Gece yarısı arayan arkadaş

Sen birde kendine insan mi diyorsun illa yakın mi olmak gerek evet sana saçma gelebilir ama bilmem farkındamısın aşk yüzünden canına kıyan tek insan o olmazdı bazen bize saçma gelen şeyler o insanlar için çok ciddi olabiliyor nasıl insansiniz ya sizden dost olmaz hiç birseyde olmaz ...O zaman biri kendini öldürürse görürsek bizzat duyarsak a bizene zaten tanimiyormuyum diyelim duygusuz insansiniz acayip sinirlendim

Maalesef bazı insanlar bu seviyede. Yaşadıkları, genetik yapısı, sosyal çevre veya aile. Size göre basit bir aşk acısıdır, ama onun için başka bir anlam ifade ediyordur. Mesela ailesinde çok acı çekmiştir. O ayrılık son damla olmuştur. Dışarıdan sevgilisi bıraktı intihar etti derler, ama içeriden başkadır. Bilemeyiz
Bunun için başka insanları rahatsız etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.

Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor. Annemi bile arıyor takmış kafayı illaki konuşacak
Anamm tovbe tovbe Allah akil fikir versin birsey soylimmi bende karismazdim haa mesaj yazdiginda polise haber verebilirdiniz adresini annesinin adini muhattap olmadan hallederdiniz evinde otur sen gelsin milletin delisi bulsun seni tey allahim ya

Kafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?
Kafam yandi 🙄

Beni yanlis anlama da ben esimle ilgilimi diye killanirdim aslinda çünkü yazmissiniz her sevgili den ayrildinda geri donsun die ayni nunarayi yapiyo kii tanidigim bir kac buyumeyen ergen kadinlar var aynisini yapan bence sen bir arastir deli degilse ben herifi alirdim Karsima benden soyleme si umarim ikiside deil sarhostu ama ya diger gunler aramasi 🙄

Kafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?
Maşallah müge anlı gibisinz🤣🤣

Şikayet edilecek bir durum yok. Gecenin 2sinde aradı diye şikayet edilmez yalnız evli olsam ve gecenin 2sinde arasa ben de kızardım. Kimseye o saatte yürek korkusu vermesinin bir anlamı yok.

Ailem 11.de arasa bile ki aramaz, aklıma kötü şeyler geliyor korka korka açıyorum. İşi düşünce arayan arkadaslardansa araya mesafe koyun, degilse de görüşün halini sorun

Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum
Çok özür dileyerek yazıyorum sizi şüpheye sokmak değil amacım acaba ayrıldığı sevgilisi eşiniz olabilir mi ona ulaşamayıp da size ulaşarak gözdağı mi veriyor.çok samimi değilsiniz artı ısrarcı .. Hayat bu neler duyuyoruz.

Hanfendi buradaki çoğu dalga geçmiş ama sizi farklı 2 numaradan aradıysa - ki mesajı vardı ek olarak sanırım- şikayet edebilirsiniz. Buna hakkınız var.

Çok özür dileyerek yazıyorum sizi şüpheye sokmak değil amacım acaba ayrıldığı sevgilisi eşiniz olabilir mi ona ulaşamayıp da size ulaşarak gözdağı mi veriyor.çok samimi değilsiniz artı ısrarcı .. Hayat bu neler duyuyoruz.
😂😂😂 Nerden bu kanıya vardınız?

Bence o sizi rehberinden ve dostluktan silse en doğru kararı vermiş olur...Ben cok caresiz bir anımda acılar içinde bir arkadasımdan teselli bekleyeceğim o da beni engelleyip şikayet nereye etsem diyecek...Pesss

Bunun için başka insanları rahatsız etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.

Zaten o an mantıklı düşünecek seviyede olsa intiharı düşünmez değil mi?
Bana gecenin bir yarısu bir öğrencim yazmıştı. Hemde eşimle film mısır keyfi yazıyorduk. Erkek arkadaşından ayrılmış, aklıma ölüm geliyor kendime engel olamıyorum dedi. Hemen okulun psikoloğuna yönlendirdim. Gerçekten de kötü durumdaymış. Şımarıklık değil yani. Bir süre gözlem altında tuttuk.

Baktığımızda aşk acısı. Ama kız öyle şeyler anlattı o aşk son olmuş. Terk edildiği için değil de ben kimse tarafından sevilmeye lâyık biri değilim, yaşamayı hak etmiyorum diye düşünüyordu.

Kaldı ki ben bu konulardan çok sertim. Bana gece mail bile atsalar dellenirim. Öğrencilerim de bilir cesaret edemez.

Kısacası siz sağlıklı bir ruh haliyle buna hakkı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bir gün sizinde başınıza gelirse z yani sağlıklı ruh halınız bozulursa o zaman böyle mantıklı düşünemezsiniz.

vay arkadaş ya evlenince level atlayanlar ahkam kesmiş , "ben artık evliyim bu saatte konuşmamız doğru değil" tribi nedir ya Allah sizin gibi insanlardan uzak etsin beni arkadaşlık dostluk kavramı evlilik cüzdanı öncesi ve sonrası diye ayrılmış. Evlenirken kişiliğinizi de eşikte bırakıp gidiyorsunuz demek ki , tebrikler.

Konu sahibesi kocanın hödüklükleri üzerine açtığın konuları okudum huzurun da çok yokmuş ama bu arkadaşına huzurumuzu kaçırıyor diye engelleyip, annesine şikayet edip bir de burada alkış beklemeyi umman çok acınası. Belli ki kızcağız zorda kalmış , psikoloji nedir bilir misiniz? Belki bir rahatsızlığı var belki borderline belki başka bir durumu var hiç mi vicdan yapmazsınız kendisine zarar verse? Kıymetli uykunuzdan ve kocişinizden daha önemli bir şey yok sanıyorum sizin için ancak hiç bir şey sonsuza dek sürmüyor yapayalnız bir telefona muhtaç yaşlanmanız da olası.

İntihar edecek insan sessiz intihar eder diyenler hayatlarında hiç borderline veya bipolar kişilik bozukluğu olan birisini tanımamış bu insanlar intihardan sürekli bahseder ve aşırı yatkınlardır. Belki arkadaşınızın bir hastalığı var ve uzgunum ama bu tür rahatsızlıklar malesef insan kontrolünde olamıyor yani şımarıklık diye tabir edilemeyen durumlar. Ama ne olursa olsun siz evlisiniz tabi hiç bir şeyin önemi yok bu durumda:KK66:

Back
X