Gece yarısı arayan arkadaş

Arkadaşlığını bitirmen yerinde bir karar. Ama nereye şikayet edeceksin? Yok artık:)
Çok çok ortak dostlarınıza dedikodusunu yap olsun bitsin.
Aradığı numaralari engelle her yerden, ulaşıp canını sıkmasın.
Şu intihar edecegim muhabbetine de kılım.
Öl geber bir yerde, beni niye rahatsız ediyorsun? (Benim de böyle ömürden yiyen insanlar olmuştu hayatımda. Başlangıçta acırdım,yardım ederdim,enerjimi sömürmelerine izin verirdim . Ama uzun yasanmisliklar sonucu en doğru kararın bu bakış olduğuna karar verdim. İntihar etmek de bir seçimdir. Bana ne. 'Vah vah,gencecikti' der ,geçerim geride bıraktığın tüm insanlar gibi)

Belki çok katı olacak evet ama bir benzerini ben de yaşadığım için hep aklıma o kötü günler geliyor.Sürekli intihar mesajı görmek kadar korkunç bir huzursuzluk yok,resmen her şeyin suçlusu sizmişsiniz gibi hissediyorsunuz bir süre sonra.''öleceğim,bu hayatı sevmiyorum'' diyen birine hayatı sevdirmeye çalışmak gerçekten çok ama çok bitirici bir şey.Depresyona sokuyor insanı.2.5 yıl önce bir arkadaşıma sürekli yardım etmeye çalışıyordum kendine bir şey yapmasın diye,sonuçta o kendine hiçbir şey yapmadı,olan bana ve benim mental sağlığıma oldu.Ağlayarak telefona koşmalar,acaba kendine bir şey mi yaptı diye tir tir titremeler,gerçekten çok zor bir şey.

Tüm bu yazdıklarıma rağmen yine de çok katı davrandığınızı düşünüyorum konu sahibi.İlk defa böyle bir mesaj almışsınız,bir arayıp nasılsın diyebilirdiniz,daha sonra bu aramalara yine devam etseydi o zaman psikolog yardımı almasını tavsiye edip yolunuza bakardınız.Evet belki benim yaşadığım gibi bu mesajları daha sonra alma ihtimaliniz de olabilirdi,ama ilk kez atmış belki önemli bir problemdi keşke dinleyip öyle söyleseydiniz evden birine bilinçli bir şekilde göz kulak olmalarını.

Belki çok katı olacak evet ama bir benzerini ben de yaşadığım için hep aklıma o kötü günler geliyor.Sürekli intihar mesajı görmek kadar korkunç bir huzursuzluk yok,resmen her şeyin suçlusu sizmişsiniz gibi hissediyorsunuz bir süre sonra.''öleceğim,bu hayatı sevmiyorum'' diyen birine hayatı sevdirmeye çalışmak gerçekten çok ama çok bitirici bir şey.Depresyona sokuyor insanı.2.5 yıl önce bir arkadaşıma sürekli yardım etmeye çalışıyordum kendine bir şey yapmasın diye,sonuçta o kendine hiçbir şey yapmadı,olan bana ve benim mental sağlığıma oldu.Ağlayarak telefona koşmalar,acaba kendine bir şey mi yaptı diye tir tir titremeler,gerçekten çok zor bir şey.

