Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 saatte bir emziriyorum ama uykuya da sadece memeede dalıyor
Mecbur kaldığım zamanlar oluyo
Ya da ağlama krizleri oluyor
Mesaj bana değilmiş bu arada

Kırk çıkınca ne oluyor çok merak ediyorum :)
Biz doğumdan sonra en uzun yükünüzü 39 u 40 a bağlayan gece uyumustuk.gece 2 defa kalkıp ekip uyumisti.hatta kalkmalarindan biri sabaha doğruydu:) sizin de şafak az kaldı:)
Ne oluyor bilmiyorum geleneksel bir inanış bir bilgi ama ben o zaman biraz doğruluk payı verdim.sanirim bebek bir tık dünyaya alismis oluyor.3 ayın dolması da kritik bir süre sanirim.ki 3 ay dolunca gazı da azaldı.sknti yapmamaya başladı.istisnar tabi vardır.insallah benim oğlum gibi olur sizin bebeğiniz de.gaz çok büyük sıkıntı değildi bizin ici

2 saatte bir emziriyorum ama uykuya da sadece memeede dalıyor
Mecbur kaldığım zamanlar oluyo
Ya da ağlama krizleri oluyor
Mesaj bana değilmiş bu arada
Vallahi geçecek.bebegini en iyi annesi anlar.o an başka bir şeye ihtiyacı olduğunu bilseniz meme yerine verirsiniz ama o sizi ister

Bu kadar mı olur sanki ben yazmışım
Aynen tok gazını alıyorum
Sussun diye toksa bile mrmeye alıyorum
Hep aynı döngüdeyiz
Keske yerine koyunca uyanmasa
Hersey çok kolay olurdu
Emsin ama mesela 1.5-2saat arayla ozaman hiç sıkıntı yok emmesi o kadar güzel ki ama aralık kısaldıkca ben sütümden cok enerjımın emıklendıgını hıssedıyorum. Şakır şakır ter içinde kalıyoruz ıkımızde ama bırakmıyo

Bizde aynı durumdayız
Gece 3 den beri uyanığız

Bizde aynı durumdayız
Gece 3 den beri uyanığız
Bu seramoni 3ay dolana kadar devam edecek o bellı oldu insallah sonrası duzene gırer bızım ıcın. 12de yatırmıstım tam yattık kı zınkkk gözler acıldı eheee eheee aglamalar sankı ıgne batırıyolar mubarek evlada

Aynen bizimki de öyle
Suanda savaş veriyoruz uyuması için

Aynen bizimki de öyle
Suanda savaş veriyoruz uyuması için
Bız kucaktan kucaga gezdırdık ucumuz bırden sureklı ayaklarına karnına kollarına harwket yaptırdık sonra bı fasıl daha en son omzuma koydum ne guzel sızdı ılk defa delıksız 45uyudu sımdı böcül böcül bakıyo kucaktan kucaga deliriciiiiiim

Aynı durumdayız bizimki ağlıyor babasında

Hepinize geçecek diyorum geçecek Allah'ın izniyle ama anlamadığım bebek dediğin uyur ya..aynen dediğiniz gibi ağlamasa da uyumuyuyordu oglum.arabaya binince uyur ne bileyim anne sıcaklığını alınca uyur hafif sallaninca uyur bebek dedigin...bu minnoslar anneye gelince sadece en iyi ihtimalle susuyorlar.sanki uyumaları ihtiyac değil de tesadüf:) arabaya binince bile uyumayan bir bebekti oğlum simdi 22 aylık uzun yollarda bile hacıyatmaz gibi babasına muavinlik eder.
Allah kuvvetinizi artırsın arkadaşlar.

Oyle bilinir. Oyle de olmasi lazim. Hatta eskiler bebekler uyudukca büyür,yada yikandikca banyo yaptikca büyür derler. Uyusunda büyüsün ninnisi de bosa değildir. Ben 28 yaşımdan gün aldım ve ben de uyumazmışım asla. Bir tek arabayla gezdirince babam uyurmusum eve geri çıkardığında geri uyanirmisim. Sunu biliyorum ve duydum simdiki cocuklar hic uyumuyormuş sebebi ne acaba..

Bilsem sebebini

Folik asit
Bu cagin canavarlarini yaratan sey folik asit kesinlikle

Folik asit
Bu cagin canavarlarini yaratan sey folik asit kesinlikle
Valla bende aynısını düşünüyorum abla . Bide benim kız üstünü açıyor daha 1,5 aylık . Eliyle ayağıyla tepiyor ne varsa öyle cıbıl cıbıl yatacakmış
Aynen Önceden koyardın uyurdu çocuklar, şimdi gözleri açılıyor daha ilk günden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…