Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
çıkarmıyorum :bbo:

çıkardıgım zaman rahat edemıyorumm ee naparsın bunye alısmıs:roflol:

oo kızlara bak yatak odasına girmiştiniz tamam anladımda yatakta yorganın altını bırakın bari :))) tatlicadiarzu heheeee

cikartirim hatta eve girer girmez ilk isim bu...
esim dalga geciyo yaslaninca gobegine kadar inicek diyo :s

İşten gelir gelmez üzerimi değiştircem zaman çıkartıyorum. Rahat edemiyorum sutyenle..
Birde benimkiler hep destekli olduğundan daha sıkı..Eee ne yaparsın bizde de göğüs yokki bacımnaniknanik

bende çıkartırım hem batıyolar bana uyurken hemde sütyenin şekli formu bozuluyo...

çıkarmam çıkaramam ıyyyyyyyy ne kötü olur salkım saçak göğüslerin şeklide bozulur sarkarda herşey olur vallahi

Aslında çıkartmak istemem ama sağlık açısından zararlı olduğu için çıkartıyorum:teytey:

sırnaşık şey bazılarınıza çok güldüm valla öyle güzel demişiniz ki
''eve girer girmez salarım ''sırnaşık şey

ben çıkartamam çıkardığım zaman kendimde bi eksiklik hissediyorum

ben bu sütyeni kendimi bildim bileli hep taktım , aslında yatarken çıkarsam rahat ederim heralde . evde de öyle sütyensiz gezemiyorum bir tuhaf oluyorum üstüme asılı sallanıyorlar , artı sütyeni çıkarır çıkarmaz göğüs uçlarım ben buradayım diye bağırmaya başlıyorlar rahatsız oluyorum ..

kesinlikle evet zaten dışarıda yeterince daraltııo bide vede çekmeye hiç niyetim yok.eve gelir gelmez ilk işim ondan kurtulmak oluuo sırnaşık şey

kesinlikle yatamam onunla, hatta işten eve gelir gelmez çıkartıyorum ben, gece hiç bişi olmıycak beni rahatsız eden küpe yüzük kolye onları bile çıkartırım:))

yk benmkiler ağrıyo çıkarınca yer çekimine karşı koymak için çıkarmıorum jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…