- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Nöbet geçirmiş olabilirsiniz, felç atlatmış olabilirsiniz....Şu an acil durumda olabilirsiniz, biz nasıl bilebiliriz ki? Dr. A gitseniz?
Lütfen acil bir şekilde hastaneye gidin ve tahlillerinizi yaptırın.Ciddi bir sağlık sorununuz olabilir,çok geçmiş olsun.Merhaba, dün gece çok garip bir şey yaşadığımı farkettim.Anlam veremiyorum, belki konunun yeri burası değildir ama sonuçta en çok insanın bulunduğu başlık burası.Belki benzer bir şeyi yaşamış olanlar vardır, fikir verir diye konu açmak istedim.Detaylıca yazmaya çalışacagım.
Sabaha karşı uyanıp wc e gittim.İşimi hallederken bir anda sağ alt kasıkta acı/ağrı hissettim.Kalkıp elimi yıkarken hafiften ellerim uyuşmaya,tansiyonum düşmeye başladı,soğuk soğuk terlerken “eyvah galiba bayılacağım” diye düşünerek kendimi zorlukla götürüp yatağıma yattım.Yattıktan biraz sonra kendime gelmeye başlayınca, sağ yanağımda, dilimde ve boynumda acılar hissettim ama gittikçe yükseliyor noluyor diye agresifleşip (acaip uykum da var bir yandan) banyoya tekrar gittim.Aynaya baktığımda yüzümde kurumuş kanlar, sağ yanak boydan boya çizik, dilimde kesik olduğunu gördüm.Yüzümü yıkadım, tam banyodan çıkarken kapısının önündeki paspasta kurumuş büyükçe bir kan lekesi vardı.İyice şaşırdım, sabah bakarım diye korkup uyudum.
Sabah kalkıp hemen aynaya koştum tabi, başka bir yaralanmam var mı diye kontrol ederken alnımın sağ tarafının davul gibi şiştiğini ve yumuşadığını farkettim.Belli ki gece bir ara kalkıp banyonun önünde ciddi şekilde düşmüşüm.Fakat garip olan şu,daha sonra kalkıp yatağıma geri gitmiş üstüne uyumuşum.
Wc için kalkıp yatağıma geri geldiğimde yaralandığımı farkettim.Wc de yaşadığım bayılma belirtisini hatırlıyorum ama öbür olay öncesindeki bir zaman diliminde gerçekleşmiş,bu duruma dair hiçbir şey hatırlamıyorum.Acılarım olmasa farkına bile varmazdım.33 yaşındayım, tek yaşıyorum ve hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım daha önce.Acaba uyurgezerlik vs.olabilir mi ama bunun için çok büyüğüm ve ailemde böyle bir durum da yok.Uzun oldu ise affola, biraz korktum.Belki benzer durumları yaşayıp fikir veren olabilir diye umuyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Buraya yazacağınıza doktora gitsenize yahu? Deli misiniz?
Ha düşündünüz ve gerek duymadınız o zaman. Evet buraya sormak çok mantıklı o halde... hocaya git kurşun döktür tavsiyesi almak için mi başlık açtınız ?Dr.a gitmek? Ben bunu nasıl düşünemedim ya ...
Ha düşündünüz ve gerek duymadınız o zaman. Evet buraya sormak çok mantıklı o halde... hocaya git kurşun döktür tavsiyesi almak için mi başlık açtınız ?
Hanımefendi biraz bildigimiz için söylüyoruz zaten, anlattıklarınız acillik olduğunuzu gösteriyor. Beyindeki bir pıhtı veya seizur bu olaya sebep verdiyse o pıhtı veya nöbete sebep olan etken mesainin açılıp poliklinikten sıra almanızı beklemez. Acil müdahale ister.... Öfff bana ne ya pişman oldum yorum yaptigimaBravo onu hiç düşünmemiştim bak..