Tüm bu yazdıklarıma rağmen yine de çok katı davrandığınızı düşünüyorum konu sahibi.İlk defa böyle bir mesaj almışsınız,bir arayıp nasılsın diyebilirdiniz,daha sonra bu aramalara yine devam etseydi o zaman psikolog yardımı almasını tavsiye edip yolunuza bakardınız.Evet belki benim yaşadığım gibi bu mesajları daha sonra alma ihtimaliniz de olabilirdi,ama ilk kez atmış belki önemli bir problemdi keşke dinleyip öyle söyleseydiniz evden birine bilinçli bir şekilde göz kulak olmalarını.
Bana da eksiler gelmis ama yasamayan bilmez boyle problemli insanlarin ilk aradigi kisi olmanın kotu tarafini.
Bir de soyle bir durum var. Kendi canindan vazgecmis (oyle olmasa bile intihar etme istegiyle bunu dillendiren) insanin kaybedecek hicbir seyi yoktur. Kaybedecek seyi olmayan da sana aklina bile gelmeyecek zararlar verebilir. Alakasiz bir ornek olacak ama "sensiz yasayamam,kendimi öldürürüm" diye duygu somuruleriyle tekrar tekrar baristiginiz adam bir sure sonra "nasil benden ayrilirsin,seni öldururum" diyebilir. Ki bir baskasini oldurmek kendini öldürmekten, bir baskasina zarar vermek kendine zarar vermekten cok daha kolaydir.
O yüzden bu tarz agzinda ölüm laflari olan insanlari ailesine bildirip iletisim yollarini kapatmak bence yapilacak en saglikli sey.

Bana da eksiler gelmis ama yasamayan bilmez boyle problemli insanlarin ilk aradigi kisi olmanın kotu tarafini.
Bir de soyle bir durum var. Kendi canindan vazgecmis (oyle olmasa bile intihar etme istegiyle bunu dillendiren) insanin kaybedecek hicbir seyi yoktur. Kaybedecek seyi olmayan da sana aklina bile gelmeyecek zararlar verebilir. Alakasiz bir ornek olacak ama "sensiz yasayamam,kendimi öldürürüm" diye duygu somuruleriyle tekrar tekrar baristiginiz adam bir sure sonra "nasil benden ayrilirsin,seni öldururum" diyebilir. Ki bir baskasini oldurmek kendini öldürmekten, bir baskasina zarar vermek kendine zarar vermekten cok daha kolaydir.
O yüzden bu tarz agzinda ölüm laflari olan insanlari ailesine bildirip iletisim yollarini kapatmak bence yapilacak en saglikli sey.

Arkadaş yazdım yukarıda ama yaşadığım şey tam da buydu,Allah'ım korkunç bir süreçti,şimdi hatırladıkça bile bir kötü oluyorum.Bir daha asla yaşamam,kimse yaşamaz umarım.
Evet katılıyorum,evde birlikte yaşadığı birine göz kulak olmasını söylemek gerekiyor.Böyle telefonu arayıp kapatınca ikna etmiş gibi düşünebiliriz ama fikir değiştirebilir,kendine zarar verme ihtimaline karşı birlikte yaşadığı insanları uyarmak gerek bence,bunda yanlış bir şey yok.

Şu gelinli altınlı başlıktan geliyorum. En son konu sahibi trol/erkek olduğunu söylemiş.

Ama diğer konularına baktığımda yazdıkları hiç tutarsız gelmedi. Kpss, atanma ve maddi güçle ilgili görüşlerini daha önceden de belirmiş. Bence trol filan değil bu insan. Sadece mutsuz bir kadın. Üstüne gelindiği için de trolmüş gibi yapmış. Banı yemiş. Biraz hüzünlü bir tarafı var.

Diğer bir ihtimal de aşırı ruh hastası bi trol olup burda gerçekten kadın gibi hamilelik vs yle ilgili başlık açarak profil oluşturması. Ama bence düşük ihtimal. Diğer konuları kilitlendiği için buraya yazmak istedim. Yoksa içimde kalırdı sanırım:KK64:umarım troldür. Yoksa çok üzücü.

Şu gelinli altınlı başlıktan geliyorum. En son konu sahibi trol/erkek olduğunu söylemiş.

Ama diğer konularına baktığımda yazdıkları hiç tutarsız gelmedi. Kpss, atanma ve maddi güçle ilgili görüşlerini daha önceden de belirmiş. Bence trol filan değil bu insan. Sadece mutsuz bir kadın. Üstüne gelindiği için de trolmüş gibi yapmış. Banı yemiş. Biraz hüzünlü bir tarafı var.

