- 5 Ekim 2016
- 183
- 105
- 18
- 32
HAYATTA OLmaz cUNKU HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ CANM
Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYATTA OLmaz cUNKU HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ CANM
Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
öyle tabii
hem ne tepki alırsınız, inancınıza kadar sorgulanırsınız eminim
bence de ayıp yani inanın anlayamıyorum bar denince ne akıllara geliyor
ben kız kıza bile gittim giderim de ve bu zamana kadar şükürler olsun başıma bişe gelmedi
genç kızken tanışmak isteyenler ileri götürüp asılanlar olurdu ama tavrımı net koyduğum için ötesi gelmezdi rahat rahat eğlenirdim
Kendi kocalarına ve cevrelerindeki 3-5 erkeğe bakarak istatistik cikaranlar kulübü çünkü burası. Bayılıyorum ben.Uyumlu değilsiniz olmaz diyeni anlarım da alkol alan gece hayatı olan adamdan koca, baba olmaz diyenin ağzına tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.
Denemeden bilinmez sözü yanlış bence bu elbise degilki al giy olmadı küçük. Geldi beğenmedi değiştirsin bu adam eş olacak baba olacak o çocuk o zaman neler taşıyacak bunu düşünmesi lazım bence aile konumu çok farklı bence 1000 kere düşünülüp eskilerimi ağır basıyor yoksa artilarimi ona göre karar verilmeliDenemeden bilinmez![]()
Gideceğiniz yeri doğru seçtikten ve kendinizi bildikten sonra öyle şer yuvası falan olmuyor.öyle tabii
hem ne tepki alırsınız, inancınıza kadar sorgulanırsınız eminim
bence de ayıp yani inanın anlayamıyorum bar denince ne akıllara geliyor
ben kız kıza bile gittim giderim de ve bu zamana kadar şükürler olsun başıma bişe gelmedi
genç kızken tanışmak isteyenler ileri götürüp asılanlar olurdu ama tavrımı net koyduğum için ötesi gelmezdi rahat rahat eğlenirdim
orası öyleBen üniversiteden beri giderim yanima gelen dahi olmadı
Kız kıza giderdim bir de hep.
Çok eğlenir çok güler sonra da dönerdik eğlence bitince
Tek bir kötü şey yaşamadım da.
Barda laf atan olmadı ama sokakta çok oldu o zaman sokaklar asıl bataklık bu mantıkla.
aynen öyleGideceğiniz yeri doğru seçtikten ve kendinizi bildikten sonra öyle şer yuvası falan olmuyor.
Gidip ara sokakta izbe bir yerde takılıp, kendinizi kaybedene kadar içerseniz tabii ki bir sürü şey olur.
Bazen gerçekten insanlar lafının gideceği yeri bilmiyor, boşverin.
aynen öyleGideceğiniz yeri doğru seçtikten ve kendinizi bildikten sonra öyle şer yuvası falan olmuyor.
Gidip ara sokakta izbe bir yerde takılıp, kendinizi kaybedene kadar içerseniz tabii ki bir sürü şey olur.
taşlar hazır mı biraz sonra taşlanacağım çünkü
burada evinden çıkmayan,içkisi yok,gece hayatı yok hatta muhafazakar denilen adamların da ne haltlar yediğini okuduk.hatta dün bile vardı böyle bir adamın konusu.
yani diyeceğim o ki,iyi koca ve baba olmanın içki içmekle,bara gitmekle ya da tam tersi muhafazakar olmakla ilgisi yok.bu tamamen kişi ile alakalı bir durum.