- 1 Haziran 2012
- 7.214
- 25.019
- 798
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Arkadaşlığını bitirmen yerinde bir karar. Ama nereye şikayet edeceksin? Yok artık:)
Çok çok ortak dostlarınıza dedikodusunu yap olsun bitsin.
Aradığı numaralari engelle her yerden, ulaşıp canını sıkmasın.
Şu intihar edecegim muhabbetine de kılım.
Öl geber bir yerde, beni niye rahatsız ediyorsun? (Benim de böyle ömürden yiyen insanlar olmuştu hayatımda. Başlangıçta acırdım,yardım ederdim,enerjimi sömürmelerine izin verirdim . Ama uzun yasanmisliklar sonucu en doğru kararın bu bakış olduğuna karar verdim. İntihar etmek de bir seçimdir. Bana ne. 'Vah vah,gencecikti' der ,geçerim geride bıraktığın tüm insanlar gibi)
Belki çok katı olacak evet ama bir benzerini ben de yaşadığım için hep aklıma o kötü günler geliyor.Sürekli intihar mesajı görmek kadar korkunç bir huzursuzluk yok,resmen her şeyin suçlusu sizmişsiniz gibi hissediyorsunuz bir süre sonra.''öleceğim,bu hayatı sevmiyorum'' diyen birine hayatı sevdirmeye çalışmak gerçekten çok ama çok bitirici bir şey.Depresyona sokuyor insanı.2.5 yıl önce bir arkadaşıma sürekli yardım etmeye çalışıyordum kendine bir şey yapmasın diye,sonuçta o kendine hiçbir şey yapmadı,olan bana ve benim mental sağlığıma oldu.Ağlayarak telefona koşmalar,acaba kendine bir şey mi yaptı diye tir tir titremeler,gerçekten çok zor bir şey.
Tüm bu yazdıklarıma rağmen yine de çok katı davrandığınızı düşünüyorum konu sahibi.İlk defa böyle bir mesaj almışsınız,bir arayıp nasılsın diyebilirdiniz,daha sonra bu aramalara yine devam etseydi o zaman psikolog yardımı almasını tavsiye edip yolunuza bakardınız.Evet belki benim yaşadığım gibi bu mesajları daha sonra alma ihtimaliniz de olabilirdi,ama ilk kez atmış belki önemli bir problemdi keşke dinleyip öyle söyleseydiniz evden birine bilinçli bir şekilde göz kulak olmalarını.