Gece kuran sesi

Belki şurada mutlu bir karabasan vardır.
Şuradan aşağısı olduğu gibi ecinnidir belki.
Şuraya da bir öcü çizelim.

Şuraya da konuyu kapatacak bir Mune Mune çizelim. Belki şurada da elinde cımbızı vardır.

Son düzenleme:
kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler
ben de bağlama ile ses kaydı yaparken, türkünün nakarat bölümünde çok güzel bir erkek sesinin bana eşlik ettiğini duymuştum. birçok kişiye de dinlettim. evin yaltımı iyidir, alttan üsten ses gelmez. diğer alemlerden hayranlarım olduğunu bilmek beni şaşırttı :))

ben de bağlama ile ses kaydı yaparken, türkünün nakarat bölümünde çok güzel bir erkek sesinin bana eşlik ettiğini duymuştum. birçok kişiye de dinlettim. evin yaltımı iyidir, alttan üsten ses gelmez. diğer alemlerden hayranlarım olduğunu bilmek beni şaşırttı :))

Allahimmm cokk guldum yaaa :)))))))))

Ay benim aklima gelen bir seyi anlatacagim. Benim de dayim abimde kalirdi yan tarafimizda, abim bekardi o zaman tabi. Bir gün geldi dedi ki abla geceleri bir ses duyuyorum görsen ne güzel Kuran okuyor, galiba gaipten falan geliyor diye anlatiyor..
Ben de o zaman onun yattigi odanin yan tarafinda kaliyodum karsilikli daireler ya odalar yapisik, her gece teheccude kalkar ben okurdum. Dedim ki dayi o gaipten degil benden geliyor :KK70::KK70:

Bence aslı olabilir. Ben 13 yaşındaydım. Dayimin oğlunun sünnet mevludu olmuştu. Akşamında bende ordaydim. Dayimin kızı ile mutfakta ayakta pilav yiyorduk. Arka sokakda da kına gecesi yapıyorlardı. Bende ayakta hem yiyor hem oynuyodum. Akşam ezanı okunmaya başladı ve camda 1 kol tak tak cama vuruyordu kol yok sadece el vardı. Ben bağırarak ağlamaya başladım. Teyzem ve kuzen içerde kostular noldu diye. Dedim böyle böyle sana öyle gelmiştir dediler. 5. Katta kimin kolu eli olabilirdi ki aklım almıyordu. Bana işaret bu dedim ezan sati oynaya oynaya okunmuş mevlüt pilavı yediğim için diye düşündüm bir daha da başıma böyle bişey gelmedi:KK17:

Hmmm demek artik insanlari imana getirmek icin hoparlor kullaniliyor :işsiz:
Frekans karismasi diye bir sey var hic duydunuz mu?

kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler

Kedidir kediii

geçtiğimiz yıllarda her gece aynı saatte kuran sesi ile uyanıyordum ama ne olduğunu hatırlamıyordum bu böyle haftalar sürdü hatta bir gece arkadaşım bizde kalmıştı oda o kuran sesi ile uyanıp hayr olsun diye sabah muhabbetini yaptık istisnasız devam etti bu durum haftalarca ama uykudan uyandığım için hiç saate bakmak yada ses kaydı almak gelmemişti aklıma acaba bu akşamda duyarmıyım diye düşünür yatardım :) sonra bir gece kızlar ile sohbet muhabbet çay kahve geç yatarız dedik birde ne olsa iyi aynı kuran sesi gelmeye başladı :) meğer telefonuma kurduğum bir program ile alakalıymış ve ben haftalarca gece uyandığım o mahmurlukta çözemediğim için ilahi bir durum sanmışım :)))) oluyor bazen öyle

Eğer kayıt etmeselerdi derdim gaipten duyuyorlar ama kayıtda edildiğini söylüyorsunuz o_O

Allahimmm cokk guldum yaaa :)))))))))
valla atmıyorum bak :KK45: bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır türküsünü söyleyip kayıt yapıyordum. o zamanlar rahmetli anneme de dinlettim kaydı; kadın şok olduydu. birkaç kişiye daha dinlettim. eşim, evde kim vardı ya falan dedi :rolleyes: kadife gibi bir erkek sesi vokal yapıyordu.

valla atmıyorum bak :KK45: bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır türküsünü söyleyip kayıt yapıyordum. o zamanlar rahmetli anneme de dinlettim kaydı; kadın şok olduydu. birkaç kişiye daha dinlettim. eşim, evde kim vardı ya falan dedi :rolleyes: kadife gibi bir erkek sesi vokal yapıyordu.

Yok inanıyorum sana :) bunlar oluyo vallah olacak şeyler de kim bilir ne olduğunu :)))

Back
X