- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
2 saatte bir emziriyorum ama uykuya da sadece memeede dalıyorSürekli memede olmamalı bebek, bir şekilde emme aralıklarını 2 saat yapmanız lazım. Emdikçe gazı olur, gaxı oldukça emmek ister böyle bir kısır döngüye giriyorsunuz bir zaman sonra. 3 ay civarı göğüsler terbye oluyor, o doluluk hissi kaybolup yumuşuyor
Biz doğumdan sonra en uzun yükünüzü 39 u 40 a bağlayan gece uyumustuk.gece 2 defa kalkıp ekip uyumisti.hatta kalkmalarindan biri sabaha doğruydu:) sizin de şafak az kaldı:)Kırk çıkınca ne oluyor çok merak ediyorum :)
Vallahi geçecek.bebegini en iyi annesi anlar.o an başka bir şeye ihtiyacı olduğunu bilseniz meme yerine verirsiniz ama o sizi ister2 saatte bir emziriyorum ama uykuya da sadece memeede dalıyor
Mecbur kaldığım zamanlar oluyo
Ya da ağlama krizleri oluyor
Mesaj bana değilmiş bu arada
Emsin ama mesela 1.5-2saat arayla ozaman hiç sıkıntı yok emmesi o kadar güzel ki ama aralık kısaldıkca ben sütümden cok enerjımın emıklendıgını hıssedıyorum. Şakır şakır ter içinde kalıyoruz ıkımızde ama bırakmıyoBu kadar mı olur sanki ben yazmışım
Aynen tok gazını alıyorum
Sussun diye toksa bile mrmeye alıyorum
Hep aynı döngüdeyiz
Keske yerine koyunca uyanmasa
Hersey çok kolay olurdu
Bizde aynı durumdayızEmsin ama mesela 1.5-2saat arayla ozaman hiç sıkıntı yok emmesi o kadar güzel ki ama aralık kısaldıkca ben sütümden cok enerjımın emıklendıgını hıssedıyorum. Şakır şakır ter içinde kalıyoruz ıkımızde ama bırakmıyo
Bu seramoni 3ay dolana kadar devam edecek o bellı oldu insallah sonrası duzene gırer bızım ıcın. 12de yatırmıstım tam yattık kı zınkkk gözler acıldı eheee eheee aglamalar sankı ıgne batırıyolar mubarek evladaBizde aynı durumdayız
Gece 3 den beri uyanığız
Aynen bizimki de öyleBu seramoni 3ay dolana kadar devam edecek o bellı oldu insallah sonrası duzene gırer bızım ıcın. 12de yatırmıstım tam yattık kı zınkkk gözler acıldı eheee eheee aglamalar sankı ıgne batırıyolar mubarek evlada
Bız kucaktan kucaga gezdırdık ucumuz bırden sureklı ayaklarına karnına kollarına harwket yaptırdık sonra bı fasıl daha en son omzuma koydum ne guzel sızdı ılk defa delıksız 45uyudu sımdı böcül böcül bakıyo kucaktan kucaga deliriciiiiiimAynen bizimki de öyle
Suanda savaş veriyoruz uyuması için
Aynı durumdayızBız kucaktan kucaga gezdırdık ucumuz bırden sureklı ayaklarına karnına kollarına harwket yaptırdık sonra bı fasıl daha en son omzuma koydum ne guzel sızdı ılk defa delıksız 45uyudu sımdı böcül böcül bakıyo kucaktan kucaga deliriciiiiiim
Benimki uyudubence en büyük zorluğu onlar çekiyor. Büyümek zor iş bence . Anlatamıyorlar kimbilir ne sıkıntıları var ...