Yahu öncesinde ne olmuş olabileceğine dair fikir edinmek istiyorum, belki başkası da yaşamıştır.Pazar pazar hemen acile koşacak bir durumda değilim şükür. Sadece yaşayan var mı bu durumu öğrenmek istedim
Beyin kanaması geçiriyorsanız kendinize teşhis koyabilecek tıbbi bilgiye sahipsiniz demek ki. O zaman sorun yok.Bravo onu hiç düşünmemiştim bak..
Yahu öncesinde ne olmuş olabileceğine dair fikir edinmek istiyorum, belki başkası da yaşamıştır.Pazar pazar hemen acile koşacak bir durumda değilim şükür. Sadece yaşayan var mı bu durumu öğrenmek istedim
Hemen bir nörologa gidip eeg ve MR çektirin. Bakıcımızın oğlunda oldu 29 yaşında. İlk gece bir yere çarptım sanırım uyku sersemliği dedi. Bir iki gün sonra sabaha doğru banyoda fenalaştı temmuzdan beri felçli. Şu an sadece kolunda kaldı ama 2-3 ay tuvaletini yaptığını bile hissetmiyordu. Böyle şeyler burada konu açmaya vakit ayırmayacak kadar önemliMerhaba, dün gece çok garip bir şey yaşadığımı farkettim.Anlam veremiyorum, belki konunun yeri burası değildir ama sonuçta en çok insanın bulunduğu başlık burası.Belki benzer bir şeyi yaşamış olanlar vardır, fikir verir diye konu açmak istedim.Detaylıca yazmaya çalışacagım.
Sabaha karşı uyanıp wc e gittim.İşimi hallederken bir anda sağ alt kasıkta acı/ağrı hissettim.Kalkıp elimi yıkarken hafiften ellerim uyuşmaya,tansiyonum düşmeye başladı,soğuk soğuk terlerken “eyvah galiba bayılacağım” diye düşünerek kendimi zorlukla götürüp yatağıma yattım.Yattıktan biraz sonra kendime gelmeye başlayınca, sağ yanağımda, dilimde ve boynumda acılar hissettim ama gittikçe yükseliyor noluyor diye agresifleşip (acaip uykum da var bir yandan) banyoya tekrar gittim.Aynaya baktığımda yüzümde kurumuş kanlar, sağ yanak boydan boya çizik, dilimde kesik olduğunu gördüm.Yüzümü yıkadım, tam banyodan çıkarken kapısının önündeki paspasta kurumuş büyükçe bir kan lekesi vardı.İyice şaşırdım, sabah bakarım diye korkup uyudum.
Sabah kalkıp hemen aynaya koştum tabi, başka bir yaralanmam var mı diye kontrol ederken alnımın sağ tarafının davul gibi şiştiğini ve yumuşadığını farkettim.Belli ki gece bir ara kalkıp banyonun önünde ciddi şekilde düşmüşüm.Fakat garip olan şu,daha sonra kalkıp yatağıma geri gitmiş üstüne uyumuşum.
Wc için kalkıp yatağıma geri geldiğimde yaralandığımı farkettim.Wc de yaşadığım bayılma belirtisini hatırlıyorum ama öbür olay öncesindeki bir zaman diliminde gerçekleşmiş,bu duruma dair hiçbir şey hatırlamıyorum.Acılarım olmasa farkına bile varmazdım.33 yaşındayım, tek yaşıyorum ve hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım daha önce.Acaba uyurgezerlik vs.olabilir mi ama bunun için çok büyüğüm ve ailemde böyle bir durum da yok.Uzun oldu ise affola, biraz korktum.Belki benzer durumları yaşayıp fikir veren olabilir diye umuyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Beyin kanaması geçiriyorsanız kendinize teşhis koyabilecek tıbbi bilgiye sahipsiniz demek ki. O zaman sorun yok.
Öncesinde de betüş peri silmiştir hafızanızı.
Hanımefendi biraz bildigimiz için söylüyoruz zaten, anlattıklarınız acillik olduğunuzu gösteriyor. Beyindeki bir pıhtı veya seizur bu olaya sebep verdiyse o pıhtı veya nöbete sebep olan etken mesainin açılıp poliklinikten sıra almanızı beklemez. Acil müdahale ister.... Öfff bana ne ya pişman oldum yorum yaptigima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?