Bence fazla olmamis canimm zaten sabah yemissin erir onlar aksama kadar:):)
Afferimmm aksam yememissinn
ben gece cikolata yedimmm regelim geldi de
Ama bugün yemicemmm
canim tartida regl günleri fazlami cikinir
Cankız güzelim bu arada gece çikolatası için kendine ceza vermelisin. Gece derken yatmadan ne kadar önce tatlım
:) Teşekkürler Aferin bana yemedim akşam :)
evet Canım fazla çıkıyor insan. Ama önemli değil diyeti bırakmazsan bittikten sonra hopp 2 kg aşağı bile inebiliyor. Kilo vermek için ideal dönem yani. Benimde yaklaştı sayılır daha çok dikkat edeceğim o dönemde. Gidecek kilolarımmmmmm Gidecekkkkkkkkkk yada Gidecekkkkkkkkkkkkkkk
Yatmadann 1saat öncee
Tatlım Darla bunu hiç mi hiç beğemmedi. Bu dönemde sana özel izin diyetini bozmadıkça bir parça çikolata yada tatlı yemen serbest :) Ama gece olmazzzzzzzzzzzzzzzz
Biliyorummm olmamaliydiii ama olduuu
Karnim agridigi icin spor yapmicaktim walla simdi bindim kosu bandima yürüyorummm nasil cezaa ama iyimi
Harikasın tatlım. Çok yorma kendini dikkat et :)
Ayyy iyikide yaptim sporumu aksamda yapicammm 31dk yürüdümm ve 195kalorii yaktimmmm nasilll iyimii
Iyide laf mi mukemmel
Günaydın :)) Mutlu güzelliklerle dolu bol kilo vermeli bir gün diliyorum.
Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim. gece 02.00 yatmış olmama rağmen. çok acıktım gece... Erken yatmalıydım hakettim:))
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl.( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl.( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.
Sabah kahvaltıya davetli idim. Biraz fazlamı oldu ? Bilemedim. Ceza olarak Ara ve Öğle yok. 15 :00 gibi meyve yerim...
Öğle yok deim ama 2 gibi bir kepçeden az mercimek çorbası içtim 200 kl
Şimdi Yarım elma yarım portakal yiyorum 75 kl
makeup nerdesinnnn
geldım canım bankada fırsat bulamadım bugun nbrsınız bakalım oglen bonfıle yıdım ayranla aksam da haslanmıs yumurta bıraz ekmek peynır kahvaltı yanı artık uslu uslu oturma vaktı nasılsınız bakalım
Günaydın
Sabah leslie 1 mil yaptım. 2 bardak .
Ilık su ve 1 bardak tarcinli ballı su
sabah menü
1 yumurta 80 kl
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl.
1 zeytin 10 kl.
Bir parça peynir 60 kl
Ohh sporunuda yapmissinnn
affiyettt olsunnnnn :)
Mersi tatlım. Akşamda leslie 2 mil yapacağım. misss. Hedefim 30/04/2013 58 kg. :)))) buna konsantre oldum. Sonrada bir sürü kıyafet alacağım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?