Adamın nedenleri sabahları bana kahvaltı hazırlamıyosun diyodu anneme karşı beni dolduruyosun sonra bende anneme bağırmak zorunda kalıyorum diyodu iş pantolonunu 2 gün yıkamamışım diye kavga çıkardı böyle sebepler 8 yıllık evliyiz 11 yıldır beraberiz ve ben ona 8 yılda çok nadir kahvaltı hazırlamışımdır 8 yıldır buna takılmayan boşver sen uyu ben alırım bişeyler işe giderken diyen adam bi anda bana kahvaltı hazırlamıyosun diye boşanmak istiyo yarın boşanma davamız var
Sanıyorum doğum yaptınız ,bebekti uğraş kolay değil .İster istemez ilgi bebeğe kaydı .Erkeklerde ilgi bakım maşallah her şeyi ister .Bir destek olayım yardım edeyim demezler .Bu esnada ister istemez cinsellikte gidiyor .Sevişme yok heyecan yok .İş boşanma aşamasına kadar gidebiliyor .Maalesef erkekler bakım istiyor ,ilgi istiyorda .Kadın ne halde demiyor .Özel hayatınızı onun bunun azına sakız yapacağına .Sizinle paylaşsaydı insan gibi yardımcı olup ,konuşsaydı .Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
'Anneme karşı dolduruyosun ve bağırmak zorunda kaliyorum'Adamın nedenleri sabahları bana kahvaltı hazırlamıyosun diyodu anneme karşı beni dolduruyosun sonra bende anneme bağırmak zorunda kalıyorum diyodu iş pantolonunu 2 gün yıkamamışım diye kavga çıkardı böyle sebepler 8 yıllık evliyiz 11 yıldır beraberiz ve ben ona 8 yılda çok nadir kahvaltı hazırlamışımdır 8 yıldır buna takılmayan boşver sen uyu ben alırım bişeyler işe giderken diyen adam bi anda bana kahvaltı hazırlamıyosun diye boşanmak istiyo yarın boşanma davamız var
Adamın nedenleri sabahları bana kahvaltı hazırlamıyosun diyodu anneme karşı beni dolduruyosun sonra bende anneme bağırmak zorunda kalıyorum diyodu iş pantolonunu 2 gün yıkamamışım diye kavga çıkardı böyle sebepler 8 yıllık evliyiz 11 yıldır beraberiz ve ben ona 8 yılda çok nadir kahvaltı hazırlamışımdır 8 yıldır buna takılmayan boşver sen uyu ben alırım bişeyler işe giderken diyen adam bi anda bana kahvaltı hazırlamıyosun diye boşanmak istiyo yarın boşanma davamız var
Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Eşiniz karaktersizmiş ki bunları gidip insanlara anlatmasından karakteri belli böyle bir şey olduğuna inanmıyorum bunu bir erkek için de yapmam bekarken de bakımlıyım ama şu var karşımda da bakımsız bir erkek istemem bu demek değildir ki gözüm dışarı kayacak uyarırım baktım olmuyor bitiririm cinsellik benim için önemli çünkü ama bu asla başkalarına göz kayma sebebi değil ne kadın ne erkek içinMerhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Aslında seksilik gecelikle olmaz . asıl zeka ve zerafet kadını seksi yapar ...Tam olarak kim gece gecelik giyip giymediginizi bilip yorum yapiyor?
Kadin erkek icin suslenmeli diye bir sey yok. Her iki taraf da önce kendi olmak uzere hem kendi hem karsi taraf icin paspal olmamali, hijyen kurallarina uymali. Sacini fönlemek masalamak boyatmak sana kalmis, ama taramalisin. Gecelik giymek sana kalmis ama dizleri cikmis, rengi solmus yer bezi gibi giyinmemelisin gibi...
Tabi ki bunlar gozun disari kaymasina sebep de degil. Kendinizi suclamayin karaktersiz bir adam icin.
Sizin ev hayatınızı nerden bılıolar ?Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Hayır kendini suçlu hisstmene gerek yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tıraş bile olmayan adam için, seni memnun etmeyen birisi için neden süslenip gecelikler giyeceksin? Kadınlara bu muamelenin yapılmasına çok kızıyorum. İki tarafın da temiz ve hijyenik olması birbirini gerçekten seven insanlar için cinselliğin düzgün iletmesi için yeterli. Ha zamanla monotonluk olursa da bunun için sadece kadın değil erkek de çaba gösterir. Hemen başka arayışlara girmez. Arkadaşlar evlilik sadakat üzerine kurulu, karınızdan kocanızdan memnun değilseniz bunu konuşarak taleplerinizi ileterek sorunu halletmek varken çözümü dışarıda aramak hiç normal değil. 10 yıla doğru gidiyoruz hiç öyle bulutların üzerinde filan uçmuyoruz mükemmel bir evliliğimiz yok . Ama konu cinsellik ise bunun ayıbı günahı yok açık açık konuşuruz. İki taraf da birbirini memnun etmek ZORUNDA. sadece kadın erkeği değil yani. Adamlar totolarını dönüp yattıkları zaman tepki vermiyor musunuz? Ben ne olacağım demiyor musunuz cidden?Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
İlginin kaybolmaması her iki taraf içinde geçerli tüm suç senin olamaz tabiki öyle söyleyenler tamamen boş insanlarMerhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?