Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Burda birisi çıkıp bişey olmaz yeaaa ben her hafta bayılıyorum kan revan içinde uyanıyorum dese iyi ya tamam ozaman önemli birşey değilmiş diyerek içiniz rahat edecekse dr.a gitmeyin tabii. Eminim dünyanın herhangi bir yerinde benzer şeyler yaşamış birileri mutlaka vardır. Onları bulana kadar devam.

ya banada çok tuhaf geldi.
wc için kalktığında dili yaralanmış kan olmuş yüzü yerde kan görmüş sabah bakarım diye gitmiş yatmış insanın uykusu kaçar bu ne yahu diye.

Bazi insanlar korkuya tepki olarak tepkisiz kaliyor galiba. Korktuklari şeylerin ustune gitmezlerse veya korktuklari durumu gormezden gelirlerse o şey gececekmiş gibi geliyormuş. Doktora gittiklerinde duyacaklari şeylerden korktuklari için de gormezden gelme, gitmek istememe durumu oluyormuş.
Sağlikli bir durum değil tabi benzer şekilde doktora gitmemekte direten insanlar var cevremde 1-2 tane oradan biliyorum. Belki de konu sahibi de şu an o ruh halindedir.
Ama saglikli bir dusunce değil, kesinlikle doktor görmeli burada başkasinin boyle bir şey yaşayip yaşamamasi onemli degil şu durumda.

Öfff....

İsterseniz ölün bana neyse. Hadi selametle...
sizi alıntıladım üzgünüm ama bu ara forumda, gerçek hayatta herkes birbirinin üslubuna, davranışına takmış. Herkes farklı birey hayata bakış açısı farklı. o öyle yazmış canı istemiş, tavrı, tarzı, uslubu öyle başkasının da aha belee. bunun konuşulması bile çok garip geliyor bana. bir çok kadının öğrenmek istediği "sınırlar" kavramı burada başlar aslında. saygısızlık yoksa kim ne yazıyosa hangi üslupla yazıyorsa, nasıl davranıyorsa davransın. Başkasına agresif geldi diye 35 yıllık tarzına "hmm evet değiştirmeliyim" mi diyecek. Bana da bir tanıdığım "kin tutmadığım" için "saf" sıfatı yakıştırdı. oysaki kin gibi bir duygunun ağırlığını taşımak istemediğimi, hayata bakış açımın bu olmadığını belirttiğim halde. Çok dolmuşum

Büyük geçmiş olsun benzer bir durumu eşim yaşamış yöre dışı gittiği bir görevde bayılmış kendime geldiğimde burnum ağzım kan doluydu diyor hiç bir şekilde olanları hatırlamıyor burnu kırılmış zaten. Orda bir görevli hastaneye götürmüş dikiş atılmış. Bulunduğumuz yere geldiğinde bir sürü test yapıldı nöroloji kardiyoloji gitmediği bölüm kalmadı anlamlı bir şey bulamadılar. Uykulu uykusuz EEG mr en son tilt table a kadar yapıldı orda kalbi 4 saniye kadar durmuş. Tüm testlerini topladı hala hepsinin sonucunu götüremedi. Lütfen ihmal etmeyin ve bir üniversite hastanesine başvurun.

Tilt table ne, kalbi niye durmuş tilt table'da?

Hay ağzınıza sağlık ya. Nasıl kendilerinde bu haddi buluyorlar ben de anlamıyorum.

Tavrım tarzım rahatsız ediyorsa gözardı eder görmezsin. Sen niye böylesin deme haddini kim veriyor acaba? Sonra saygı bekliyorlar kendilerine. E sen göstermiyorsun, neyini bekliyorsun?

Paspasta büyük bir kan lekesi gördünüz ve korkup uyudunuz. Ben o an uyuduğum yerde uyanamamaktan korkar , derhal ambulans çağırırdım heralde.

Siz sorunca baktım.Bu şekilde açıklanmış bir yazıya rastladım.Uzun süre ayakta hareketsiz kalma veya uzun süre oturduktan sonra ani kalkışlarda kan basıncında ve/veya kalp hızında ani düşme ile oluşan bayılmaların (senkop) tanısında uygulanan bir testtir. Bayılmaların ayırıcı tanısında kullanılır. Tilt table testi, merkezi sinir sistemimizde yer alan kan basıncı ve kalp atışlarının üzerinde kontrol gücüne sahip merkezdeki artı veya eksi kuvvetlerin arasındaki dengesizliği ortaya çıkartır

Eğik masa testi olarak geçiyor bayılmanın nedenini araştırmak için kullanılırmış. Aslında holterde bradikardileri ve taşikardileri vardı kardiyoloji normal dedi nöroloji bunlar normal değildir dedi. 4 saniye yine iyiymiş orda görevliler anlatmışlar adamın birisinin 14 saniye durmuş artık tam defibrilatörle müdaheleye başlayacakları zaman ritm tekrar gelmiş.

Okurken korktum...
Acaba tam olarak kendinizde değil miydiniz? Bilinciniz falan kapanmış olabilir. Çünkü yaralandığınızı farkedip, çok uykum var diyerek uyumanız bana normal gelmedi. Sanırım ben olsam hemen birilerini arar yada hastaneye giderdim.(tabii kendimdeysem) Nöbet falan mı geçirdiniz acaba, dilinizi de ısırmışsınız.

Sizin uyku arasında yaşadığınız şeyi biz nerden bilebiliriz. Zaten uykuluyken insan bilinçsiz oluyor. Buradakileri tersleyeceginize elinizdeki telefonla araştırın birazcık hatta ondan daha önemlisi doktora başvurun.

toscanatoscana Ben olsam acaba eve hırsız girdi de, beni bayılttı, saldırdı vs gibi şeyler düşünürdüm Yoksa kanı görüp geri uyumanız çok tuhaf. Anca bayılmış olmanız lazım. Ne kadar uykunuz olursa olsun, yüzünüzü o halde görüp geri uyumanız çok acayip.
Gerçi siz tuvaletteyken acı hissetmeye başlamışsınız. O zaman da aklıma felç geçirmiş olma ihtimaliniz. Bir yakınımız 2 kez böyle şeyler yaşayıp, hiç takmadı. Kısa bir süre önce de 3. yaşadı ve şu an sağ tarafı tutmuyor, tedavi görüyor
Çok geçmiş olsun. Doktora gittiyseniz bize de haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…