Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Merhaba, şimdilik iyiyim çok teşekkür ederim.Sizin nezdinizde topluca yanıtlamış olayım.Devlet hastanesi aciline gittim.çeşitli tetkikler yapıldı (mr, ekg, kan idrar tahlil vs.).Acildeki asistan doktor, tahlil sonuçlarına göre şimdilik ciddi bir durum görünmediğini ama kendimi takip etmem gerektiğini söyledi. Bir sebep belirtemediler.Bu hafta içerisinde nörolojiden randevu alacağım.
benim başım döndü evdeki koridoru ortalayamadım dengemi sağlayamadım amannn bir şeyim yoktur ama bir nöroloğa gideyim dedim.en önemli hastalıklardan biri çıktı .ben de ilk acile gitmiştim anlamamışlardı söyleyeyimm

Dun gece banyodan cikarken bayilacagimi hissettim esime seslenmisim gerisini hatirlamiyorum yigilirken yakalamis beni. Buna denk gelince bi tuhaf oldu simdi gece bayilma perileri mi geldi nedir? Yalniz ben tek olsaydim dusup kafami carpabilirdim. Siz de muhtemelen dustunuz dilinizi isirdiniz. Doktora gitmeniz sart bu durumda kafa travmasi yasiyor olabilirsiniz.
Ben zamanında hipoglisemiyi araştırdığımda bayılma yaşandığını okumuştum ama hastalar şeker almadan kendine gelmiyormuş sanırım. Tansiyon da olabilir, bence siz de bir doktora görünün.

benim başım döndü evdeki koridoru ortalayamadım dengemi sağlayamadım amannn bir şeyim yoktur ama bir nöroloğa gideyim dedim.en önemli hastalıklardan biri çıktı .ben de ilk acile gitmiştim anlamamışlardı söyleyeyimm

Teşekkür ederim, tabiki bir uzman nöroloğa gideceğim.3 ay kadar önce de aşırı baş ağrısından hastanelik olmuştum.O zaman da hem nöroloji hem de kbb e gitmiştim, bir şey çıkmamıştı. Burada farklı bir algı mı oluştu bilmiyorum ama dr.a gitmeyi reddeden biri değilim.
Size de geçmiş olsun, peki ne çıktı neyiniz var? çok özel değilse yanıt alabilir miyim

Ay abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
Cidden okurken diliniz kesildi sandım, paranormal bir şey oldu sandım ya da halüsinasyon :olamaz: Başka mesajlarda ısırmışsınız yazısını görünce, o zaman bayılmadır diye düşündüm. Geçmiş olsun. Doğru teşhis konulur tez zamanda.

Bugün pazar acilde yapabilecekleri bir şey olduğunu da sanmıyorum. Pazartesi için nörolojiden randevu almanızı tavsiye ederim. Başıma gelmişliği yok ama aklıma ilk gelen fenalaşıp dilinizi ısırdığınız ve düştüğünüz oldu… inşallah önemli bir şey yoktur. geçmiş olsun.
Yoo gayette beyin film falan cekiyorlar acillerde herşey var artik ozellikle nörolog

Ay abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.

Cidden okurken diliniz kesildi sandım, paranormal bir şey oldu sandım ya da halüsinasyon :olamaz: Başka mesajlarda ısırmışsınız yazısını görünce, o zaman bayılmadır diye düşündüm. Geçmiş olsun. Doğru teşhis konulur tez zamanda.
Yav öyle desene baştan kesilmiş falan diyince benimde başka şeyler canlandı kafada. E çok normal bi olay o zaman bu yani anlık gelişen bir şey işte. Garip bi şey yok ki bunda

Valla kk da bir garip oldu arkadasın yaptikları normal yorumlar mi garip geldi size tamam diz tefsvi edin o zaman yorum yazarak kendisi korkup dr a gitmiyorsa biz ne yazsak boş bide yapılan yorumlar kimseyi ilgilendirmez herkes işine baksa mı artık çok sıkıldım bu durumdan muhteşemler beğenmedimler havada uçuşuyor

Burada bir üye, haftalarca belki aylarca doktor doktor gezdi. Yumruk yemiş gibi gözü morarmış, kanlanmıştı, yüzünde başka şişlikler vs vardı. Hiçbir şey hatırlamıyordu. Alerji olabileceği düşünüldü ama epilepsi çıktı.

Bence gayet acillikmiş durumunuz. Farkında olmadan düştüğünüzde kafanızı çarpmış olabilirsiniz. Bu durumun sebebi olarak ya da sonucu olarak beyniniz ciddi hasar almış olabilir.

Genel olarak hemen panikleyen biri değilim, oldukça soğukkanlı biriyim. Yapım biraz böyle
Ben de öyleyimdir o yüzden geri dönüp uyumanızı yadırgamadım. Acilde nörolog varmış baksanıza, perişan olmadıkça doktora gitmediğimden ondan da haberim yok

Teşekkür ederim, tabiki bir uzman nöroloğa gideceğim.3 ay kadar önce de aşırı baş ağrısından hastanelik olmuştum.O zaman da hem nöroloji hem de kbb e gitmiştim, bir şey çıkmamıştı. Burada farklı bir algı mı oluştu bilmiyorum ama dr.a gitmeyi reddeden biri değilim.
Size de geçmiş olsun, peki ne çıktı neyiniz var? çok özel değilse yanıt alabilir miyim
yok özel değil.beyin tümörü çıktı

Back
X