Gece hayatı

Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldım

Eşi değil konu sahibi arkadaşları sorunca söylemek zorunda kalmış.
Sizin ev hayatınızı nerden bılıolar ?

dunyanın nıce guzel ve gosterıslı kadınları aldatıldı
bunun susle pusle hıc alakası yok adamın kompleksıyle karaktersızlıgı serefsızlıgıyle ahlaksızlıgıyla alakası var

büyük ihtimalle sen çalışmıyor ve kocanın eline bakıyorsun maddi olarak. kocan da keyfinden değil size iyi bir yaşam sürmek için bu kada çalışıyordur. sen hem parasını yiyip hem kendine bakmazsan adam seni niye besleyip dursun? bencil düşünüyorsunuz.

birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum
Simdi bayramlık agzımı acıyorum beni tutmayin pls..

O birkaç kişi var ya? agdaya gidemediklerinde kılları fönlerler yok efendim perma yaparlar skfjdjfjt kurdele baglayip bellerine hediye paketi gibi serililer.Kocalari hep agizlarinin iclerine bakar bu yuzden..

Ne yaparsan yap insan doyumsuzsa yetinmeyecek ki.Zaten surec yıpratir Allah askına bos insanlarin enerjinizi düsürmenize musade etmeyin.

On dakikada işi bitip telefonla oynayan adama gecelik mi giyineceksin? Giydiğinin hakkını veremedikten sonra ne giyersen giy
Arkadaşların boş yapmiş, umursama bile. Cariye misin sen,yüzüne bakmayan adamı pohpohlayacan,ona hoş görünmek için didinicen?

Onlara rihanna nin gördüğü şiddeti, lima nin aldatilisini anlat.. anlat onlara.. ve ne çirkin kadınlara nasıl değer verildiğini.. erkeğin dışarı bakmamasi icin kadının bakımlı olması gerektiğini düşünen, daha bağımlısı ve güzeli icin aldatilacagini terkedilecegini kabul etmiş demektir, saatlerce süslenmeye devam edebilir

Kadindan bakim bekleyen adam kendisi de bakimliysa amenna ama obur turlusu abes. Koca gobekli,killari agirmis adamlar da karsilarinda Adriana Lima gormek istemiyorlar mi ifrit oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…