayak yedim aldatildim ama namazında niyazindaydi diye konu acar.

Back
X