• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

saçma bi genelleme. saçma bi kıstas. peki ben size sorayım, namazında niyazında, çok muhafazakar, bar içki nedir bilmeyen bir adamdan iyi bir baba iyi bir koca olur mu? bana sorarsanız ne olur diyebilirim ne de olmaz diyebilirim.

kişiliğini huyunu karakterini bilemem çünkü, ağzına içki vurmaması, barlara gitmemesi, çok dindar geçinmesi benim için iyi insan olduğunu göstermez. çok kötü, dayakçı, kadınları aşağılayan birisi de olabilir. ya da tam tersi naif ruhlu bi adam da olabilir.

aynı şekilde bi adamın bara gitmesi, içki içmesi de kötü bi insan olduğunu göstermez. kişiliği, huyu, suyu önemlidir.

kadın için gidiyorsa, tek gecelik ilişkilerin adamıysa, amacı eğlenmek değil de kadınlarla beraber olmaksa o ayrı. onu da tanıdıkça sen göreceksin, sen anlayacaksın.

Arkadaslara 50% katiliyorum.. bara gidende gitmeyende esine siddet uyguluyor maalesef.. namazla ne ilgisi var bu konunun bunuda cozebilmis degilim ayrica.. genelleme yanlis olur.. lakin bar, gece klubu vs tarzi yerlerde hic hos mekanlar degil.. pislik yuvasi.. birde alkol eklendiginde tamamdir..

Ben tercih etmem, sevmem.
Ama olur mu olmaz mı büyük konuşmamak lazım tabi, tanımak lazım ve uyum da çok önemli.

Seninle sevgiliyse ve cok rahatsa sorun, yok kendi kendine gelin guvey oluyosan bekar ve sevgilisi olmayan cogu adam eglenir

Konuyu ortaya atip cekilmissiniz.
"Adam bara gidiyorsa zinhar kotu es ve baba olur" denilmesini beklemissiniz ki diyenler de olmus zaten.
Insanlari otekilestirmekten vazgecin.

Genel olarak cevabim; kendi kafa yapiniz nasilsa oyle birini bulmaniz gerektigi yonunde ve kafa yapinizin bu tarz seylere cok kapali oldugu konunuzdan da sorunuzdan da belli zaten.

Bu söyşediklerinle adamı tanıyamayız. Ama ailesini rızkını, ailesiyle yemiyorsa bir erkek, Benin içim ideal eş, baba, arkadaş değildir.

sensiz gidiyorsa olmaz.

seni dibinden ayırmıyorsa olur eğlenceli adamdır demek ki.

bunu da anlarsın zaten hissedersin.

Bu evleneceği kişiye göre değişir. sen ona ayak uydurabileceksen aynı kafadaysanız birlikte gezersiniz barlarda. ama yok siz evde beklwyecekseniz olmaz o iş

Barda calısan ısletmecı vb birini koca olarak secmezdim, saraba, ickiye bayılırım, eglenmeye de ama cık duzensız bir yasam surekli istemezdim.

Arkadaslara 50% katiliyorum.. bara gidende gitmeyende esine siddet uyguluyor maalesef.. namazla ne ilgisi var bu konunun bunuda cozebilmis degilim ayrica.. genelleme yanlis olur.. lakin bar, gece klubu vs tarzi yerlerde hic hos mekanlar degil.. pislik yuvasi.. birde alkol eklendiginde tamamdir..

ne ilgisi var derken bana mı söylediniz anlamadım, benim yorumumda da adı geçiyor da namazın. ne ilgisi olduğunu anlamadıysanız şöyle açıklayım:

hani bi adamın iyi olduğunu anlatmaya çalışırken ''abdestli namazlı'' derler ya genelde, ben de diyorum ki ''nasıl namazında niyazında dedikleri bir adam iyi de çıkabiliyor, kötü de çıkabiliyorsa, yani söyledikleri o ''namaz abdest inanç'' kıstası o adamın iyi olduğunu göstermez ise, aynı şekilde ''bara giden içki içen'' adam da iyi veya kötü çıkabilir, ''bar içki gece hayatı'' kıstası o adamın kötü biri olduğunu göstermez.''

alaka anlaşılmayacak gibi değildi zaten ama bi kere daha açıklamış bulunayım...

Daha önce hiç bir bara yada pub'a gittiniz mi1?
Bakın pavyon yada gazino demiyorum bar veya pub.
Tam olarak neresi pislik yuvası.
Ben hala eşimle de arkadaşlarımla da gidiyorum bara hiç bir pisliğini görmedim de. Herkes kendi masasında kendi dalgasında takılıyor işte sohbetine. Müzik varsa müzik dinliyor, dans ediyor. Eee neresi pislik tam olarak?
Beğendiği birine yazan kadın yada erkek olabiliyordur elbette ama bu herhangi bir cafede de olabilir.
Çok kötü bir genelleme

Daha önce hiç bir bara yada pub'a gittiniz mi1?
Bakın pavyon yada gazino demiyorum bar veya pub.
Tam olarak neresi pislik yuvası.
Ben hala eşimle de arkadaşlarımla da gidiyorum bara hiç bir pisliğini görmedim de. Herkes kendi masasında kendi dalgasında takılıyor işte sohbetine. Müzik varsa müzik dinliyor, dans ediyor. Eee neresi pislik tam olarak?
Beğendiği birine yazan kadın yada erkek olabiliyordur elbette ama bu herhangi bir cafede de olabilir.
Çok kötü bir genelleme
Ben de anlam veremiyorum acaba bar pub deyince Nasıl bir mekan kafalarında canlanıyor
Evet muhakkak kötüsü de vardır ama pislik yuvası sıfatını hakedecek şeyler kafelerde bile olabiliyor artık
Kişisel tercihtir saygı duyarım alkol alan gece gezmesi olan Ada'mı tercih etmeyebilir kişiler ama tü kaka denmesini ben de doğru bulmuyorum
Kişi kendini bildikten sonra en rezil mekanlarda bile adamakıllı durur ama içinde varsa en nezih yerlerde bile pislik gibi davranabilir

Ben de anlam veremiyorum acaba bar pub deyince Nasıl bir mekan kafalarında canlanıyor
Evet muhakkak kötüsü de vardır ama pislik yuvası sıfatını hakedecek şeyler kafelerde bile olabiliyor artık
Kişisel tercihtir saygı duyarım alkol alan gece gezmesi olan Ada'mı tercih etmeyebilir kişiler ama tü kaka denmesini ben de doğru bulmuyorum
Kişi kendini bildikten sonra en rezil mekanlarda bile adamakıllı durur ama içinde varsa en nezih yerlerde bile pislik gibi davranabilir

Evet ben cemaate sohbete gidene böyle kötü cümleler kursam tepki çekerim mesela. Ama aynı şekilde benim takıldığım gayet nezih barlara pislik denmesi çok ağır. Çok ayip.

Evet ben cemaate sohbete gidene böyle kötü cümleler kursam tepki çekerim mesela. Ama aynı şekilde benim takıldığım gayet nezih barlara pislik denmesi çok ağır. Çok ayip.
öyle tabii
hem ne tepki alırsınız, inancınıza kadar sorgulanırsınız eminim :(
bence de ayıp yani inanın anlayamıyorum bar denince ne akıllara geliyor
ben kız kıza bile gittim giderim de ve bu zamana kadar şükürler olsun başıma bişe gelmedi
genç kızken tanışmak isteyenler ileri götürüp asılanlar olurdu ama tavrımı net koyduğum için ötesi gelmezdi rahat rahat eğlenirdim

Back
X