bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun başkaları senin gecelik giyip gitmediğini nereden biliyor ki hadleri değil kendimden örnek vereyim ben gecelik giymiyorum bence gecelik bahane kendini bu konu da suçlama bu geçerli bı sebeb değil seninle bunları konusabilirdi istiyorum diye bu sebeb boşanma sebebi değil benceMerhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Basliginiz biraz alakasiz olmus bence..Gece hayati deyince bende barlar ne zaman acilacak? Diye bir konu sandimMerhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldımBunu kim söylüyor?
Kime nasıl süslendiğiniz-süslenmediğiniz bilgisi nasıl 3. kişilerin ağzında böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?