- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Yahu ben hep anlatirim , milanin ameliyathaneden cikinca yaptiginiValla bende aynısını düşünüyorum abla . Bide benim kız üstünü açıyor daha 1,5 aylık . Eliyle ayağıyla tepiyor ne varsaöyle cıbıl cıbıl yatacakmış
Aynen Önceden koyardın uyurdu çocuklar, şimdi gözleri açılıyor daha ilk günden
İnsallah benimki gibi olmaz koalinaOlmayabilir ya, ben pek kullanmadım folik asit ama 2 yaş civarı nasıl olacak bakalım
Yahu ben hep anlatirim , milanin ameliyathaneden cikinca yaptigini
Hemsire o besik gibi seyin icinde cikarmis ameliyathaneden , tabi kapinin onu ana baba gunu , esim , ailem , arkadaslarim hepsi milayi bekliyor
Esim hemen one cikmis , mila kizim demis , bizim sipa yattigi yerden kafayi kaldirip esimin gozlerine dikmis gozlerini , fotografi var o halde , ben gorunce dumur olmustum zaten esim de dumur olmus , kafayi kaldirip bana bakti diye anlatir hala
Hep folik asit yuzunden bunlar
bebekliği nasıldı milanın, isimden olabilir belki. Mila ismini hangi çocukta duysam annesi perişanİnsallah benimki gibi olmaz koalina
Ahhaa deme oyle , mila aşk demekbebekliği nasıldı milanın, isimden olabilir belki. Mila ismini hangi çocukta duysam annesi perişan
Valla şöyle söyleyeyim sabaha karşı 4 te erik dalı oynuyordukOlmayabilir ya, ben pek kullanmadım folik asit ama 2 yaş civarı nasıl olacak bakalım
Önceki bebeklerin dünyadan haberi yoktu. Şimdi doğar doğmaz teknolojinin içindeler nasıl gözleri açılmasın.Valla bende aynısını düşünüyorum abla . Bide benim kız üstünü açıyor daha 1,5 aylık . Eliyle ayağıyla tepiyor ne varsaöyle cıbıl cıbıl yatacakmış
Evet anlamazsınız.Yaşarım ama dert etmem
Bu kadar yani
Gelip buraya bebeğimden dert yanmam
Bide tüp bebek yaptıysam
Halime şükür ederim
Nedense insanlar isteklerine ulaşınca nankörlüğe başlıyor
Neyse boşvet beni
Ben anne değilim anlamam ..
Deme ya, brnimki de göz dikip bakıyor gözünü kırpmadan. Dışarda insan ve etraf izlemekten asla uyumuyor. 6.5 ay oldu gece de çok iyi değildir uykuları ama bakalım. 2-3 sene iptal diyordum ama fazlası da olacak demek kiAhhaa deme oyle , mila aşk demek
Bebekligi sakindi ama cok tunafti , insanin icine islerdi bakislari , cok guleryuzluydu hos hala oyle surekli kahkaha atar
Aslinda o zamanlardan belliymis ama ben gorememisim , simdi sen sorunca dusundum de 8 aylikken emekleyerek oglumun okul cantasini acar , icinden kitaplarini cikarir kalem kutusunu acar cizerdi defterleri kitaplari
Ama o zamanlar bize cok masum geliyordu , hatta hosumuza gidiyordu aman masallah cok merakli resme , kaleme kitaba vs diyorduk
Kiz kendini belli ediyormus da ben idrak edemiyormusum
Bir de cok izlerdi insanlari , disari ciktigimizda gozlerini dikip deli gibi bakardi , hatta parapsikolojiyle ilgilenen insanlarin cok dikkatini cekerdi gelip bakarlardi milaya , cok yasli ve olgun bir ruh , ne kadar sanslisiniz boyle birine ebeveynlik yapiyorsunuz derlerdi
Ah ben bileydim bugunleri
Neyse zaten yaklasik 24 saattir uyumuyoruz , kucuk hanim uyumak istemiyormus su anda salonda bisiklete biniyor , bir dakika bile uyumadim , beynim akiyor
Tam 30 aylik mila , simdi uyudu bende gidiyorum yatmayaDeme ya, brnimki de göz dikip bakıyor gözünü kırpmadan. Dışarda insan ve etraf izlemekten asla uyumuyor. 6.5 ay oldu gece de çok iyi değildir uykuları ama bakalım. 2-3 sene iptal diyordum ama fazlası da olacak demek ki
40 xiktigi zaman goruyorlar diye kalmis aklimdaNe zaman tam olarak görmeye başlıyorlar? İnternette ilk 3 ay içinde diyor .
Bizimki yatağının üstündeki oyuncaklara gülüyor tepki veriyor , ama henüz kontak yok, göz göze bakmıyor .ya da takip etmiyor . Normal mi acaba12 Mayıs Doğumlu bugün 49 günlük
E normal değil mi 2 yaş durumları?Valla şöyle söyleyeyim sabaha karşı 4 te erik dalı oynuyordukbendeki numune 22 aylık ve hiç de zor bebek değil -di ta ki 2 yaş ayarları ve son çıkan dişlere kadar.
Okudum ablacım ilk 3 ay içinde netleşir diyor ama yine de bilmek istedim sizde nasıldı durumlar diye40 xiktigi zaman goruyorlar diye kalmis aklimda
Nette guzel siteler var bebek gelisimlerinin takip edilebilecegi , onlardan birini bulup okusana luzu , genelde doktor makaleleri falan da yayinliyorlar
Bizim kız 10 gündür falan görüyor sanirimNe zaman tam olarak görmeye başlıyorlar? İnternette ilk 3 ay içinde diyor .
Bizimki yatağının üstündeki oyuncaklara gülüyor tepki veriyor , ama henüz kontak yok, göz göze bakmıyor .ya da takip etmiyor . Normal mi acaba12 Mayıs Doğumlu bugün 49 günlük
Benimki de acıyor üzeriniValla bende aynısını düşünüyorum abla . Bide benim kız üstünü açıyor daha 1,5 aylık . Eliyle ayağıyla tepiyor ne varsaöyle cıbıl cıbıl yatacakmış
Benimki de acıyor üzerini
Ve portatif katlanan yatağından belinin yarısını çıkarıyor
Benim bebeğim 49 günlük , ben 12 günden itibaren sokaklardayım. Bebek arabası sallanıyor o zaman uyuyor . Binaya girip asansöre bindiğim an gözler açılıyorBenimki oğlan diye değilmiş demek kızlarda aynı. Valla beş gün sonra alır sokaklara cıkarım bebek arabasıyla o yorulana kadar gezecem. Sonra arabanın pusetını alır eve cıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?