- 28 Şubat 2019
- 246
- 197
- 23
- 34
- Konu Sahibi La vie en Rosee
hamilelikten galiba hormonlar tavan yaptıhahahhhaa o da iyiymiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikten galiba hormonlar tavan yaptıhahahhhaa o da iyiymiş![]()
Bende de oluyor o. Gece yarısı canım tatlı çekiyor. Hatta adet dönemindeyken daha çook oluyor. Neden oluyor normal zamanlarda da? Bilen varsa söyleyebilir mimerhabalar hanımlar,
benim uzunca bir süredir devam eden bir sorunum var. o da gece kalkıp tatlı yemem. sorun şu ki: evde bir tatlı -çikolata, şeker vs.- bulunduğunu bildiğim zaman gecenin bir yarısı kalkıp onları yiyorum. olmadığını bildiğim zamanlardaysa kalkmıyorum çoğunlukla. bazen olmadığı zamanlarda bile kalkıp muz vs yiyorum.bunu nasıl önleyebilirim ya? bir ara bekarken mutfağa kilit bile vurdurtmuştum, sırf yemiyim diye. uyur gezer de değilim, gayet bilinçli oluyorum. yediğim zaman rahatlıyorum ve tekrar huzur içinde uykuya dalıyorum. var mıdır benzer durumları yaşayan ve çözüm önerisi olan?
![]()
napcaz bizim bu pskopat psikolojimizibu kadar mı şartlama olur ? kontrol edemeyeceğimiz bir durum değil biliyoruz ama yine alışkanlık
![]()
Psikolojik tedavi gördünüz mü hıc?merhabalar hanımlar,
benim uzunca bir süredir devam eden bir sorunum var. o da gece kalkıp tatlı yemem. sorun şu ki: evde bir tatlı -çikolata, şeker vs.- bulunduğunu bildiğim zaman gecenin bir yarısı kalkıp onları yiyorum. olmadığını bildiğim zamanlardaysa kalkmıyorum çoğunlukla. bazen olmadığı zamanlarda bile kalkıp muz vs yiyorum.bunu nasıl önleyebilirim ya? bir ara bekarken mutfağa kilit bile vurdurtmuştum, sırf yemiyim diye. uyur gezer de değilim, gayet bilinçli oluyorum. yediğim zaman rahatlıyorum ve tekrar huzur içinde uykuya dalıyorum. var mıdır benzer durumları yaşayan ve çözüm önerisi olan?
![]()
Psikolojik tedavi gördünüz mü hıc?
Ya kusura bakmayın ama ben konu başlığını görünce daha aksiyonlu bir konu beklemiştim
Şu an ufak bir hayal kırıklığı yaşıyorum![]()
Hiç olmadı valla çıka çıka çikilata çıktı altındanhahhahaa başlıkla çekmeyi başardım ama içerik beklentiyi karşılayamadı di mi...![]()
buna ilave olarak bir de 3 tane hurma diyorum ben. Bunları yerseniz geceleri rahat geçirirsiniz.Şekeriniz düşüyordur gece. Sağlıklı atıştırmalıklar bulundurun evde. Yatmadan önce yarım yağlı bir bardak süt içer, biraz fındık badem yerseniz gece kalkıp yeme ihtiyacı duymazsınız.
Gördüğünüz tedaviden sonuç alabildiniz mi?gördüm ama görmeden önce bu olaylar silsilesi vuku bulmuştu![]()
EvetGördüğünüz tedaviden sonuç alabildiniz mi?
İki saattir cümlenin başındayım. Sütlaç diye okuyorum süt ve tarçını görünce.Sütü tarçınlı yaparsan şekeri daha iyi dengeler. Gece midesi kazınan bir insan olarak çok iyi anlıyorum seni.
Gece bir gözüm açık bir gözüm kapalı kaşık kaşık nutella yediğimi bilirimmerhabalar hanımlar,
![]()
Benim kuzenim de böyleydi. Onlara gittiğimde tatlı götürmüştüm. Birer parça yedik. sonra eşine bunları sakla diye tembih etti. "Doğru dürüst sakla ama geçen gece çıkolataları salondaki kanepenin bazasına saklamışınız hemen buldum". Dedi. Kadın gece kalkıp yediği için saklatıyor ve birde kalkıp mutfakta bulamayınca bulana kadar arıyormuş onları. Sabah kalktık. Tatlıları gece bulmuş "hepsini yedim" dedi ben inanmadım ama gerçekten yemiş bir kilo tatlı vardı. Ben gece kalkmıyorum ama evde olunca yiyorum. Bekarken asla eve sokmuyordum. Ama şimdi eşim makarna yapar mesela, poğaça, bisküvi vb alır, biraz yer ama bitirmez ve kalanların hepsini yerimYerken bile pişman olurum eşim "boşver ye ye " der bide "yeme desene", ya da sakla bunları, engelle beni derim "koskoca kadınsın, seni niye engelleyim" diyor. Diyet yaparken aslında iradem iyidir ama sürekli irademle mücadele etmek de yorucu oluyor. Şimdi ortalık yerde veya açıkta bırakmıyor en azından. Poşete falan koyuyor. Ama makarna yaptı mı yiyorum yine de.
Gece bir gözüm açık bir gözüm kapalı kaşık kaşık nutella yediğimi bilirim
Ve bu baya bir süre böyle gitti.
Sonra nutella başta olmak üzere eve abur cubur almayı kestik.
O gün bugünde kalkmıyorum.
Ama ara sıra tatlı yaptığımda kaçamak oluyor![]()