Gece vakti?? Taksiyle?? Kızbaşına??

Anneniz hakli bence ben de korkarim gece 2 de yani nasil cesaretiniz olursa olsun iki agzinizi kapatmaya bakar . Basima gelmez demeyin . Basina gelenlerde emin olun onlarinda haberi yoktu olacaklardan. Kendinizi ne kadar sakinirsaniz o kadar iyi olur ki ortam gercekten cok kotu. Insanlar komsularina gitmeye korkar oldu . Evlatlarini kimseye teslim etmez oldu. Gece 2 yani simdiden korkmaya basladim ben. Yinede siz bilirsiniz. Insallah kotu insanlarla hic bir zaman karsilasmazsiniz. Dua edin cikin dicem ama. Tedbir sizden taktir Allah tandir.

Ne yap et bir araba almaya çalış , çok lüks olmasın yolda bırakmıcak kadar olsun yeter.Bi' de kârı zararını iyi ölç tart.Çektiğin strese uykusuzluğa değecekse kabul et bence.Gece çalışmak da ekstra zor , o yüzden saati az ücreti çok olur zaten.Gündüz 10 saat çalışırım gece 5 saat çalışmaktansa mesela.Gece uykusu çok önemli.Her şeyi iyice düşündüğünden emin misin?

Ne yap et bir araba almaya çalış , çok lüks olmasın yolda bırakmıcak kadar olsun yeter.Bi' de kârı zararını iyi ölç tart.Çektiğin strese uykusuzluğa değecekse kabul et bence.Gece çalışmak da ekstra zor , o yüzden saati az ücreti çok olur zaten.Gündüz 10 saat çalışırım gece 5 saat çalışmaktansa mesela.Gece uykusu çok önemli.Her şeyi iyice düşündüğünden emin misin?
Gece çalışmasına alışkınım. Dört senedir nöbet usülü çalışıyorum zaten sadece bu gidip gelme olayı yoktu hastanede kalıyodum. Yani istesem şimdi de kalırım eve gitme mecburiyeti yok ama adamlar mesaiyi kestiler yani hastanede kalsam da sadece icap ücreti alıcam ki taksi parası ondan fazla. Yani onlar benle inatlaştı bende onlarla. Hastane de kalmam onların işine gelicek o yüzden kabul etmek istemiyorum.
Babam yarın taksi durağıyla konuşmaya gidicek bakalım bi denicem en azından. Fikir veren yorum yazan herkese çok teşekkürler

Gece çalışmasına alışkınım. Dört senedir nöbet usülü çalışıyorum zaten sadece bu gidip gelme olayı yoktu hastanede kalıyodum. Yani istesem şimdi de kalırım eve gitme mecburiyeti yok ama adamlar mesaiyi kestiler yani hastanede kalsam da sadece icap ücreti alıcam ki taksi parası ondan fazla. Yani onlar benle inatlaştı bende onlarla. Hastane de kalmam onların işine gelicek o yüzden kabul etmek istemiyorum.
Babam yarın taksi durağıyla konuşmaya gidicek bakalım bi denicem en azından. Fikir veren yorum yazan herkese çok teşekkürler
Yani hastaneye kalmanız daha mı mantıklı bu durumda? İnatlaşma uğruna mı git gel yapacaksınız? Eğer öyleyse eski düzeninize dönün derim.

Valla ben de taksi kullaniyorum gece gec saatte yada sabaha karsi haftada iki kere. Basta ben tedirgin oluyordum ama alistim sayilir artik. Tavsiyem biber gazi bulundur cantanda. Guvenilir taksiye yani durak taksisine bin. Yoldan gecene binme. Soforle muhabbet etme. Gidecegin yeri soyle yeter. Kadin olunca maalesef ince ince dusunmek gerekiyor. Allah yardimcin olsun.

