Günaydın
Sabah leslie 1 mil yaptım. 2 bardak .
Ilık su ve 1 bardak tarcinli ballı su
sabah menü
1 yumurta 80 kl
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl.
1 zeytin 10 kl.
Bir parça peynir 60 kl
Ara 1 kuru kayısı 20 kl
Öğle
Haşlanmış tavuk 200 gr. 300 kl.
1 dilim çavdar ekmeği 55 kl.
ara için meyve. Muz elma portakal 120 kl. az az yiyeceğim. 1 er tane değil :)))
Az önce nescafe ve 4 ad. diyet bisküvi 190 kl
Akşam yemek yemeyeceğim. 5-10 tane çiğ badem ve leslie 3 mil süper olacak
canlarım burda olamıyorum dıye sakın vazgectım sanmayın eynen devam bıraz yogunlugum var o yuzden gunduzlerı ıs yerınden gırmem cok zor bu yuzden yazamıyorum yıne oestıl gıbı geldım bı elma yedım kuru fasulye koydum yarın ıcın sımdı bıraz dınlenım gelebılırsem gelıcem yıne
ben de aşırı halsiz hissediyorum denedim spor yapmayı ama başım dönüyorleslie 2 mil yaptım. :) Ben spor yapıyorum. Şaka gibi...
Ballı süt içeceğim. Enerjim tükendi sanki. İçmesem mi yaktığım kaloriyi geri alacağım
Kuaför keyfindeyim canlar az önce tatlı krizim tuttu ama form biskivi yedin
gunaydın hatunlar dun saclarımı boyattım kesım yaptırdım cok tatlı bısey oldu sonunda ıcıme sınen bı kuaforle calısmaya basladım hım gelelım sabah kahvaltıma
bı tane hastlanmıs yumurta bıraz ezıne peynır ve 2 yemek kasıgı labne peynır bıraz yesıl zeyıtın domatesle kahvaltımı yaptım sabah canım gevrek ıstedı ama gıtmedım almadım aferım bana ama olsa ne gusel olurduuuu
Günaydin canım güle güle kullann saclarini. Gevrege gelince iyi olmazdı. Yağ olurdu.iğrenç ,:)))
hosgeldın seker aksamları yemegı kesıyoruz zayıflıyoruzzzzGece yeme istegi bendede oluyor cok ama yaklasik 1.5 aydir kontrol altina aldim .Ama ara ara yine oluyor insallah bunuda yenecegim.Herkese kolay gelsin kizlar
Gece yeme istegi bendede oluyor cok ama yaklasik 1.5 aydir kontrol altina aldim .Ama ara ara yine oluyor insallah bunuda yenecegim.Herkese kolay gelsin kizlar
Inşallah canım. Birlikte başaracağız. Benim bugün 24. Günüm :))
Insallah canim takip etmeye calisiyorum ozelliklede bu konuyu. Benimde ilgi alanim yani . Cok morelim bozuk aslinda esim yuzunden bu yuzden ona inat basaracagim desteklerinizle.
Inşallah canım. Birlikte başaracağız. Benim bugün 24. Günüm :))
Canım ben artık böyle besleniyorum benim düzenin bu de sürekli kendi kendine. Sen farkında olmadan beynin bu gerçeği kabul edecek. Benim aşkımda bana bacakların roberto carlos gibi olmus diyor haha. Boşveronlari biz sağlıklı güzel olmak için incelecegiz. Onlarada kapak yapmak ekstrasi olcak tabi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?