Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Tam hayallerimdeki bar ortamı. Yarı çıplak dans eden kadınlar, salyası akarak izleyen adamlar, para karşılığı yapılan seks... Wuhuuuu....

Tam hayallerimdeki bar ortamı. Yarı çıplak dans eden kadınlar, salyası akarak izleyen adamlar, para karşılığı yapılan seks... Wuhuuuu....
Hiç değilse toz pembe hayal aleminde yaşamıyorum.
Para bol gece hayatı bol. Ama adam çok namuslu sadece içip çizgi film izleyip geri dönüyor.

Tamam.

Yasam tarzina uyan adaylari degerlendir konu sahibi. Yoksa zorlanirsin. Kimse kimseyi degistiremez.

Olabilir, gençken bu şekilde yaşayıp doyan ve bu hayattan bıkan insanlar tam tersi mükemmel aile babaları olabiliyor.
Ancak siz bu görüşteyken o adam hacı da olsa kabullenemezsiniz ve 10 yıl öncenin şüphesi ile aşırı kıskanç ve huzursuz olursunuz.
Çünkü olaya bara giden, elin kadını ile foto çekilen diye bakıyorsunuz. Yorumum şu ki size göre aile babası akşam evinde çay içen, karısı olmadan dışarı çıkmayan, gömlek süveter giyen biri.
Bu adam gece hayatını kesip çapkınlık yapmasa da sosyallik anlayışı her zaman sizden farklı olacaktır.
Bara gidip şarkıcı ile fotoğraf çektirmek kimisini evli olsa da rahatsız etmez.
Bence hiç girişmeyin.

Hayatınızda hiç bara gittiniz mi? Yoksa dizilerden filmlerden gördüklerinize göre mi konuşuyorsunuz?
Bir kere o hatayı yapmış bulundum. Tiksindim. Daha beter şeyler de internette okudum. O medeniyet diyen kendini üstün akıllı zanneden adamlardan da tiksindim. Ama konu sahibi benle evlenmiyor. Konu ben değilim.

olur bal gibi de olur. ama adamına bağlı. burda aldatılan kadınların kaçının kocasının gece hayatı var ki? iş gece hatayında dğeil adamda. bi de bar var bar var yani. siz barı konsomasyona çıkılan bi yer gibi filan mı görüyosunuz nedir?

ha senin yaşam tarzına çok zıttır, ayak uyduramazsın o zaman sorun olabilir. tercih meselesi. kaldı ki bunu kafaya taktığına göre baştan olmaz o iş.

Ben 2 kişi biliyorum evet. Aynı kişilerden mi bahsediyoruz bilemiyorum.Ama onlar kendilerini kandiranlardi. Açtıkları konulara bakınca eşlerinin onlarla asla beraber zaman geçirmekten hoşlanmadığını görebilirsiniz. Tabi onlara göre bu "aşırı sosyal olmaktı"
Bizim kadınlarımızda zaten bu hep var. Arada sevişiyor ya adam seviyordur işte...
Neyse son cümleleriniz devrelerimi yaktı bu arada. Konuyla,anlatmak istediklerimle alakası bile yok zira.

Bir kere o hatayı yapmış bulundum. Tiksindim. Daha beter şeyler de internette okudum. O medeniyet diyen kendini üstün akıllı zanneden adamlardan da tiksindim. Ama konu sahibi benle evlenmiyor. Konu ben değilim.

Gerçekten çok tecrübeliymişsiniz bu konuda. Önünüzde saygıyla eğiliyorum. Şu mesajdan sonra kimseye laf düşmez. Vay bee aramızda bir kez bara gidip internetten barlar hakkında bilgi edinen bir kadın var. Çok gururlandım şu an dahil olduğum toplulukta sizin gibi biri olduğu için.

Ne bilelim arkadaşlar adamın huyunu, suyunu, karakterini Allah aşkına?

Adamın gece hayatı vardır ama çok merhametli bir eş ve baba olur, ailesine on numara beş yıldız bakar. Onların bir dediğini iki etmez, eşini el üstünde tutar. Bekarken yapar ama evlenince evine bağlı olur.

Başka adam 5 vakit namaz kılar ama eşini döver, çocuklarına sarılıp dertlerini dinlemez bile, dediğim dedik olur evde fırtınalar estirir.

Bunların hepsini gördük canlı canlı. İnsanların dışarıya yansıttığı ile içleri çok farklı.

Genellemeler, ön yargılar, yargılamalar bırakın bu işleri yahu...

• Barlara giden orada elinn kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen
  • iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?

Yani bu soru çok saçma değil mi.
Adam kim, normalde nasıldır. Hali tavrı, yaklaşımı..
Hepsi bütünlük sağlar.
İçmeyi medeniyet zannedip bak çok güzel içerim diyerek
kendini rezil rüsva edende var
Eşine, sevdiklerine eziyet eden de.
Keyfi içen, duracağı yeri bilen, işinde gücünde
kendini bilen de var.
Gittiği yerler nasıl yerler..

Çok havada kalmış soru.

Çok güzel bir yorum olmuş katılıyorum.

Bekardir her gun gider onemli olan hayatinda gercekten sevdigi biri varken nasil davrandigidir bence. Ben universitedeyken haftada 2 kere giderdim arkadaslarimla suanki erkek arkadasim her hafta sonu ordaymis adamlr ismiyle karsiliyor geldigimizde. Ama birlikte oldugumuzdan beri beri 3-4 ayda 2-3 kere gittik o da beraber. Bence bu bir kistas degil

Resmen bazı arkadaşlara hakaret ediliyor.
Laflarınızın nereye gittiğini bilip de yazın rica ediyorum.Burada bara giden,gitmiş olan bir sürü kadın var.
Sizin tercihlerinize nasıl saygı duyuyorsa insanlar siz de duyun.Aşağılamanın,ötekileştirmenin alemi yok.

Bu yorum da çok iyi :)

Son düzenleme:
Bu soruyu sorduğunuzda gore sizin icin bir sorun.
O halde baskasina olurmu bilmem ama size olmaz bu adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…