Valla ben de taksi kullaniyorum gece gec saatte yada sabaha karsi haftada iki kere. Basta ben tedirgin oluyordum ama alistim sayilir artik. Tavsiyem biber gazi bulundur cantanda. Guvenilir taksiye yani durak taksisine bin. Yoldan gecene binme. Soforle muhabbet etme. Gidecegin yeri soyle yeter. Kadin olunca maalesef ince ince dusunmek gerekiyor. Allah yardimcin olsun.
Malesef öyle. Amin hepimizin

Yani hastaneye kalmanız daha mı mantıklı bu durumda? İnatlaşma uğruna mı git gel yapacaksınız? Eğer öyleyse eski düzeninize dönün derim.

Tabii ki ya hastanede kal
Ya o kısım karışık biraz. Bu noktaya gelene kadar illallah dedirttiler bana geri adım atmak istemiyorum. Aslında buraya da biraz cesaret alırım diye yazmıştım ama olmadı :olamaz:Çok tedirgin olursam mecbur kalıcam tabi yapıcak bişey yok

Ya o kısım karışık biraz. Bu noktaya gelene kadar illallah dedirttiler bana geri adım atmak istemiyorum. Aslında buraya da biraz cesaret alırım diye yazmıştım ama olmadı :olamaz:Çok tedirgin olursam mecbur kalıcam tabi yapıcak bişey yok
Tabii ki cesaret verirdik ama hayatın gerçekler de var.Bir inat uğruna güvenliğinizi de hiçe saymayın yani.

Gece ikide çalışan taksici eve ekmek götürme derdindedir. Tamam zaman kötü kimseye güven olmaz da haberleri izleye izleye herkesten şüphelenir olduk ve bu durum iş hayatımızı sosyal hayatımızı etkiler hale geldi. Siz yine de tanıdık güvenilir bir taksici bulup onun numarasını alın. Devamlı müşteri olacaksıniz sonuçta. Onların da işine gelir. Bu devirde iyi maaşlı iş kolay bulunmuyor

Gece geç vakit de dahil çok sık taksi kullandım elhamdülillah sorun yaşamadım, ama aynı duraktakilere binerdim rastgele binmezdim. Ankaradaki armada taksi ile lale taksidekilerin kulakları çınlasın, hele hele lale taksideki amcalar çok beyefendi idi :KK200:

Ama tanıdığınız taksileri kullanın rastgele binmeyin gözünüzü seveyim, insan korkuyor sonuçta gece vakti bi başına.

Vallaha ben bi ara medya swkötürnde çalıştım sabah 3-4-5-6 da eve dönerdim bazen. Tek fark aracım vardı ama evim 1 saat uzaktaydı. Bende de deli cesareti var çok şükür başıma bir şey gelmedi ama ülke öyle bi hal aldıki kesin olarak bir şey olmaz diyemiyor insan.

Tanıdığım bütün doktorlar bu şekilde çalışıyor ama hepsinde araba var :110:

Etrafta güvenilir bir taksi durağı vardır elbet. Bizim mahallede 30 yıllık bir durak var. Her durumda günün her saati gözüm kapalı binerim. Abartacak bir şey yok.

Mesleginin cilvesi bu seninde..araban olsa iyiymis ama...bildiginbi duraktan taksiyle anlas getirip gotursun.. diger turlu gercekten tedirgin olursun

Etrafta güvenilir bir taksi durağı vardır elbet. Bizim mahallede 30 yıllık bir durak var. Her durumda günün her saati gözüm kapalı binerim. Abartacak bir şey yok.
Varya, asil böyle "gözü kapali güvenirim" dediklerimizden hep zarar geliyor.

Ben o saatlerde cikmam evden. Cikmak zorunda isen, en azindan gözyasartan spray fln yanindan ayirma.

Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm ama gece 2 de cikmam. Devir o kadar kötü ki tirsarim valla. Anne sonuçta evhamlanmasi normal yani.

Herşey para değil
Canınızı sokakta bulmadınız
Varsayın ki annesiniz böyle bi zamanda kızınıza bu şekilde müsaade eder miydiniz?

Duraktan gozunuzun tuttugu taksicinin telefonununu alin. Zaten cogu kart veriyor. Direk o numaradan arayin. Benim taksici bir amca vardi, geceleri calisiyordu, ben hep onu ariyordum cebinden. Onun da isine geliyordu. Cunku gece haplisi ickilisi falan da biniyormus, onlara gitmek istemiyordu.

Back
X