- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Olmaz. Gitsin bar kadını bulsun kendine.
Parası var. Barlarda ağzından salyalar akıtarak şov yapan kadınları izleyecek. Parasını bastıracak bunlardan biriyle olacak. Seksin her türlüsünü her türlü kadınla yapacak. Ben de onu eş diye yanimda taşıyacağım. Bana göre değil. Size göreyse evlenirsiniz.
Şu 5 vakit namaz konusunda saçmalanmis. Adam namaz kılarak değil pavyonlarda sürterek aldatıyor zaten. Evlenme kriterinde 5 vakit namaz kılıyor mu diye bakmam. Kılıyorsa kendine. Bana sadakatini belirtmez bu durum.
Hiç değilse toz pembe hayal aleminde yaşamıyorum.Tam hayallerimdeki bar ortamı. Yarı çıplak dans eden kadınlar, salyası akarak izleyen adamlar, para karşılığı yapılan seks... Wuhuuuu....
Tamam.Eh, gece hayatı olan yani gece hayatından asla vazgeçmeyen bir adamla evleniyorsan ama sen içmiyorsan sonu bellidir evet. Hatırlamıyorum arkadaşları, burada konu açtılar boşanıyorum diye. Hatta birinin davası sürüyordu galiba. Konuyu açan kişi de gerçi kendi cevabını kendi vermiş. Her hayat herkese göre değildir. Ben fikirimi söylüyorum. İçenler niye alınıyor ki? Bu kadar tartışacak ne var? İçmeyip sapık olan var diyorsunuz. Benim eşim içmiyor sapık mı şimdi diye başlık mı açayım? Her içmeyen de sapık yönleri ortaya çıkmasın diye mi içmiyor yani? Alınayım mı şimdi ben de?
Hiç değilse toz pembe hayal aleminde yaşamıyorum.
Para bol gece hayatı bol. Ama adam çok namuslu sadece içip çizgi film izleyip geri dönüyor.
Bir kere o hatayı yapmış bulundum. Tiksindim. Daha beter şeyler de internette okudum. O medeniyet diyen kendini üstün akıllı zanneden adamlardan da tiksindim. Ama konu sahibi benle evlenmiyor. Konu ben değilim.Hayatınızda hiç bara gittiniz mi? Yoksa dizilerden filmlerden gördüklerinize göre mi konuşuyorsunuz?
Ben 2 kişi biliyorum evet. Aynı kişilerden mi bahsediyoruz bilemiyorum.Ama onlar kendilerini kandiranlardi. Açtıkları konulara bakınca eşlerinin onlarla asla beraber zaman geçirmekten hoşlanmadığını görebilirsiniz. Tabi onlara göre bu "aşırı sosyal olmaktı"Eh, gece hayatı olan yani gece hayatından asla vazgeçmeyen bir adamla evleniyorsan ama sen içmiyorsan sonu bellidir evet. Hatırlamıyorum arkadaşları, burada konu açtılar boşanıyorum diye. Hatta birinin davası sürüyordu galiba. Konuyu açan kişi de gerçi kendi cevabını kendi vermiş. Her hayat herkese göre değildir. Ben fikirimi söylüyorum. İçenler niye alınıyor ki? Bu kadar tartışacak ne var? İçmeyip sapık olan var diyorsunuz. Benim eşim içmiyor sapık mı şimdi diye başlık mı açayım? Her içmeyen de sapık yönleri ortaya çıkmasın diye mi içmiyor yani? Alınayım mı şimdi ben de?
Bir kere o hatayı yapmış bulundum. Tiksindim. Daha beter şeyler de internette okudum. O medeniyet diyen kendini üstün akıllı zanneden adamlardan da tiksindim. Ama konu sahibi benle evlenmiyor. Konu ben değilim.
Bir ilgisi yok. Bunu medeniyet sanarak beni aşağılayan insanların ne kadar aşağılık olduğunu görmüştüm sadece. Ondan bahsettim.medeni olmakla medeniyet ile bara gitmenin ilgisi ne?
her kavramı yanlış değerlendiriyoruz ne garip.
Bir ilgisi yok. Bunu medeniyet sanarak beni aşağılayan insanların ne kadar aşağılık olduğunu görmüştüm sadece. Ondan bahsettim.
Barlara giden orada elinn kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
Bi arkadaşım barı olan bi adamla evlendi çok da mutlular maşallah.Elin şarkıcı kadınlarıyla fotoğraf da çektiriyor iş yaptığı icin konuşuyor da.
Bu bi kıstas değil yani.Şarkıcı kadınlarla hiç fotoğrafı olmayan adamlarda iyi koca olur diyemeyiz mesela.Alkol kullanmamasına rağmen evine bağlı olmayan evlilik yürütemeyen adamlar da var.
Ama sizin böyle bi kültürünüz yok ifade ediş tarzınıza bakarsak,anlaşamazsınız muhtemelen.Tabi bu adamın kötü koca olacağını göstermez,sizin için kötü bi tercih olur sadece
saçma bi genelleme. saçma bi kıstas. peki ben size sorayım, namazında niyazında, çok muhafazakar, bar içki nedir bilmeyen bir adamdan iyi bir baba iyi bir koca olur mu? bana sorarsanız ne olur diyebilirim ne de olmaz diyebilirim.
kişiliğini huyunu karakterini bilemem çünkü, ağzına içki vurmaması, barlara gitmemesi, çok dindar geçinmesi benim için iyi insan olduğunu göstermez. çok kötü, dayakçı, kadınları aşağılayan birisi de olabilir. ya da tam tersi naif ruhlu bi adam da olabilir.
aynı şekilde bi adamın bara gitmesi, içki içmesi de kötü bi insan olduğunu göstermez. kişiliği, huyu, suyu önemlidir.
kadın için gidiyorsa, tek gecelik ilişkilerin adamıysa, amacı eğlenmek değil de kadınlarla beraber olmaksa o ayrı. onu da tanıdıkça sen göreceksin, sen anlayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?