Bebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.Aileniz evlenmenize karşı ama bebeğinize birşey demiyor doğru mu anladım ?
Nasıl karşı olabilir ki ortada bebek varken diğer tarafın ailesi bu bebeği bilmiyor mu?
Bence Size anlatılmayan birşeyler var ya adam boşanmamıştı ya da farklı bişey çözemedim..
Kadinla resmiyette evlenmediyse ayni zamanda bosanmamis da oluyor.Kadin evden de gitmemis.Siz kuma gibi biseysiniz bu durumda.Sizle de nikahi yok zatenO kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.
Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirdeİyi anladım da sevgilinle niye yaşamıyorsun o Zaman ?adam birlikte yaşayacağınız bir ev tutmadı mı ?adam nerde kalıyor ailesinin yanında mı ?
Aldırmayın tabi ki yazık bebeğinizin suçu ne..Bebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.
Aaa niye ki Adamın yurt dışı çıkma izni mi yok ?başka şehire gidemez mi ?bence bu sallıyor sana .ne kadardır tanıyorsun ?Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
Benimle gelmesi imkansız zaten olmaz onun bir suçtan dolayı hep imza atması lazım yaşadığı sehirdeBu gerizekalı herif resmen senin hayatını karartmış.. ya kız yurtdışından gelmiş bilmiyor senin aileni, sen biliyorsun kızın niye hayatıyla oynuyorsun.. bi de hamile bırakıyorsun.. bence aileni dinle! Ya da o da seninle yurtdışına gelsin..
Bebek olayini fazla konuşmak istemiyorum aslında. Kader. Oldu.
Bebeğim herşeyim. Evlenemesem bile..
Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
Adam gelemez sen kalamazsın ortada bebek böyle sorumsuzluk görmedim. Olan o bebeğe oluyor yazık ya. Gerçekten inanıyor musunuz bu adamın dediklerine? İmza atması gerekiyorsa şartlı tahliyesi filan mı var adamın suçlu yani bildiğin ne idüğü belirsiz bir adamla hayatının içine çok güzel etmişsiniz tebrik ederimBenimle gelmesi imkansız zaten olmaz onun bir suçtan dolayı hep imza atması lazım yaşadığı sehirde
Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
Gizlice yapmanin ne önemi varkiVay arkadaş herif şu şartlarda başka kadını hamile bırakmaya cesaret etmiş.
Ama ailesine karşı çıkıp gizlice sana nikah kıyamıyor demek!
Çok imrendim bu aşka doğrusu..
Yiğit adammış!
O kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.
Gizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?