Arkadan böyle konuşan için var ya o da yatakta kötü 10 dakika ilişki sürüyor diye rezil etcenErkek karaktersizliğini kadına bağlayan cahil zihniyetin ürünü onlar, boşverin siz.
Onlar sadece bahane. Nice kadın var kendine bakamıyor, çocuktan saç taramaya bile vakit bulamıyor ama kocaları etrafında dört dönüyor.
Önce eşiniz karısını tatmin etmeyi, onu memnun etmeyi öğrenseymiş. Ben lunu biliyorum, bir kadın sevildiğini hissettiğinde sevdiğini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Sevilen sevdiğiyle güzelleşir.
Ayrıca 10 dakika ilişki süresi mi olur Allah aşkına? Zulüm gibi ya. İyi olmuş sevişemeyen, sizi memnun edemeyen adamla yıllarınızı geçirmemiş oldunuz.
Niyeti bozmuş bir insan için her şey bahane olabiliyor, o yüzden hiç kendinizi suçlayıp da üzülmeyin. Tamamen hastalıklı ezber düşünceler bunlar. Saçlarınız yağlı, üzeriniz yemek artikli mi dolaşıyorsunuz sanki evde her gün. Kadın zaten kendi için öz bakımını yapar. Erkeğin ahlaksız davranışına toplumun bahanesi bunlar.Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Yürrrrrrüüü be reisKadın kilo alamaz kadın saçlarını topuz yapmaz kadın kaş bıyık bakımı hep yapar kadın polar don giymez kadın göbek yapamaz kadının göğüsleri sarkmaz kadın her işe yetişir bunlar olmazsaaaa adamın gözü dışarı kayar kayacağı varsa sen yapsan da kayar
Kendileri kas desen yapmaz önden göbek başlar çıkmaya sen kilo alsan ver de ver diye başını yerYürrrrrrüüü be reis
Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldım
Öyle yapılmalı bence de hatta ben olsam "ay 10 dakikacık için mi gecelik giyeceğim?" derdim.Arkadan böyle konuşan içinde var ya o da yatakta kötü 10 dakika ilişki sürüyor diye rezil etcen
Yok öyle değil şöyle demek lazım ç*kü hemen iniveriyorduArkadan böyle konuşan için var ya o da yatakta kötü 10 dakika ilişki sürüyor diye rezil etcen
İnsanlar bizim ağzımızdan çıkan laflarla bizi vurular ...Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldım
Bizim kuş havalanamadan iniyo beybi, ne geceliği dese de olur aslındaYok öyle değil şöyle demek lazım ç*kü hemen iniveriyordu
Aman Enrique yu biliyor muyuz belki onunki de hemen sönüveriyorSinirlendim bak görende bunları Enrique Iglesias sanır. Kendilerine bakmadan özel hayatını eşini millete etiket ediyor. Ama hiç 10 dakika ilişkiye giriyorum ben demezler derler mi hiç andavallar
Amaninn o zaman benim ki çok bile kalmış, 3 çocukla zombi gibi yatağa giriyorum da benbugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten
konu sahibi arkadaşlarına söylemiş giymediğini .Sordular cevap vermek zorunda kaldım yazmış önceki mesajlarda.Düşünsenize bu adam elaleme geceleri benim için gecelik giymiyordu demiş, bunu söyleyebilmiş, yatak odanızdan başkalarına bahsedebilmiş. Rezillik, sefillik. Kadınlar hamile olduğunda aldatan tipler de sanırım bu familyadan, kilo almıştı, şişmişti, benimle ilgilenmiyordu, aldattım, onun gibi bir şey.
Siz bunları düşünerek kendinizi üzmeyin. Saydığınız şeyler hata değil.
Adam taş laf söyletmem aşkıma 10 dakikada sönse bile yeter afjkkkAman Enrique yu biliyor muyuz belki onunki de hemen sönüveriyor
Evet bazı arkadaşlar yanlış anlamış anlatan eşim değil ben söylemek zorunda kaldım yakın arkadaşlarımakonu sahibi arkadaşlarına söylemiş giymediğini .Sordular cevap vermek zorunda kaldım yazmış önceki mesajlarda.
Nasıl ya ben boşa mı adama giydirdim? Eşin gibi herkes anladı. Eee adamın nedenlerı ne biraz durumu anlatsanEvet bazı arkadaşlar yanlış anlamış anlatan eşim değil ben söylemek zorunda kaldım yakın arkadaşlarıma
Karakter meselesi. Bakımı süper olup aldatan erkekte var karısı bakımsız olduğu halde sadık olan adamda..Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?