Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım
İnş sağlıkla kucağına alırsın
Hamilelik de çok zor Benim de sıkıntılı geçti ama Doğum sonrası daha zor

Emzirirken uyuyup yerine yatırınca uyanması ve tekrar emmek istemesi, sonsuz döngüde bu şekilde gitmesi. Uyuyamamak.
Bunlar bayağı zor geldi. Sürekli bebekle ilgileniyorsun zaten, sen diye bir şey olmuyor başlarda.
Benim de oğlum 13 günlük ve uyanik kaldığı süre içerisinde devamlı emmek istiyor. Emiyor kusuyor bu sefer de. Karnı mi aç acaba diyorum. Doymuyor mu diyorum. Ama ikisi de değil sanırım. Nasıl astiniz devamlı emmek durumunu. Emmeye geçtim bilinçsizce karnı yokken emiyor kusuyor emiyor kusuyor

Emzikle aşabildim ancak

Aynı seyleri yasıyoruz
Şarj aleti gibi oldum sürekli emzirme modundayı m
Bebek görmeye geliyorlar onlarla bile duramıyorum çünkü uyanıksa ve memede değilse sürekli ağlıyor
Memede uyuyor ama yerine birakıyorum kıyamet kopuyor
Bizimki 40 günlük oldu ama hala aynı

Aynı şeyleri yaşadım bir başıma.. Annem yanıma geldi fakat daha bebeğin 40'ı çıkmadan geri döndü, duramadı Almanya'da. Ben de bu yorgunluğun hıncını eşimden çıkardım. Sürekli yorgunum, uykusuzum ben çekiyorum diye.. halbuki kendisi işe ve okula gidiyor pek boş vakti yok. Zor günlerdi ya tam geçmese de biraz geçti, 9 aylık oldu kızım.

9 ay baya yol almıssınız masallah
Uykusuzluk çok fena
9 ayda düzene girmedi mi uykuları ?

9 ay baya yol almıssınız masallah
Uykusuzluk çok fena
9 ayda düzene girmedi mi uykuları ?

Gece uykusu çok şükür düzenli, geceleri iyi uyuyor. Ama onun dışında bana kök söktürüyor. Çok huysuz bir bebekti. Yatmak istemezdi yatırınca sanki sırtına diken batmış gini ağlıyor

Valla bunun yaş ile ilgisi yok ben 31 yaşındayım ama bebeğim bazen beni hayattan soğutuyor uykusu yüzünden hepimiz böyle zor günler geçiriyoruz ve bu günlerde nereye saracağımızı şaşırıyoruz. Uykular bir düzelir bir bozulur. Sizin bebeğiniz çok küçük bu dönemlerde normal böyle olması. Ama hepsi geçici merak etmeyin :)

Teşekkür ederim

Benim de bir sorum var:) sürekli emebiliyor mu emziği ? Benim kızım 50 günlük 500 kere düşürüyor emZiği
Ben çok emzik denedim, çoğu kaydığı için çocuk tutamıyor. Avent ultra airin ucu pütürlü olduğu için onu tuttu ve onunla devam ediyoruz

Ben çok emzik denedim, çoğu kaydığı için çocuk tutamıyor. Avent ultra airin ucu pütürlü olduğu için onu tuttu ve onunla devam ediyoruz

Bende avent kullanıyorum benimkide bir tek bunu aldı . Ama uzun uzun çekemiyor .. sürekli düşürüyor ağzından

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
Avent soothie ben de almıştım çok ağır bir emzik, kullanamadı benimki. 3 aylıktı hala düşürüyordu bunu
Bana bi yollar mısın seninkinin fotoğrafını ? Ben böyle 2 farklı emzik daha aldım biri nuk diğeri cherry diye birşey nuku hiç almadı , cherry’i ilk başta aldı sonra öğürmeye başladı şimdi bazen alıyor bazen almıyor . Bide seninkini deneyeyim

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 45
1 tanemı cocugunuz var. Eskıler napsın 5-6 tane cocuga nasıl baktılar yetıstıler. 1 taneyle sıkaey ısyan edıyorsanız. Bugun bı konu avılmıs bebegı kaybetmıs uye. Mıllet bevek ıcın ugrasır cırpınır sızde elınzdekı bebekten sıkayet yanıyorsunz. Allahım nasıl bir evren. İllakı bebek bakmanın zorlugu olacak ama 30lardaymıs yasunuz. Benm 23 24 yasında anne olan tanıdıklarım var onlar napsın hele annrlerımız 18 19 yasnda snne olmus onlar o cocuk aklıyla nasl basetmıs. Sızı bıras tahammulsuz gordum

Başkalarının sorunlarını karşılaştırmayı doğru bulmuyorum şahsen
Konu sahibine zor gelen bir başkasına kolay yada tam tersi başkasına zor gelen konu sahibine kolay gelevilir
Kimin neler yaşadığını, neler hisettiğini bilemeyiz tam anlamıyla, bu imkansızda zaten
Ama empati yapabiliriz değil mi?
Karşımızdakinin yerine koyup anlayabiliriz
Ben konu sahibi anladım
Çünkü bende anneyim, 4 aylık kızım var
Çok güzel bir duygu çok çok özel
Ama sorumluluğu,fedakarlığı çok olan ve mesaisi hiç bitmeyen birşey annelik
Uykusuzluğa alışamamak, kollarında ağlayan bebebği susturamamak, emzirmeye çalışmaktan yara olan göğüslerini emzirmeye çalıştıkça ağrılara dayanamayıp ağlamak, istediğin an tuvalete bile gidememek. Mutfağa gidip en basit bir şeyi bile hazırlamak için bebeğin uyumasını beklemek ve uyumadıysa aç kalmak. Aç kalmanın sonucunda sütün azalması, bebeğin doymayıp ağlaması vs.. Ben bunları anlayabiliyorum ve geçeğini söyleyip yalnız olmadığını söylemk istiyorum konu sahibine ve aynı durumdaki annelere
Böyle hissetmek sizleri kötü anne yapmaz, kaldıki anneliğinizi sorgulamak kimseye düşmez diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…