inşallah en kısa sürede yoluna girer herşey
Aynı durumdayızbizimki ağlıyor babasında
Gözlerini belerte belerte morarıp ağlayana kadar keşke başka bi yöntemi olsa ahhh allahım uslu bebek kalp benHadi gözün Aydın seninki uslu bebek masallah
Benimki çok ağlayan bir bebek değil ama uyumuyor mesela o en büyük sıkıntım. Bu sabah 8’de kalktık gün içinde abartmıyorum 2 saat toplamda uyumamıştır . Az önce uyudu nihayet . Ben de yatıyorumHadi gözün Aydın seninki uslu bebek masallah
Hepinize geçecek diyorum geçecek Allah'ın izniyle ama anlamadığım bebek dediğin uyur ya..aynen dediğiniz gibi ağlamasa da uyumuyuyordu oglum.arabaya binince uyur ne bileyim anne sıcaklığını alınca uyur hafif sallaninca uyur bebek dedigin...bu minnoslar anneye gelince sadece en iyi ihtimalle susuyorlar.sanki uyumaları ihtiyac değil de tesadüf:) arabaya binince bile uyumayan bir bebekti oğlum simdi 22 aylık uzun yollarda bile hacıyatmaz gibi babasına muavinlik eder.Benimki çok ağlayan bir bebek değil ama uyumuyor mesela o en büyük sıkıntım. Bu sabah 8’de kalktık gün içinde abartmıyorum 2 saat toplamda uyumamıştır . Az önce uyudu nihayet . Ben de yatıyorum
Gözlerini belerte belerte morarıp ağlayana kadar keşke başka bi yöntemi olsa ahhh allahım uslu bebek kalp ben
Oyle bilinir. Oyle de olmasi lazim. Hatta eskiler bebekler uyudukca büyür,yada yikandikca banyo yaptikca büyür derler. Uyusunda büyüsün ninnisi de bosa değildir. Ben 28 yaşımdan gün aldım ve ben de uyumazmışım asla. Bir tek arabayla gezdirince babam uyurmusum eve geri çıkardığında geri uyanirmisim. Sunu biliyorum ve duydum simdiki cocuklar hic uyumuyormuş sebebi ne acaba..Hepinize geçecek diyorum geçecek Allah'ın izniyle ama anlamadığım bebek dediğin uyur ya..aynen dediğiniz gibi ağlamasa da uyumuyuyordu oglum.arabaya binince uyur ne bileyim anne sıcaklığını alınca uyur hafif sallaninca uyur bebek dedigin...bu minnoslar anneye gelince sadece en iyi ihtimalle susuyorlar.sanki uyumaları ihtiyac değil de tesadüf:) arabaya binince bile uyumayan bir bebekti oğlum simdi 22 aylık uzun yollarda bile hacıyatmaz gibi babasına muavinlik eder.
Allah kuvvetinizi artırsın arkadaşlar.
Bilsem sebebiniOyle bilinir. Oyle de olmasi lazim. Hatta eskiler bebekler uyudukca büyür,yada yikandikca banyo yaptikca büyür derler. Uyusunda büyüsün ninnisi de bosa değildir. Ben 28 yaşımdan gün aldım ve ben de uyumazmışım asla. Bir tek arabayla gezdirince babam uyurmusum eve geri çıkardığında geri uyanirmisim. Sunu biliyorum ve duydum simdiki cocuklar hic uyumuyormuş sebebi ne acaba..
Folik asitOyle bilinir. Oyle de olmasi lazim. Hatta eskiler bebekler uyudukca büyür,yada yikandikca banyo yaptikca büyür derler. Uyusunda büyüsün ninnisi de bosa değildir. Ben 28 yaşımdan gün aldım ve ben de uyumazmışım asla. Bir tek arabayla gezdirince babam uyurmusum eve geri çıkardığında geri uyanirmisim. Sunu biliyorum ve duydum simdiki cocuklar hic uyumuyormuş sebebi ne acaba..
Valla bende aynısını düşünüyorum abla . Bide benim kız üstünü açıyor daha 1,5 aylık . Eliyle ayağıyla tepiyor ne varsaFolik asit
Bu cagin canavarlarini yaratan sey folik asit kesinlikle
Olmayabilir ya, ben pek kullanmadım folik asit ama 2 yaş civarı nasıl olacak bakalımFolik asit
Bu cagin canavarlarini yaratan sey folik asit kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?