- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Gizli mizli sen o nikahı bir kıydır bakalım kıyıyormu, yazarsın buradanda nikahlı kuma oldum diye.. Hala nikah diyorsun bu adamla nikahmı kıyılır?Gizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim
EvetHamile olduğunuzu biliyor mu sevgiliniz?
Seviyorum niye vazgeçeyim ki. Bebeğimizden asla pişman degilimBebek neden bukadar erken?? bukadar sorunun icinde bide .. sizin düsünce bakiminiz hosuma gitmedi..
o kizda bosuna beklemesin sen hayatta geri vermezsin bu adami sonucta bebekle garantilemissin kendine..
Nasıl nikahli kuma. ?Gizli mizli sen o nikahı bir kıydır bakalım kıyıyormu, yazarsın buradanda nikahlı kuma oldum diye.. Hala nikah diyorsun bu adamla nikahmı kıyılır?
İmzayla olan bir evlilik yoksa nasıl boşanıyorlar? Benim adam benden önce evliymiş boşanmışlar demişsiniz yukarda. Aile bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsa bu sizin adam resmî veya imam nikahlı olarak hala evli. Böyle alengirli bir durumda hamile kalmanızda sizin bazı durumları hafife aldığınızı gösteriyor.Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Seviyorum niye vazgeçeyim ki. Bebeğimizden asla pişman degilim
Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değilİmzayla olan bir evlilik yoksa nasıl boşanıyorlar? Benim adam benden önce evliymiş boşanmışlar demişsiniz yukarda. Aile bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsa bu sizin adam resmî veya imam nikahlı olarak hala evli. Böyle alengirli bir durumda hamile kalmanızda sizin bazı durumları hafife aldığınızı gösteriyor.
Nasıl nikahli kuma. ?
Onu Allah bilir. O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeydenO kizi nasil bir anda ortada biraktiysa senide birakir inan bana.
Bende doğulu biriyle evliyim çok badireler atlattım boşanmak için neler yapmadimki onlarda boşanma söz konusu bile değil sizinle evlense bile ikinci kadın olursunuz ha solemeden edemicem çocuğunuz erkekse elinizden alırlar sakin o memlekete gidipte çocuğunuzu gostermeyin aklinizda bulunsunGizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?