baby ler cok yorgunumm hemen yatıcam pestılım cıktı bugun hemen yatak benı bekler cok opuyom sızzııı
baby ler cok yorgunumm hemen yatıcam pestılım cıktı bugun hemen yatak benı bekler cok opuyom sızzııı
Iyi geceler canım... ben maalesef 6 kayısı yedim. 7 den sonra. insallah yarın yaparim.
Bu saatten sonra yemem tabiki
Amann sakin yemeee tamam mi :)
Spor yapiyormusunn
Yapmiyorum baslasam iyi olacak galipa
günaydınnnn kızlar sabah haslanmıs yumurta ve kahvemi ictim aksam cok zorlandım bisiyler yememek için 12 gibi uyanmısım aclıktan canım buz gibi portakal istedi ama yemedim cok zorlandım ama yemedimm:) regliden mi bilmiyom ama kilomda fazla çıktı :26:
günaydınnnn kızlar sabah haslanmıs yumurta ve kahvemi ictim aksam cok zorlandım bisiyler yememek için 12 gibi uyanmısım aclıktan canım buz gibi portakal istedi ama yemedim cok zorlandım ama yemedimm:) regliden mi bilmiyom ama kilomda fazla çıktı :26:
Bravo sana. Canımbende regl iken başladım gün içinde incir kayısı ye canın tatlı isterse. gecede ballı süt iç ama meyve dahi yeme. Çünkü biz alışkanlığımızi yenmeliyiz. Kilon normale dönecek sen hiç bozmadan devam et haftaya bugun 70 altını görürsün bence :))
Günaydın günaydın günaydın
Bugün daha iyiyim.
Sabah menü
1 kuru incir 1kayisi 60,kl
1,5 dilim çavdar ekmeği 90 kl
2 zeytin 20 kl
Bir parça peyniri 100 kl
Ara yok :)))
öğle
2 tabak lahana çorbası 200 kl
Makeup nasil oldun
pestıl gıbıyım cok yogun gecıyo 2 gundur suan cok acım eve geldım dunden hazırladıgım karnıbahar ve az yogurt bıde elma yıdım suan cok acım ama dayanıcam artık yatmadan sut ıcerım hepsı bu zorlanmaya basladım ama kusum aksamları eve gelırken baya bı hayallenıyomm boyle koca bı ekmek arası mamalar dusunuyom ama yok eve gelıncede kos kos oturuyom ama zor tutuyom kendımıı
Günaydın :)) Mutlu güzelliklerle dolu bol kilo vermeli bir gün diliyorum.
Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim. gece 02.00 yatmış olmama rağmen. çok acıktım gece... Erken yatmalıydım hakettim:))
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl.( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl.( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.
Sabah kahvaltıya davetli idim. Biraz fazlamı oldu ? Bilemedim. Ceza olarak Ara ve Öğle yok. 15 :00 gibi meyve yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?