Gece yarısı arayan arkadaş

Bu arada burda cok bilmiş konusan iki üç insancık var. Kendını oldüren soylemezmiş. Kopek mı bu havlıyorsa ısırmasın.siz neyin kafasını yasıyorsunuz. Cok kezbansınız. Ikı tanıdıgım bırı arkadaş bırı akraba. Intıhar etti.ıkısı de ölümden bahsederdi. Intıhardan konusurdu. Agız arardı. Dılındeydı. Dılınde olan ınsanı kaale alammak bu hayattakı en buyuk pişmanlıgınız olur. Haberınız olsun. Bye
Bir yerde okumuştum ölümden ve intihardan bahseden kişilerin aslında içten içe yalnızlık çektiğini bu bahsedişin aslında bir yardım çığlığı olduğunu okumuştum.Benimde zor zamanlarım oldu bunlardan bahsettiğim oldu ama inancım gereği yapamadım.Bazen hayat gerçekten anlamsız oluyor ve birinin içten bir şekilde neyin var demesine ihtiyaç duyuyor🥺

Kendisi yazmıştı, sallamadiysa :)
Bence diğer konu da b.ka sardı çıkamadı herkes üzerine gelince. Baktı ki forumda artık rahat takılamayacak ,yalan söyledim sizi kekledim deyip defoldu gitti. Aslında konular gerçek trolluk yapan adam bu kadar uzatmaz farklı farklı konularda açıp bu kadar beklemez. Yada diğer konuda tepki alınca uzun süre gelmedi foruma insanların sinir ucu ile oynamaya devam ederdi.

Kafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?
Beynim yandı 🙄👏😂

Korcan mı çıktı bu civelek yani? Emin miyiz?

Kardeş okuyorsan haberin olsun, arı kovanına girmiş porsuk gibi gülüyorsun.

Bir yerde okumuştum ölümden ve intihardan bahseden kişilerin aslında içten içe yalnızlık çektiğini bu bahsedişin aslında bir yardım çığlığı olduğunu okumuştum.Benimde zor zamanlarım oldu bunlardan bahsettiğim oldu ama inancım gereği yapamadım.Bazen hayat gerçekten anlamsız oluyor ve birinin içten bir şekilde neyin var demesine ihtiyaç duyuyor🥺
Evet oyle gercekten.boyle anlarda yalnız olmadıgınızı,sizin gibi hisseden mılyonlsrca ınsanon oldugunu ve bu dusuncenızın gecıcı oldugunu fakat ruh halınızden dolayı gecmeyecek gobı dusundugunuzu bılmenız gerek. Aslında ozunde hepımız yalnızız.her yalnızlıktan daha guclu cıkıp yola devam etmek lazım.

Evet oyle gercekten.boyle anlarda yalnız olmadıgınızı,sizin gibi hisseden mılyonlsrca ınsanon oldugunu ve bu dusuncenızın gecıcı oldugunu fakat ruh halınızden dolayı gecmeyecek gobı dusundugunuzu bılmenız gerek. Aslında ozunde hepımız yalnızız.her yalnızlıktan daha guclu cıkıp yola devam etmek lazım.
Aynen öyle ,ben kimseyi aramıyorum netten uzun süredir arkadaş olduğum insanlar var onlarla dertleşiyorum.Gerçekte yakınımdakilerden daha samimiler,dediğiniz gibi düşünüyorum bir annem var güçlü olmaktan başka çarem yok🥰

Normalde hemcinslerimi yermeyi sevmem hatta çoğu zaman pozitif ayrımcılık yapıp kadınları savunan biriyimdir ama şu huyumuza gıcık oluyorum yani herkes aynı değildir ama çoğu kadında var bu; benim hayat düzenim yerindeyse,eşimle sıcak yatağımda uyuyorsam ve mutluysam dünya yanmış banane? Ailem ben ve kocam geri kalan kendi başının çaresine baksın ben hayat düzenimi kurdum o da kursaydı bozmayın ulen benim mutluluğumu kafası.
Evlenince bu kadınlara bi şey oluyor. Aman aramayalım da tutkulu seksler yarım kalmasın. Vallahi sıkılıyorum bu evlilik triplerinden. Evlendim arayamam evlendim gelemem zart zurt.

Bence diğer konu da b.ka sardı çıkamadı herkes üzerine gelince. Baktı ki forumda artık rahat takılamayacak ,yalan söyledim sizi kekledim deyip defoldu gitti. Aslında konular gerçek trolluk yapan adam bu kadar uzatmaz farklı farklı konularda açıp bu kadar beklemez. Yada diğer konuda tepki alınca uzun süre gelmedi foruma insanların sinir ucu ile oynamaya devam ederdi.
Sanmıyorum çünkü tüm konular, ilk mesajdan itibaren insanların sinirine nasıl dokunurum şeklinde açılmıştı ve yazdığı tek tük cevap da sinir bozucuydu. Özellikle şey dedi: siz hep ekonomik özgürlük ten bahsediyorsunuz, bakın atanmış öğretmen dedim bilerek, demek ekonomik özgürlük de bir yere kadar gibi bir şey ima etti

Back
X