• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

Ayrıca gizlice de yapmasın.
Ortada bebek var.
Açık açık bu kadın benim karım olacak diyerek kıysın nikah o zaman.
Yürek varsa tabi..
Ailesinin üzerinden geçinen asalaklardan mı?

O zaman zor durum tabi.

SABIKALI bu kelimeyi çok rahat söyledin ya..
Ne cesaret yurt dışından buraya gelip biriyle tanışıp çocuk yapmak...
Anlamadığim konu çocuğu yaparken ailelerden korkmayan bi herif var ortada ama iş nikâha gelince TIRSSAK birine dönüşüvermiş...
Canım bu herif seni bildiğin KULLANMIŞ..
Olan olmuş artık..
Bari bu saatten sonra aileni üzme...

Herşey çok ilginç, aileni dinle sakın adamla evlenme zaten ilginç bir genetik mirasla çocuk yapmışsın, bari evlenip çocuğu onun şekıllndırmesıne izin verme. Aileni anlıyorum, manyağın tekınden hamile kaldın diye, evlenip hayat boyu yaptığın bu hatanın bedelini çekmeni istemıyorlar, çocuk da olsa olay bu. Abartma sende, hayatta kimse vagzgecilmez değildir.

Bebek neden bukadar erken?? bukadar sorunun icinde bide .. sizin düsünce bakiminiz hosuma gitmedi..
o kizda bosuna beklemesin sen hayatta geri vermezsin bu adami sonucta bebekle garantilemissin kendine..

aşk gibi bir illüzyon uğruna kendinizi çok aptalca bir duruma sokmuşsunuz. herşeyi anladım da, bebek yapmak nedir?
kader işte, oldu demekle olmuyor. Bir can o, size muhtaç yepyeni bir hayat.
adamla birlikte olabileceğinizi düşünmüyorum, yedirmezler.

Bebek neden bukadar erken?? bukadar sorunun icinde bide .. sizin düsünce bakiminiz hosuma gitmedi..
o kizda bosuna beklemesin sen hayatta geri vermezsin bu adami sonucta bebekle garantilemissin kendine..
Seviyorum niye vazgeçeyim ki. Bebeğimizden asla pişman degilim

Bence adamdaa iş yok. Babası istiyor diye kızla evlenmiş sonra baba ölünce boşanmış. Kızın kanına girmiş,onun geleceğini hiç düşünmemiş sadece kendini kurtarmış. Size de ilerde başka bişey yapabilir. Bencil çünkü. Bir de aile sözünden çıkamamış biri
.böyle birine nasıl aşık olursunuz hadi oldunuz gönül bu,niye devam edersiniz. Bence siz de hatalısınız. İnsan hayat koşusturmacasında arada bir durup soluklanmalı,düşünmeli. Mantığını da kullanmalı..o bize boşa verilmedi. Bebeğe üzüldüm doğrusu.

Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
İmzayla olan bir evlilik yoksa nasıl boşanıyorlar? Benim adam benden önce evliymiş boşanmışlar demişsiniz yukarda. Aile bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsa bu sizin adam resmî veya imam nikahlı olarak hala evli. Böyle alengirli bir durumda hamile kalmanızda sizin bazı durumları hafife aldığınızı gösteriyor.

İmzayla olan bir evlilik yoksa nasıl boşanıyorlar? Benim adam benden önce evliymiş boşanmışlar demişsiniz yukarda. Aile bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsa bu sizin adam resmî veya imam nikahlı olarak hala evli. Böyle alengirli bir durumda hamile kalmanızda sizin bazı durumları hafife aldığınızı gösteriyor.
Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değil

Nasıl nikahli kuma. ?

adam onların adetine göre hala evli demek istiyor
ve adam belki de o kadınla hala fiziksel olarak birlikte
siz de bunu kabullenmişsiniz çift kadın bir sizden çocuk bir ondan çocuk
yetişkinler keyifte olan çocuklara olur...

O kizi nasil bir anda ortada biraktiysa senide birakir inan bana.
Onu Allah bilir. O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeyden

Gizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim
Bende doğulu biriyle evliyim çok badireler atlattım boşanmak için neler yapmadimki onlarda boşanma söz konusu bile değil sizinle evlense bile ikinci kadın olursunuz ha solemeden edemicem çocuğunuz erkekse elinizden alırlar sakin o memlekete gidipte çocuğunuzu gostermeyin aklinizda bulunsun

Back
X