- Konu Sahibi JamesMoriarty
Mesaj düzenleme süremi doldurmuşum..
Üstüste msj atıyorum ama
aklıma gelen önemli bir detay daha var felci tetikleyen..
Şekereleme yapmak...
Akşam tv. karşısında uyuyakaldınız,yarım saat,1 saat uyudunuz..
sonra uyandınız,biraz bakındınız,wc. diş fırçalama derken geçti yine yarım saat ve yatağınıza gittiniz..
İşte çoğunlukla uyku felci burada gelir..
Parça parça uykular ve çoğu zaman az uyumak..
Uyku felcini 1 senedir yaşıyormuşsunuz,umarım devam etmez ama ederse de sebebeplerini zaten çözecek ve ona göre önlem almaya başlayacaksınız...
-Dün ben ne yemiştim,kaçta yatmıştım,başıma ne olay gelmişti gibi..
Mesela ben yatağıma yatıp tam uyku bastıracakken.. ''eyvah geliyor'' diyip felce girmeden yataktan fırlayıp,evde gezip o andan uzaklamşayı bile öğrendim..
Anlattığınız gibi sık yaşamaya devam ederseniz mutlaka doktora görünün,çünkü hayat kalitenizi düşürecektir bu yaşadığınız adrenalin ve uykusuzluk durumu..
Üstüste msj atıyorum ama
aklıma gelen önemli bir detay daha var felci tetikleyen..
Şekereleme yapmak...
Akşam tv. karşısında uyuyakaldınız,yarım saat,1 saat uyudunuz..
sonra uyandınız,biraz bakındınız,wc. diş fırçalama derken geçti yine yarım saat ve yatağınıza gittiniz..
İşte çoğunlukla uyku felci burada gelir..
Parça parça uykular ve çoğu zaman az uyumak..
Uyku felcini 1 senedir yaşıyormuşsunuz,umarım devam etmez ama ederse de sebebeplerini zaten çözecek ve ona göre önlem almaya başlayacaksınız...
-Dün ben ne yemiştim,kaçta yatmıştım,başıma ne olay gelmişti gibi..
Mesela ben yatağıma yatıp tam uyku bastıracakken.. ''eyvah geliyor'' diyip felce girmeden yataktan fırlayıp,evde gezip o andan uzaklamşayı bile öğrendim..
Anlattığınız gibi sık yaşamaya devam ederseniz mutlaka doktora görünün,çünkü hayat kalitenizi düşürecektir bu yaşadığınız adrenalin ve uykusuzluk durumu..