- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
Ay abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Dabbe semum gibi hikayebence vattpad mi nedir orada roman denemeleri yapıyor
Hiç inanmadım
Hastam olsa ciddiye almam bile
benim başım döndü evdeki koridoru ortalayamadım dengemi sağlayamadım amannn bir şeyim yoktur ama bir nöroloğa gideyim dedim.en önemli hastalıklardan biri çıktı .ben de ilk acile gitmiştim anlamamışlardı söyleyeyimmMerhaba, şimdilik iyiyim çok teşekkür ederim.Sizin nezdinizde topluca yanıtlamış olayım.Devlet hastanesi aciline gittim.çeşitli tetkikler yapıldı (mr, ekg, kan idrar tahlil vs.).Acildeki asistan doktor, tahlil sonuçlarına göre şimdilik ciddi bir durum görünmediğini ama kendimi takip etmem gerektiğini söyledi. Bir sebep belirtemediler.Bu hafta içerisinde nörolojiden randevu alacağım.
Ben zamanında hipoglisemiyi araştırdığımda bayılma yaşandığını okumuştum ama hastalar şeker almadan kendine gelmiyormuş sanırım. Tansiyon da olabilir, bence siz de bir doktora görünün.Dun gece banyodan cikarken bayilacagimi hissettim esime seslenmisim gerisini hatirlamiyorum yigilirken yakalamis beni. Buna denk gelince bi tuhaf oldu simdi gece bayilma perileri mi geldi nedir? Yalniz ben tek olsaydim dusup kafami carpabilirdim. Siz de muhtemelen dustunuz dilinizi isirdiniz. Doktora gitmeniz sart bu durumda kafa travmasi yasiyor olabilirsiniz.
benim başım döndü evdeki koridoru ortalayamadım dengemi sağlayamadım amannn bir şeyim yoktur ama bir nöroloğa gideyim dedim.en önemli hastalıklardan biri çıktı .ben de ilk acile gitmiştim anlamamışlardı söyleyeyimm
Valla o işler hiç belli olmuyor. Ben kendimden bile şüphe ediyorum artık1000 yıldır üyeyim ben niye fake konu açayım? Te Allam..
Kudro sana sallasın asıl bence, bize saracağına![]()
Cidden okurken diliniz kesildi sandım, paranormal bir şey oldu sandım ya da halüsinasyonAy abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
Yoo gayette beyin film falan cekiyorlar acillerde herşey var artik ozellikle nörologBugün pazar acilde yapabilecekleri bir şey olduğunu da sanmıyorum. Pazartesi için nörolojiden randevu almanızı tavsiye ederim. Başıma gelmişliği yok ama aklıma ilk gelen fenalaşıp dilinizi ısırdığınız ve düştüğünüz oldu… inşallah önemli bir şey yoktur. geçmiş olsun.
Ay abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
Yav öyle desene baştan kesilmiş falan diyince benimde başka şeyler canlandı kafada. E çok normal bi olay o zaman bu yani anlık gelişen bir şey işte. Garip bi şey yok ki bundaCidden okurken diliniz kesildi sandım, paranormal bir şey oldu sandım ya da halüsinasyonBaşka mesajlarda ısırmışsınız yazısını görünce, o zaman bayılmadır diye düşündüm. Geçmiş olsun. Doğru teşhis konulur tez zamanda.
İcapçı olarak mı var?Yoo gayette beyin film falan cekiyorlar acillerde herşey var artik ozellikle nörolog
Ben de öyleyimdir o yüzden geri dönüp uyumanızı yadırgamadım. Acilde nörolog varmış baksanıza, perişan olmadıkça doktora gitmediğimden ondan da haberim yokGenel olarak hemen panikleyen biri değilim, oldukça soğukkanlı biriyim. Yapım biraz böyle
yok özel değil.beyin tümörü çıktıTeşekkür ederim, tabiki bir uzman nöroloğa gideceğim.3 ay kadar önce de aşırı baş ağrısından hastanelik olmuştum.O zaman da hem nöroloji hem de kbb e gitmiştim, bir şey çıkmamıştı. Burada farklı bir algı mı oluştu bilmiyorum ama dr.a gitmeyi reddeden biri değilim.
Size de geçmiş olsun, peki ne çıktı neyiniz var? çok özel değilse yanıt alabilir miyim
Nasıl yani çok geçmiş olsun.. Yeni bir durum mu?yok özel değil.beyin tümörü çıktı
yok taa pandemi öncesiydi ameliyat oldum iyiyim şimdi.yani bir başağrısı deyip geçmemek lazım onun için örnek verdim .burun kanamasından arkadaşım da kanser çıktı mesela.Nasıl yani çok geçmiş olsun.. Yeni bir durum mu?