Gece hayatı

_g_h_b91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
422
205
103
33
Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun başkaları senin gecelik giyip gitmediğini nereden biliyor ki hadleri değil kendimden örnek vereyim ben gecelik giymiyorum bence gecelik bahane kendini bu konu da suçlama bu geçerli bı sebeb değil seninle bunları konusabilirdi istiyorum diye bu sebeb boşanma sebebi değil bence

Tatlım aşk bir hayranlık hali, her halini, hastalığını, terlediğini, gaz kaçırdığını vs gördüğün birine ne kadar süreyle hayran kalabilirsin ? Aşk biter, her gün süper model gibi evde gezerdim yine de ilk evliliğim sona erdi. Aşk sevgiye dönüşmedi, doğru insanı bulmak mesele, tabii ki bakımlı olacaksın, temiz olacaksın, giyinmek güzel görünmek bile bazen yorucu haklısın, kuaföre gitmek bile bazen zulüm, hiç sevmem saatlerimi harcamayı... Eski evliliğin için üzülme, geleceğe bak, bu evlilikten ders çıkar, ama anlattığın formda bir adama da Adrina Lima olunmaz yani, keyfini kaçırma

Habire gecelikler giyip süslenmenize gerek yok ve bu bir erkeğin gözünün dışarıya gitme sebebi kesinlikle değildir. Böyle düşünen erkek zaten düzgün değildir ha arada yapılsa güzel olabilir ama karşınızdaki de o zaman aynı özeni ve bakımı gösterecek. Ayrıca sadece bakımınıza dikkat edebilirsiniz karşılıklı. Ama bu kesinlikle bir boşanma ya da soğuma sebebi değil bence ya. Karşı taraf yapmadığını sizden bekleyemez. Size o lafı söyleyen kişiler de ilişkiyi süslü püslü giyinmek kurtarıyor, ayakta tutuyor diye düşünüyorlar kesinlikle yanlış

Basliginiz biraz alakasiz olmus bence..Gece hayati deyince bende barlar ne zaman acilacak? Diye bir konu sandim sorunuza gelince her kadin ne yapiyorsa kendi icin yapmali..Ama evet suslenmek temiz bakimli fit bir kadin olmak kisiye ozguven verir bir kere! Ozguvenli kadin da kolay kolay yikilmaz!

Ben iki tarafında kendine bakması taraftarıyım. Soruna yönelik olarak da; evet gecelik tarzı şeyler giymen daha hoş olacaktır eşini memnun etmen açısından. Fakat bunu yapmadığın için suçlanmayı hak etmiyorsun hele ki bir başkası tarafından. Eşinin madem böyle bir isteği varmış kendini bunu sana belirtebilirdi. Ama görüyoruz ki zaten sana da bencilce yaklaşımları olmuş...madem boşanma aşamasındasın kendini sorgulama hiç. Karşındaki kişinin evliliği sürdürmeye gönlü yokmuş her şey bahane. Sizin için de şimdiden sonra inşallah her şey daha da güzel olur.

Ben iki tarafında kendine özen göstermesi taraftarıyım yani sadece kadın kendine baksın süslensin olayı değil. Kadın olsun erkek olsun en önce kendi için kendine bakmalıdır. Ama eşiniz katıksız öküz olduğu için özel konularını boy boy reklam yaptığı için bu tarz insanlara ne yaparsan yap aynıdır. Her günde insan süslenemez zaten kendi hijyenik bakımını yapması kafidir. Söylediğiniz şeyler bir eş için sadece bahane gıbı geldi.

Erkek karaktersizliğini kadına bağlayan cahil zihniyetin ürünü onlar, boşverin siz.
Onlar sadece bahane. Nice kadın var kendine bakamıyor, çocuktan saç taramaya bile vakit bulamıyor ama kocaları etrafında dört dönüyor.
Önce eşiniz karısını tatmin etmeyi, onu memnun etmeyi öğrenseymiş. Ben lunu biliyorum, bir kadın sevildiğini hissettiğinde sevdiğini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Sevilen sevdiğiyle güzelleşir.

Ayrıca 10 dakika ilişki süresi mi olur Allah aşkına? Zulüm gibi ya. İyi olmuş sevişemeyen, sizi memnun edemeyen adamla yıllarınızı geçirmemiş oldunuz.

Düşünsenize bu adam elaleme geceleri benim için gecelik giymiyordu demiş, bunu söyleyebilmiş, yatak odanızdan başkalarına bahsedebilmiş. Rezillik, sefillik. Kadınlar hamile olduğunda aldatan tipler de sanırım bu familyadan, kilo almıştı, şişmişti, benimle ilgilenmiyordu, aldattım, onun gibi bir şey.

Siz bunları düşünerek kendinizi üzmeyin. Saydığınız şeyler hata değil.

Kendiniz soyluyorsunuz boşanma nedenleriniz coook uzunmuş. Demek ki tek mesele süs püs değil. Bunu bir kenara birakirsak elalem sizin akşam ne yaptiginizi, gecelik giyip giymediginizi yatak hayatinizi nereden biliyor da yorumluyor?????
Boyle seyleri millete anlatirsaniz her turlu konuşma haklari olur elbette.

İki tarafta salmişliktan hoşlaniyorsa, umursamiyorsave o sekilde iliskileri harikaysa diyecek birseyim yok ama ben evlilikte kendini salma taraftari degilim kadin erkek farketmez. Eşim kendini salsa o da yapmiyor nasilsa paspal gezeyim demem kendime bakmaya devam ederim eşime de dikkat et kendine derim. Ben birakirsam da eşim uyarsin gerekirse.

Eşim arada cok yogun calistigi için salsa da beni gorunce gaza geliyor tekrar. Ciftler birbirini etkiler illa kimi iyi kimi kotu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…