Diğer bir ihtimal de aşırı ruh hastası bi trol olup burda gerçekten kadın gibi hamilelik vs yle ilgili başlık açarak profil oluşturması. Ama bence düşük ihtimal. Diğer konuları kilitlendiği için buraya yazmak istedim. Yoksa içimde kalırdı sanırım:KK64:umarım troldür. Yoksa çok üzücü.
kazen abi erkek çıktığını tespit etmemiş miydi ya :dondurma:

Bende trol olduğunu düşünmüyorum.Ben eski konularından zaten kötü bir durumda olduğunu yüzüne vurunca saçmalamaya başladı ve troll ayağı'na yattı.Eski konularına bakarsanız hepsi birbiriyle bağlantılı.Yorumlari da öyle.Troll biri gebelik konularında falan o kadar yorum yapmaz.Yaptigi kürleri falan paylaşmış.
Benim görüşüm son dönemlerde kötü şeyler gelmiş başına vicdan temizlemek için geline altınları vermek istedi ee oda elinde patladı.Yorumlarda kötü gelince kaldıramadı.

Arkadaşınız suçlu sizi arkadaş bilip kötü bir anında sizinle konuşmak istemiş yarım saatinizi ayırıp onu sakinleştirmek çok zor olmasa gerek
Ve her şey aile ile konuşulmaz konuşacak olsa sizi aramaz
Bu kadar abartmaya gerek yok

Linç yiyince sizinle dalga gectim ayagina yatti kesinlikle kadin.

Yok canım erkek hesaptı, haspam, eğitimi tam tamamlamamış, kafa hala şimdi söylesem bir türlü söylemesem bir türlü doğuda kalmış, kendini geliştirememiş, ergenlikten çıkamamış biri. Bzi buraya yazarken bunun gibi kazmalar okusun diye yazıyoruz. Ayrıca iyi ki saçma sapan konularında şikayet ettim.

Ayni durumun farklı versoyununu yaşadım,aramislardi acmamistim baskasiyla konusuyordum,sonra unuttum aramayi ,sinrasi malum sabah okula bir gittim ki intihat ettikleri haberini aldim,aradiklarinda acsaydim benim yanima gelceklermis kotulermis bizim evin oralarda hal alarak kendilerini intihat etmeye kalkmislar, çok kötü olmuştum, şimdi kim ararsa arasin anında açarım 😣

Bise merak ettim cok samimi olmadiginiz arkadasinizda annenizin numarasi ne geziyor benim iki tane kardes gibi yakin oldugum dostum var onlarda bile benim annemin numarasi yok

Yok canım erkek hesaptı, haspam, eğitimi tam tamamlamamış, kafa hala şimdi söylesem bir türlü söylemesem bir türlü doğuda kalmış, kendini geliştirememiş, ergenlikten çıkamamış biri. Bzi buraya yazarken bunun gibi kazmalar okusun diye yazıyoruz. Ayrıca iyi ki saçma sapan konularında şikayet ettim.
Erkekse o kadar konu acip sacmalamayi surdurmesi de sabir isi. Genelde hesabi acip ilk konuda cinselligi baz alip agir gerizekalilik ortaya koyuyorlar :D
Mesela arkadas bu konuyla neyi amaclamisti acaba. Arkadasim hunharca aradi sinirlendim eee :D

bişey dicem, eğer bu konuyu açan kişi erkek ve bunların hepsini bi tarafından uydurmuşsa.
biz kesinlikle Allah'ın koruması sayesinde yaşıyoruz. bunun başka bir açıklaması olamaz.
demek ki etrafımız psikopatlarla dolu.

Erkekse o kadar konu acip sacmalamayi surdurmesi de sabir isi. Genelde hesabi acip ilk konuda cinselligi baz alip agir gerizekalilik ortaya koyuyorlar :KK70:
Mesela arkadas bu konuyla neyi amaclamisti acaba. Arkadasim hunharca aradi sinirlendim eee :KK70:
Bu kişi eğer gerçekten söylediği kişi ise haberlere falan çıkmış troll olduğu. Ondan fazla TV programına çıkıp milleti isletmis

Back
X